![]() |
BURSASPORA SÜPER LİGDE BASARILAR
BEN ŞAHSEN BURSASPORU SEVERİM VE LİGİMİZE RENK KATTIGINI DÜŞÜNÜYORUM.... AZKALDI BURSASSPORDA SÜRGÜNDEN DÖNÜP AİT OLDUĞU LİGEKAVUŞACAK.... |
[QUOTE=supporters]biz zaten maçı aldık...
faslı bahar biz çıldırmadık sadece bizi kendine rakip olarak gören antalyasporlular ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor birileri kızıyor o pankartı kim astıysa hesap verecek diyor birileri diyor biz astık diye biz onlar için üzüldük kendi tribünlerinde başka bir takımın hemde istanbul takımının pankartı nasıl olur diye o kendilerine kalmış bizi ilgilendirmez anti-istanbul culuk oynamasınlar bundan sonra he bir sözümde sana sen hangi takımlısın bejeke_? sivas_?[/QUOTE] VALLA O PANKARTI KİM AÇTI BİZDE BİLMİYORUZ O ZAMAN AÇIKTAYDIM PANKARTI YENİ GÖRDÜM.AMA 07 NİN AÇMIŞ OLDUĞUNA İNANMIYORUM. |
maç boyu maratonda asılıydı ondan önce de 07 de...
|
sadece........................ .................... ........
[QUOTE=supporters]maç boyu maratonda asılıydı ondan önce de 07 de...[/QUOTE]
kardeş ben hangi takımı mı tutuyorum....... anlasılmıyor mu??* |
yok anlayamadım ben çarşı ya da sivas_?
|
[QUOTE=BROTHERS58]ANTALYA BURSAYI ELİNDEN KACIRDI AMA SAKARYA KACAMADI.BU LİGDEN BURSA VE ANTALYA CIKAR AMA 3. KİM BİLİNMEZ.[/QUOTE]
Gardas yapma ya Antalyasporun ligdeki durumuna bakip cikar demeyin antalyaspor sisirme takim tum futbolculari zamaninda 1. ligde oynayip tutunamamis adamlar lig basişnda lizli gittiler ama bu yarisi sonuna kadar tyakip edemezler ilk 6' ya belki girer ama ilk 2de bu ligi bitiremez gorursunuz. |
bursANKARA 2 SEHİRDİK ŞİMDİ TEK SEHİR VE TEK YÜREK OLDUK....
Bursasporun sonuna kadar arkasındayımmmm.... |
[QUOTE=zubiceman28]Gardas yapma ya Antalyasporun ligdeki durumuna bakip cikar demeyin antalyaspor sisirme takim tum futbolculari zamaninda 1. ligde oynayip tutunamamis adamlar lig basişnda lizli gittiler ama bu yarisi sonuna kadar tyakip edemezler ilk 6' ya belki girer ama ilk 2de bu ligi bitiremez gorursunuz.[/QUOTE]
COTANAK GARDASIM ANTALYA CIKMAYI HAKEDİYOR HER HALİYLE,DOGRU TAKIM TOPLAMA AMA ANTALYANIN SABREDECEK ZAMANI YOK CIKANA KADAR BU YOLU DENİYOR DAHA SONRA SÜPER LİG KADROSUNU KURACAKLARDIR. |
...
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]bursANKARA 2 SEHİRDİK ŞİMDİ TEK SEHİR VE TEK YÜREK OLDUK....
Bursasporun sonuna kadar arkasındayımmmm....[/QUOTE] tsklerrrr kardeşşş |
antalya:1 bursaspor:5
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:26. |