SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37291)

muspol58 10.12.2013 09:13

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : galibiyeti kaçırdık son dakika

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : kazana bilirdikte farkta yiyebilirdik maç bir ara gitti geldi tam kazanacaktıkki atamadık

Maçın en iyisi kimdi : korcan

Maçın en kötüsü kimdi : ümit utaka cebur ve atıf

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : idare eder

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : iyi degil oyunu okuyamadı oyuncu degişiklilklerinde geç kaldı yorulmuş bir beşiktaş vardı karşımızda son 15 dakika utakanın yerine hakan ceburun yerinede kamili oyuna almalıydı

MERDO 10.12.2013 11:19

brezilya ligi sona eriyor adam akıllı bir orta saha ve utakanın yerine iyi bir forvet lazım beşiktaş maçını kazanabilirdik ama forvetlerimizin beceriksizliği yüzünden fırsatları gole çeviremedik da costa aldığı parayı hak etmeye devam ediyor korcan,ümit,cicinyo, aydının performansları iyi ama bursa maçındaki seyir zevki maalesef son maçlarda yok inşallah iyi olur

ıssızgemi 10.12.2013 11:31

ben atayım yerine,arkadaşım atsın tek galip gelelim felsefesinde olsalardı üç puan bizimdi..topu ayağına alan kendini maradona zannediyor galiba..çok benciller çook.ilk yarı defans berbattı.korcan o golü yemeyebilirdi.kuarejmanın ayağına doğru atlasaydı o atamazdı.yana doğru atlamak her zaman risktir.adamın nere vuracağı belli olmaz ki.?! utaka...vekaka..!???

keko 58 10.12.2013 11:45

[QUOTE=infial§;888033]İlk yarının yorumu,Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm,ümit kurt müsvettesine rağmen kazandık defansta ki oyunu berbattı,birileri Aatıf a messi veya ronaldo olmadığını hatırlatmalı futbol takım oyunu çok fazla bireysel oynuyor,utaka zaten arıza bu adam 3-5 maçta bir gol atarsa atar,şansımızın yArdımıyla bir puan alabildik da costa,Mehdi,korcan iii dî,takımda arızalı futbolcu sayısı çok fazla şükür fark yemedik[/QUOTE]

[B]aynen gardas,,,,,,,,
yaaa bu Atif ne ayak yaaa??? ne yapmasi calisiyo??? :mad: Yeter beeee Hoca bi el at suna!!!
senin dedin gibi herkes Messi yada Ronaldo olamak istiyorlar ama bu is öyle olamaz......
Dün gercekten coookkk kötü Futbol oynadik ve dün yine gördüm bir kac kisi GÖNDERMEMIS LAZIM!!!!
BJK ilk yari rahat 4:1 öne gecebilirdi o yüzden 1 Puan cok hemde cok iyi!!
Hoca sen biraz Oyncu deysikler oku ne bu son 10dk deysikleri yapiyorsun??

:mad::mad::mad::mad:[/B]

Turan 59 10.12.2013 11:51

Maça başladığımız oyuncu kurgusunun yanlış olduğu kanısındayım.Eren sol bek olarak,Aydın yine bildiğimiz sol açıkta olması gerektiği düşüncesindeyim.

34MUAMMER58 10.12.2013 12:04

[b]sivasspor ilk yarılar hep kötü oynuyor 2.yarı hayata dönüyor,ilk25 dakkadaki sivassporu tanıyamadım ,bukadar ezik oynamaya hakları yoktu ,utaka rafik burhan atıf hem beceriksiz hemde egoistlikleri tavan yapmış oyuncular ,maç içindeki savuşturduğumuz bjk ataklarını yada kaçırdığımız golleri saymıyorum son 3 dakkada rafik ve atıfın kaçırdıkları akıllara zarar, rafik çaprazdan o golü atamazdı boş tarla gibi ceza sahası yaw, topu biraz açığa sürüp köşeye vursa gol olacakkken yada bomboş bekleyen atıfa pas çıkartsa kesin gol olacaktı ,yine atıf sondak. 3 kişiyle gelmişiz topu sol tarafa çıkartsa kaleciyle karşı karşıya kalacağımız pozisyonda önü kapalıyken şut çekti maç içindede böyle benciliği çok oldu ,taaa sezon başından beri hep böyle oyuncularımız ,biraz takım oyunu ekip oyunu oynasalar puan kaybettiğimiz birçok maçdan puanlar çıkarabilirdik ,r.carlos herkesi serbest bıraktıysa bukadarda değil, biraz kulakları çekilmeli,ziyanın olmaması takım kurgusunu çok etkiledi ilk 25 dakkda aydının bölgesi duble otoyol gibiydi,ben bu maçta groseckinin mutlaka enazından 2.yarı oynamasını beklerdim yabancı hakkı dolu olduğu için oynayamadı ,2 3 defa topla defansın arkasına sarkıtsak kazanırdık,maçın özeti şu ilk 25 dakkayı izlersek farktan kurtulduğumuz ,maçın tamamını izlersek galibiyeti sivassporun kaçırdığı maç oldu ,herşeye rağmen güçlü bir takımdan puan almak kötü sonuç değil,gs maçının çöküntüsünü biraz olsun atlatmışız ,herkes bjk nin ilk 30 dakkadaki oyununu yazıyorda, sivasspor sanki tesadüfen 1 gol bulmuş berabere kalmış gibi yorum yapmış ,tmm bjk nin 5 pozisyonu varda sivassporunda en az bjk nin kaçırdığı kadar pozisyonu var ,fb nin bile bjk ye karşı bukadar pozisyonu yok sivasspor pas trafiğiyle topu sahanın birtarafından diğer tarafına taşıyarak bjklileri koşturarak iyi yordu,adamların adalesini neyini yırttık patates tarlasında , neticede galip geleceğimiz maçtan beraberlikle ayrılmış olduk ,tüm oyuncularımıza bundan sonraki maçlarda bencil oynamaması dileğiyle başarılar diliyorum kalan 3 maçı rahat kazanırız yeterki sivasspor gibi oynasınlar [/b]

mksivas 10.12.2013 12:24

arkadaslar bızım yedek kulubede oyunu degıstırecek bır futbolcumuz yok burhan da hala beklentılerın altında bazı oyuncuar cıddı uyarılması lazım

keko 58 10.12.2013 12:59

[QUOTE=svsli585858;888053][FONT="Comic Sans MS"][B]ümit in üstüne gitmeyin adam grip 39 derece ateşle oynamış şimdide hastaneye kaldırmışlar adama teşekkür edeceğinize bi ton laf ediyorsunuz [/B][/FONT][/QUOTE]

[B]bizim sucu mu???? bu laf Hocaya at!!!!
Biz mi dedik grip olunca oyna??? ne sacma yorum yapiyo bazen kisi...
bence hayir biz tek dün ki maci elestireces baska bisey yok......
bak.... dün *** Hakem olsaydi Ümitin yapti hareket 100 de 100 Penalti vermesi lazimdi!!! bu bir gercek!!!

Hoca ve Kamil arasinda bisey var da ama hala cözemedim....:rolleyes:
artik biri aciklama yapsin da.......
yaa arkadasim eger Kamil giderse yine de oynat!!!!!! okadar zor mu yani??!!
Burhan hic katki saglamadi onun yerine rahat kamil oynabilirdi ama kime diyorummmmm,,,,,,,

fazla uzatmalim.... simdi sira RIZA MIZA EFENDIIIIIIII :D

NOT: Göndercek kisi coooookkkkkk var ona göre Hoca....:rolleyes:

[/B]

FirtinaK 10.12.2013 14:04

[QUOTE=keko 58;888197][B]bizim sucu mu???? bu laf Hocaya at!!!!
Biz mi dedik grip olunca oyna??? ne sacma yorum yapiyo bazen kisi...
bence hayir biz tek dün ki maci elestireces baska bisey yok......
bak.... dün *** Hakem olsaydi Ümitin yapti hareket 100 de 100 Penalti vermesi lazimdi!!! bu bir gercek!!!

Hoca ve Kamil arasinda bisey var da ama hala cözemedim....:rolleyes:
artik biri aciklama yapsin da.......
yaa arkadasim eger Kamil giderse yine de oynat!!!!!! okadar zor mu yani??!!
Burhan hic katki saglamadi onun yerine rahat kamil oynabilirdi ama kime diyorummmmm,,,,,,,

fazla uzatmalim.... simdi sira RIZA MIZA EFENDIIIIIIII :D

NOT: Göndercek kisi coooookkkkkk var ona göre Hoca....:rolleyes:

[/B][/QUOTE]

Aynen kardesim hasta oyuncuyu oynatmayacaksin. Sivasspor kadrosundan saglam oyunculardan bir 11 cikaramiyorsan bu senin eksikligindir Carlos hoca. Hic kimse kusura bakmasin daha cok ögrenecegi sey var. Bir oyuncunun sagligiyla oynamaya hic hakki yok.

Kamil konusundada tamamen haklisin. Bu Utaka israri nedir anlamadim. Cebur´u söylemiyorum bile, tabi simdi alternatif yok diyecek bazilari. Abdulkadir ve Cihan hocanin gözünde alternatif olmasalar bile Cabbari böyle laubali oynadigi zaman cikaracaksin ki kendine ceki düzen verir belki ama böyle olunca adam ben zaten oynuyorum der.

Ayrica bu iki Türk oyuncusuna sans verildide kullanamadilar söylentilerine katilmiyorum. Bu iki arkadasin bir tane 90 dakika oynadigi maci hic bir Allah´in kulu gösteremez. Ama Cabbar efendinin istedigi gibi oynama hakki var. Bizim Türk oyunculari baslarda bunlardan iyi olmasalar bile (daha kötü olmalarina imkan yok) oynat ki mesela Kamil´i kadroya alabilme sansin olsun. Cabbar ve Utaka ugruna Kamil 18´e bile giremiyor.

Arkadaslar müsaade edinde bu kadar elestirme hakkimiz olsun. Tamam Carlos dünya markasi ama yaptigi yanlislarida yol yakinken söylemek lazim diye düsünüyorum.

Saygilar.

58fast58 10.12.2013 14:51

carlos benim seyrettiğim gibi maçı izliyor olurmu böyle şey tek ümidim decostanın gol atabileceği idi oda attı ya aydını adam resmen bitiryor defansda oynat eren aydını sol bekde aydını ilerde utakayı 18 bile alma adam yalı kazığı gorsiçkiyi ikinci yarı burhanın yerine al takımı gör atıf ziyasız aydınsız oynayamıyor ümit kurt bemc kamyon gibi kıçını çekemiyor her herketi hata gerçi hastaymış ama yine değişen birşey olmazdı onun yerine navratili oynatsana adamı bitiryorsun hakan bizm kurtarıcımız asla olamaz ümitde hakanda 2 lig topçusudur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:18.