![]() |
Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
rize den demi aşagıdayızki transfer yapamıyoruzzzzz...
|
Bence yerli bir forvet gerekli. Sezon başı Ahmet Aras'ın kalmasından yanaydım ama kiraya gönderildi, kumaşı gayet iyi. Abdulkadir Özgen bizde tutmadı onu daha fazla takımda çürütmenin anlamıda yok satılmasından yanayım.
Forvet alınırsa Semih veya Necati'den olsun derim. Yabancı forvet alınması işe yaramaz çünkü adam kesmek gerekecek kadrodan. Sağ bek'e yerli bir isim alınması lazım Apo ile yollar ayrılmalı. Sol bek Eren'e gelince bence Ziya'nın yedeği olarak iyi oynadı maçlarda. |
Bu takımın en önemli ve öncelikli oyuncu ihtiyacı SANTAFORdur!
Bunun tersini söyleyene; ya kendisini yada taraftarı aldatıyor, derim! Utaka dediğiniz adam ununu elemiş eleğini asmış! Ruh yok ki önde baskı kurup pres yapsın. Ne iş yaparsanız ruhunuz yoksa başarı da yok olur! En uçtaki Utaka yarım sezonda 2 gol atıyorsa, defansın göbeğindeki Da Costa 4 gol atıyorsa, bu ne demek istediğimin kanıtıdır. Saygılar... |
[B]Santrafora ihtiyacımız var: [/B] Djebbour ve Utaka geldi geleli doğru düzgün maç kurtaramadı. Bunun apaçık delilleri istatistikler. Bir takımda Manuel Da Costa Ligin en fazla gol atan defans oyuncusu ise ve Aatıf ligimizin en golcü ismi ise ve buda bir orta saha oyuncusu ise bu işte bir gariplik var demektir. Ya istatistikler yalan söylüyor yada bizim golcüler aşırı derecede formsuzlar demektir. Bilindiği gibi bize gelen çoğu siyahi golcüler form grafiğini ileriki haftalarda göstermektedir. Buda bizim aç karnımıza tok tesellimiz olsun. Bekliyoruz ne zaman maç kurtaracaklar diye. Ama şu bir gerçekki görünen tabloda bir forvete ihtiyacımızın olduğu. O zaman çare nedir. Rengifodan yediğimiz kazığı ya Utakadan yada Djebbourdan yiyip sineye çekip yerine iyi bir forvet almak.
[B]Forvet ihtiyacımız yok:[/B] Yukarda da dediğimiz gibi Djebbour ve Utaka şimdiye kadar kendilerini gösterememiş ve buda gol yollarında başka çarelere başvurmamıza neden olmuştur. Bu gah Da Costanın uzaktan denemeleri, gah Aatıfın şahsi çabaları sonunda çözüme kavuştu. Peki rakiplerimizx bu durum karşısında ne yapacaklar. Defansa baskı yapıp Da Costaya top göstermeyecekler yada Aatıfa adam adama pres yapıp o kanalları kapatacaklar. Bu mümkünmüdür, mümkündür. O zaman bizim forvetler ne yapacak, hala sahada gezineceklermi. Aklıma Pedriel geliyor. Adama burada neler söylerdik. Kazma, odun, kalas vesaire gibi methiyeleri çok söylemişizdir. Lakin öyle de bir meziyeti vardı ki topu asla ve asla bırakmazdı. Gol atamaz top kaybı yaşar ama rakibide kovalar pres yapardı. Bir bakmışsın defansta top çıkarmış. Bizim Utaka ve Djebbourda şimdilik bu durumları göremedik. O zaman bu sineye çekme işini düşünmeliyiz. Şuda bir gerçekki varsayımlara dayanarak konuşursak devre arasında da bulacağımız bir forvet; Özelliklede yabancı bir forvetin bunlardan üstün olmayacağı. Bu bir ihtimal tabikide ama yüzde olarak maalesef böyle. O zaman teknik kadronun daha fazla bu oyuncular üzerinde düşmesi gerektiğidir. Elimizdeki doneler bunlar. Bu doneler ışığında iyi bir servis sunmalıyız. Buda Roberto Carlos Hoca ve yardımcıların işi. |
Cevap: Santrafora İhtiyacımız Yok
[QUOTE=Rallim58;888485][B]Sol kanata transfer olacağını tahmin etmiyorum...
Eren'den verim alınamadı mı? ki sol kanata transfer olsun... Abdurrahman bizim eski Abdurrahman değil, çok çalışması lazım ama O'nun da kapasitesi bu kadar demekki... Takımın her şeyi, Ziya olduğuna şahit olduk... O olmadan sol kanat çalışmıyor, O olmadan Aatıf oynayamıyor, O olmadan Aydın oynayamıyor... Özledik Ziya kendine iyi bak ve bir an önce takımdaki yerini al...[/B][/QUOTE] Eren aydın 2 maç oynadı takımı yaktı daha ne olsun verimli olduğunu mu düşünüyosun yoksa hayrettinin ne günahı vardı bilmiyorum ereni aldık onu gönderdik... |
ben sivassporun iyi bir santrafora ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...rengifo bir maç oynamadan gitti...utakanın adı var kendi yok...refik iyi bir golcü ama tamamlayacı ve pasör nitelikli, kaleye sırtı dönük oynayan, fizikli, servis yapabilen özellikte bir santraforla birlikte daha verimli olacaktır...
|
[B]santrafor ihtiyacımız gayet açık ve net var...bu sadece bir taktik diye düşünüyorum yani devre arası yerli veya yabancı bir forvet mutlaka alınacaktır...[/B]
|
Kesınlikle bitirici son vuruşları düzgün bir santrafora ihtiyacımız var.
|
bu maçla birlikte burhan da bugün attığı 3. Gol ile santrforlarımızi geçti
|
yuh diyecem olmuyor nasıl ihtiyaç yok olum sen körmüsün atıftan başka gol atanmı var.kanat oyuncuları yada defans oyuncuları gollerimizi atıyor ne utakadan nede ceburdan bi bok olmaz.ya cihan takıma alıştırılacak yada adamgibi bir golcü alınacak senin gördügün kadarını bizde görüyoruz ceburun bencilligi utakanın beceriksizligi nereye kadar tahammül edecegiz dogrusu merak ediyorum seni artık sevmiyecem murat efendi çünkü saçmaladın.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |