SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37590)

DOGU_BEY 17.02.2014 23:19

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]bu maçı Utaka öncesi ve Utaka sonrası diye değerlendirmek tam isabet olacaktır...İlk yarıda yine forvetsiz ve Atıfı rakip defansın içinde hapseden bir sistemle oyuna başladık..iki takım da daha birbirini tartarken ve ortada futbol anlamında birşey yokken kapasitesi bienvünüden amatörce bir çalım yedik ve top ayağına iyi oturunca da golü yedik..2.yarıya çok yerinde bir değişiklikle Carlos hamle yaptı...hakanı aldı ve Utakayı forvete sürdü...mehdiyi kadirin yanına kaydırdı ve top yapma pas yapma özelliği daha iyi olan mehdinin ortaya geçmesi, eksikleri veya formsuzluğu da olsa forvet oynamayı bilen Utakanın ileriye alınmasıyla Atıf ve Aydın hapsoldukları yerden kurtuldular ve 2.yarı iyi hücum ettik..ve hemen ardından peş peşe 2 gol bulduk...tam oyun bize döndü hatta 3.gol geliyor derken o adi hakem Utakaya yapılan penaltıyı es geçti ve Utaka sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı....Ve sonrasında ne oldu yine oyuna başladığımız sisteme geri döndük ve baskı yemeye başladık...Mahmut Antep'te oynadığı dönemlerde fena maçlar çıkarmıyordu ama yediği 2.gol adeta ağır çekimde yenmiş bir goldü ve ona yakışmadı...gerçi öncesinde Aytaça o rahatlığı sağlayan defans ve ön liberonun da hatası büyüktü...maç öncesinde deplasman karnemize bakarsak 1 puan güzel olur demiştim ama Utaka sakatlanmasa 3 puan kesinlikle bizimdi ve giden 2 puana yazık oldu...

•Bu maç gösterdi ki formsuz veya kötü de olsa bir santraforun Sivassporda ilk 11'de olması çok önemli hem ileri top taşıma anlamında hem de Atıfın,Aydının, Burhanın, Cicinho ve Ziyanın daha rahat ve üretken oynaması adına önemli...Şimdi gel de devr arası karavana atışla geçen ve de alınmayan forvete üzülme...
• Maçın dönüm noktası Utakanın hem oyuna girşi hem sakatalnıp çıkışı oldu...bir de Mehdinin Kadirin yanına çekilmesiyele geriden iyi pas yapmamız oldu..Zira o işi yapan Adem de olmayınca kadir- hakan gibi mücadeleci ama pas yönü zayıf oyuncularla bu iş olmazdı...özetle 1 puan kötü değil, inşallah yeni düzelen Utaka tekrardan sakatlanmaz çünkü bu forvet fakirliğinde o bize çok lazım olacak..[/B]

Gangstayigido 17.02.2014 23:52

Allah rizasi icin forvet diye bize yedirtmeye calistiginiz aykut ile pedroyu bir daha kadroya almayin ayip onlarin yerine iki tane genc oyuncu koy daha faydali olur en azindan gelecege yatirim olur.
Maca gelecek olursak ilk yari berbat bir sivasspor verdienen.utaka girdi hareketlendik öne gectik utaka cikti yine baski yedik. Utakanin yerine aykut girdi tam bir komedi herhalde bir top bile gelmedi, bence cihan girmeliydi. Son olarak, aatifin forvet oynadigi hicbir deplasman macini kazanamayiz cünkü cok top kaybediyor ve bu baski olarak geri dönüyor takima. Belki cogu sivasspor lu taraftarlar cihani yeterli görmüyor ama en azindan deplasman maclarinda forvet oynamali ve aatif ise onun arkasinda.

58svs58 18.02.2014 07:22

geçen hafta kazandık diye üzülen sivaslı hemşerilerim, aha gözünüz aydın puan kaybettik

muspol58 18.02.2014 07:34

takımı tebrik etmekten başka bişeygelmez elden eskişehir deplasmanından alınan altın degerinde 1 puan iyidir yenemiyosan yenilmeyeceksin,mahmut hiç begenmedim topa müdahalelerde agır kalıyor çekingenlik var toapa çıksammı çıkmasammı diye tereddütte kalıyor ilerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah

68yasar58 18.02.2014 07:36

Takım olarak herkes elinden geleni yaptı, yenemesekte yenilmeyerek rakibe avantaj vermedik, Aydın keşke milli takıma seçilmeseymiş diye düşünüyorum Aydın milli takımdan önce çok başarılı maçlar çıkardı bu kadarda bencil değildi topla oynuyor ve oynatıyordu, şimdi yalnız ben oynayım başkası oynamasın futbolda bu yok, takım oyunu oynarsan sende başarılı olursun her maç bu şekilde bu kadarda olmazki kendine gelmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı, herkese teşekkürler.

ali 58 18.02.2014 07:40

beraberlik demiştim cesur oynarsak yeneriz demiştim bize gelen maç ortada kaldı

Kokomo 18.02.2014 08:01

Benim gibi düşünenlerin HAKLILIĞINI,

R.CARLOS'UN düşüncesinin YANLIŞLIĞINI ispatlayan bir maç daha !

**** AATIF forvet arkası oynamalı ****

**** Forvette Utaka, Cihan, Hakan veya Pedro olmalı ****

savaş2 18.02.2014 08:03

***nihat, korcan kadar başarılı bir kaleci

Soyözen 18.02.2014 08:36

Dün devre arasında yazmıştım, inşallah Hakan çıkıp Utaka girer diye. Keşke 2-1 olduğunda da girip inşallah Mehdi çıkıp Adem girer yazsaymışım :) Ama şaka bir yana, Adem biraz rahatsızmış, Allah acil şifalar versin.

Çoğu arkadaş gibi ben de sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. En kızdığım şey yenilen iki anlamsız sarı kart. Aatıf altına Aliya yazan tişörtünü giymiş, hadi onu göstermek istedi diyelim (ki bu bile saçma bir bahane, formayı çıkarmadan da gösterebilirdi) peki ya Burhan'a ne oluyor? Çıkardı formayı, kaldı ortada yün içliğiyle :D

Ama maçtan önce deselerdi ki bir puan, hepimiz razı olurduk. İnşallah Kasımpaşa'dan da puan alırsak bu zorlu fikstürden biraz olsun çıkıp evimizdeki Elazığ maçına odaklanabiliriz.

sivasliapocan 18.02.2014 08:42

Aatıfı 2. yarı forvetten orta sahaya çekince ne kadar kuvvetli olduğunu gördük

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44.