![]() |
3 Puan İsteyen Bizimle Oynasın (!)
[B]Erciyes deplasman
Gaziantep ev Bursa deplasman Galatasaray ev Antalya deplasman Beşiktaş ev Rize deplasman Akhisar ev Karabükspor deplasman Yukarıda bizim kalan maçlarımızı yazdım. Bizi çok ama çok zorlu bir fükstür bekliyor (!) Puana ihtiyacı olan mı var gel kardeşim, Galibiyite ihtiyacı olan mı var gel kardeşim, Morale ihtiyacı olan mı var gel kardeşim, Averaja ihitiyacı olan mı var gel kardeşim gelin.... Sivasspor puan servisi hizmetinizde. Her takımın hizmetindeyiz (!)[/B] |
Cevap: 3 Puan İsteyen Bizimle Oynasın (!)
Bu maclarin hepsinden 0 cekeriz sadece Antep macini belki alabiliriz.
|
Cevap: Kalan maçlardan beklentileriniz?
kalan maçlardan hiç bir beklentim yok takımda ruh yoksa ne beklentimiz olabilir lig bitsede bizlerde daha fazla üzülmesek tek beklentimiz bu başka beklentimizde yok..
|
Cevap: 3 Puan İsteyen Bizimle Oynasın (!)
Once bir Erciyes macindan en az 1 puan alalim belki de defansi saglama alip 3puan aliriz ve moraller biraz duzelir, sonra nezaman Da Costa ve Utaka geri gelirse ancak ozaman geri eskisi gibi oynariz yoksa isimiz zor.
|
takım ligde kalsın başka bi şey istemiyom
:mad::mad::mad: |
Bu ATIFF ŞEYŞUU Forvet Oynadığı sürece ve Adem Koçakta ilk 11 de başladığı sürece bu takım maç kazanamaz.kayseriye 7 arkadaş deplasmana gidecektik ama Bu Ts maçını izledikten sonra vaz geçtik.bu takım bu hali ile erciyesi asla yenemez.
|
nevşehirden bende erciyes maçına gidecektim am maalesef bu futbol bu yönetim beni tatmin etmiyor..BAŞKAN TAKIMINA SAHİP ÇIK..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |