![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Dogu Bey,
Bi ara Sivassporda Lamine Diarra ve rucescu adli oyuncularin ismi geciyordu. Bu oyuncularin gelme ihtimalleri var midir ? Tesekkürler. |
[QUOTE=YigidooSivas58;913116]Dogu Bey,
Bi ara Sivassporda Lamine Diarra ve rucescu adli oyuncularin ismi geciyordu. Bu oyuncularin gelme ihtimalleri var midir ? Tesekkürler.[/QUOTE] Diarra Antalya da kalacağını duyurdu yaklaşık bir hafta kadar önce |
[QUOTE=umitfidan;913117]Diarra Antalya da kalacağını duyurdu yaklaşık bir hafta kadar önce[/QUOTE]
Peki rumen futbolcu Rucescu ? |
dünya kupasında oynayan futbolcu gelecekmi
|
[QUOTE=YigidooSivas58;913118]Peki rumen futbolcu Rucescu ?[/QUOTE]
Onun hakkında hiç haber görmedim, sağ bek vrasevic vardı anlaşıldı denilmişti galiba dünya kupasının sonrasına kaldı yada asparagas haberdi. Carlos orda izliyor sonuçta kaliteli yabancılar olacaktır muhtemelen rusescudan daha kaliteli |
[QUOTE=bahbaba58;913101]Sayfa haberleriyle başkalarının bilgilerini kendi bilgin gibi burada satman ayrı bir komedi[/QUOTE]
Madem öyle düşünüyorsun saygı duyuyorum.Diğer anlaşılan ismi söylemicem |
transfermarktta yeni transferler görünmüyor sadece kiralık olup geri dönenler var cas'ın kararından sonra imzalar atılır büyük ihtimal
|
[QUOTE=İskenderBüyük;913129]Madem öyle düşünüyorsun saygı duyuyorum.Diğer anlaşılan ismi söylemicem[/QUOTE]
Bilgin varsa konuşursun... Anlaşılan ismi söylemeyeceksen de hangi ligde oynuyor, yaşı kaç, hangi miletten? Bu sorulara cevap ver millette açıklanınca bahsettiğin transfer özür dilesin sana yalancı dedik diye.. Ben dahil olmak üzere. Yoksa pek inandırıcı gelmiyosun ben diyim. |
[QUOTE=bahbaba58;913099]bugün yeni stad için çalışmalara bakarken oradan SİVASSPORUMUZUN tesislerine uğradım ne zaman top başı olacak diye ve transferler hakkında sordum
Baroni transferi bitti sayılır Brezilya dönüşü imzayı atacak büyük ihtimal kiralık olarak gelecek Ayrıca Nijerya Asıllı golcü oyuncuyla ilgileniyoruz sadece yaşını öğrene bildim 24 -25 yaşındaymış milli takım formasıda giyinmiş bende bi araştırma yaptım Brown Aide Ideye veya Manuel Onwu Villafranca olabilir diye düşünüyorum gerçi son adayın yaşı 26 yaşında ama bakalım hep birlikte göreceğiz :)[/QUOTE]....................Sivassporun düşündüğü oyuncunun İspanya 2. liginde oynayan Nijerya asıllı bir oyuncu olduğunu duydum..İsmini de siz bulun yiğidolar... |
[QUOTE=eyuphulagu;913142]....................Sivassporun düşündüğü oyuncunun İspanya 2. liginde oynayan Nijerya asıllı bir oyuncu olduğunu duydum..İsmini de siz bulun yiğidolar...[/QUOTE]..............Sizleri fazla yormayayım oyuncunun ismi Macauley Chrisantus..Las Palmas ta oynayan bir oyuncu..Sivassporun bu oyuncuyla ilgilendiğine dair ciddi haberler var...Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum;Youtube da videoları mevcut..İzleyin karar verin................2.olarak da Samsunsporun Musa Sinan a karşılık Ahmet Aras ı istediğini ;sivassporun oyuncuyu kampa götürüp kampta tekrar görmek istediği ;kamp sonrası Samsun a kimin kiralık verileceğinin belli olacağını duydum..Ahmet Aras olmazsa Samsunsporun genç oyuncu Niyazi yi istediğine dair haberler Samsun yerel basınında da çıkmış...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17. |