SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Batuhan: "Yeni sayfa açtım.." (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38077)

HALIL 10.01.2015 14:53

Cevap: Batuhan: "Yeni sayfa açtım.."

Ikinci sans verilir, beyaz sayfa açilir burasi sivasspor:D

derin58 10.01.2015 15:07

Futbol yetenegi olupta yetenegine ihanet eden futbolcu kadar gerizekali bi varlik olamaz.. Aktif futbol yasamin 16 sene.. Bir senede aldigin maas ile bir cok insanin bir omur boyu en agir sekilde calisip kazanamadigi paralar kazanabiliyorsun... 34-35 yasindan sonra emekli oluyorsun.. Sunun surasinda 16 sene biraz gayret et ozel hayatina dikkat et duzenli bir hayat yasa. Emekli olduktan sonra alkolik mi oluyorsun esini 50 kadinla mi aldatiyorsun ne yapiyorsan yap.. Sunun surasinda 15 sene ya..

Abdullah DuMaN 10.01.2015 18:02

Arkadaş anlamıyorum yabancı oyuncular 10 kızla gezse alem yapsa kimse ses çıkarmıyor ama Türk oyuncu sevgilisi ile gezince kıyamet kopuyor eğer izinli olduğu bir günse kimseyi ilgilendirmez

B.DUMANLI 10.01.2015 19:13

[QUOTE=Abdullah DuMaN;932120]Arkadaş anlamıyorum yabancı oyuncular 10 kızla gezse alem yapsa kimse ses çıkarmıyor ama Türk oyuncu sevgilisi ile gezince kıyamet kopuyor eğer izinli olduğu bir günse kimseyi ilgilendirmez[/QUOTE]

Sen iyimisin Abdullah kardes?:confused:

Ne sevgilisinden bahsediyorsun,adam 3 yildan beri evli.Evli adam böyle pisliklere girecekse,uckuruna düskünse o vakit evlenmeyecek:mad:.

karasarlıyiğido 10.01.2015 19:19

Biraz fiziksel olarak güçlü olursa takım için yararlı oluyor ama 55 ten sonra kondisyon olarak bitiyor. Sayfa konusuna gelince ben samimiyetine inanıyorum inşallah yararlı olur

Külhan 10.01.2015 19:35

[QUOTE=YigidooSivas58;915016]Insallah iyi olur diyorum Batuhan.

Ama su varki neden 100 takimda dikis tutturamamisda bizde tuttursun ?
Batuhani savunanlar bunu bir aciklasinda ön yargilar olmasin.

Oyle degilmi ???[/QUOTE]

Beyefendi biraz kücük atta baliklarda nasiplensin koca koca lokmayi herkes yemezki bir futbolcu düsünki onbes bilemedin onsekiz sene futbol oynar bu zamanda 100 takim da herhalde memleketimizde yok desek dogru mu nicin adama haddinden fazla gazaplaniyorsun batuhanda bir insan ve futbolcu nihayetinde hatalari da olacak hatasiz insan olmaz

blacksky 11.01.2015 11:09

Kendisi 7 yildir bu ligde oyle ya da boyle topunu oynuyor.. kacirdigi mac sayisina, ve gol ortalamasina baktigimizda basarili bir oyuncu olmadigi gayet net goruluyor. Ikinci devre sakatlanmazsa ve devamli oynarsa sanirim 4-5 gol daha atip kendi ortalamasini yakalar.. bize daha istikrarli ve golcu birisi lazim acikcasi.

triper58 11.01.2015 11:41

2 gol atıyorlar başımıza Ronaldo kesiliyorlar.Sezon ortası Sergen bu adamı kovar takımdan buraya yazıyorum.

B.DUMANLI 11.01.2015 11:58

[QUOTE=PETKOVİC;932095]batuhanın açtığı sayfalar ansiklopedi olur anasını satıyım :D[/QUOTE]

Futbolu biraktiktan sonra Haydar Dümen´in görevine talipliymis zaten ,birikmis tecrübeleriyle:D.

G Ü N E R 11.01.2015 12:39

Olmaz dedik ama olacak dediler bakalım nasıl olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38.