![]() |
Cevap: Diakite'den vazgeçtik
trabzon maçı göstediki orta sahada sağlam bir topçuya ihtiyaç var
|
Yarin birgün superligdende Vazgeçtik dersen sasirmam
|
[QUOTE=ZiDaNe58;933530]Yarin birgün superligdende Vazgeçtik dersen sasirmam[/QUOTE]
Bence açıklama yapmasına gerek yok kardeş, yapılan ( gerçi ben Eneramo ve Aydın'ı saymıyorum ) ve yapılmayan transferler zaten bas bas bağırıyor vazgeçtiğimizi. |
alma başkan alma.o sponsorluktan gelen parayı da kullanma.neden sponsor alır ki zaten bir takım.transferle ne alakası olur ki sponsor desteğinin (!).2. lige düşürün bu takımı da sonra hem o sponsor desteğini hem de 2. lige gelecek kaliteli futbolcuları zor bulursunuz.
çıldıracam ya sen ismine sponsor alıyorsun dünyanın parasına.bu sponsorluk zaten transfer için büyük şans.ama adam transfer yapmayabiliriz, diyor.valla bravo ancak bu kadar 'mantıklı' konuşulabilirdi.gerçekten... |
Eneramo tam bir fiyasko. Dün Cordoza ile yan yana geldi ve fark öyle açık kı. Eneramo'nun super ligteki son sezonu. Seneye ptt bile almaz. Abdullah Avcı ilk 18 e bile almadı bu adamı. Biz nokta transfer diyoruz bu adama. Demek ki bizde bişey var. Acaba yedek kulubesinden yada protokoldan maç izlesek bizim gözümüzede süper transfer gözükür?
|
[QUOTE=existence;933574]Eneramo tam bir fiyasko. Dün Cordoza ile yan yana geldi ve fark öyle açık kı. Eneramo'nun super ligteki son sezonu. Seneye ptt bile almaz. Abdullah Avcı ilk 18 e bile almadı bu adamı. Biz nokta transfer diyoruz bu adama. Demek ki bizde bişey var. Acaba yedek kulubesinden yada protokoldan maç izlesek bizim gözümüzede süper transfer gözükür?[/QUOTE]
Bizim Yönetim futbolcunun iysini kötüsünü birbirinden ayiramiyor. sorun bundan kaynaklaniyor. |
şaşırmadık.bir takım problemler bildigimiz herzsmanki problemler
|
bizim tranfer politikası birazda şuna benzemiyor mu arkadaşlar demirel in 8 kez gönderilip 9 kez geri gelişine benziyor bizde eneroma yı 3 kez gönderdik 4 kez geri getirdik:D
|
Hiç mi hiç şaşırmadık !
|
Futbolcudan tam olarak vazgeçilmedi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:36. |