![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Maçın kahramanları BURHAN ve ZİYA'dır.
[/B] Çok çalışmaları lazım çoooooooooook... |
Biz futbol oynamiyoruz.Kac pas yapiyoruz rakip kaleye gelmek icin,bu süre icerisinde rakip defans coktan kapanmis oluyor.Birde Aatif´in sacma calimlari bunun sonucunda kaybedilen toplar.Adamlar Erkan Zengin´i aldilar onun iki ara pasiyla önce 2-1 sonra 3-1 yenildik.Yani sen kaliteli oyuncu alirsan yüzün devamli güler.
Eneramo evlere senlik bu adamdan bir cacik olmaz.Bir ofsayt pozisyonunda bile topa öylesine kötü vurduki yani onun o kalibina yazik.Devamli Cicinho´nun kanadindan atak yapiyoruz sol kanat diye birsey yok zaten. Sözün özü bugün Sergen hoca SINIFTA kaldi.Takim cok pas yapiyor ve kaleye hizli gelemiyorlar. Biz bu Trabzon´u yenemiyeceksek baska kimi yenecegizki?. Bugün ikinci yari tamamiyle icler acisiydik.Futbol oynayamadik,oynamadigimiz gibi Trabzon´a oynamasi icin sans tanidik. |
[QUOTE=gogohan;933414][B]Maçın kahramanları BURHAN ve ZİYA'dır.
[/B] Çok çalışmaları lazım çoooooooooook...[/QUOTE] Eskişehirden bize gelirken nihayet kurtuluyoruz diye Adamlar bayram etmişti bizde birşey anlamamıştık :D Ziya kadar yıllar geçmesine rağmen futbol aklını geliştiremeyen oyuncu nadir olsa gerek |
maçın tamamını izlemedim ancak maçın 70 dakikalık bölümünden şunu çıkardım ilk 20 dakika istediğimizi yapan bizdik ve trabzonla sabaha kadar maç yapsak bir zarar görmeyiz mantığına büründüğüm bir an mehdinin çok ama çok gereksiz omuz atmaya çalışırken eline değen topla golü yedik ilkyarı bir gol bulalım bu maçtan puan alırız dedim golüde bulduk soyunma odasına rahatlayarakta gittik ancak ikinci yarıya başladığımızda trabzon baya baskılı başladı burda sergen hocanın ilk hatası ortaya çıktı rakip teknikdrektör oyuna erkanı almak için hamle yaparken sivasspor kalesine gelen topları ceza alanı dışında karşılayamazken hemen bir değişiklik yapması lazımdı yapamadı golü yedi ikinci hatası ise burhan denen adamı oyunda tutmasıydı bu burhan takımı eksik oynatmanın yanısıra elfreni görevide görüyor kadirde ona ayak uydurunca takım böyle bozuluyor
maçtan çıkan sonuçlar 1- burhan bundan sonra forma giymemeli 2-ziya hazır değil bu yüzden genç fatihte hazır bir çıkış yakalamışken fatih oynamalı (biliyorsunuz abdullah yiğit kamuoyu oluşturuyor ziya bu memleketin çocuğu şöyle iyi böyle iyi ... tamam iyi olabilir ama biz formayı hak eden kimse o giysin diyoruz 3-kadir hala iyi niyetli ama adam 2 hareketi olumlu olsa 3.sünde sos veriyo ve bu iyi niyetli hareketlerinin galiba 5. sezonu :) adam 30 yaşına geldi iyi niyetinden oynadığı futbolun devamını getiremez oldu burhanın sivasda yatacak yeri yok oynayacak demiyorum ölse yatacak yeri yok bu kadar ciddiyim sabrım taştı umudumu yitirdim bu maç 2 olumlu hareketini bana gösteremezsiniz . ayrıca trabzonsporda ilk 11de okadarda eksikleri yoktu yatabare waris zaten ilk 11 değil constant ve bi arap defansları var o yoktu yani as kadrodan 2 oyuncu eksik çıktılar birilerinin dediği gibi 5-6 yemezdik yemedikte zaten ama 3-4 tanede atacak pozisyon bulduk hani azcık becerikli olsak maçın başında atıfın bomboş pozisyonu ikinci yarı başında ümitin yakın mesafe şutu bunlara örnek takım aslında iyi yolda ama antep trabzon deplasmanlarından 2 puan bile gelse fena olmaz ama 4 veya 6 puan almak vardı olmadı inşallah bu takım biraz daha toparlanmış olarak antep maçına çıkarsa burhan oynamaz ziya kızağa çekilir atıf denen şovmen azcık canını dişine takarak oynarsa 3 puan alırız bu takımdan ümitliyim yapılacak tek şey takıma destek olmak başka ne desek boş |
[QUOTE=calipso;933416]Eskişehirden bize gelirken nihayet kurtuluyoruz diye Adamlar bayram etmişti bizde birşey anlamamıştık :D
Ziya kadar yıllar geçmesine rağmen futbol aklını geliştiremeyen oyuncu nadir olsa gerek[/QUOTE] Hele bide top kaybedince sırıtarak dişlerini göstermesi yokmu deliriyorum |
Ayrıca artık takımda Ziya'nın Burhan'ın Kadir'in ve topla oynamakta bukadar ısrar ederse Aatıf'ın en azından kendine gelene kadar yedeğe çekilmeleri gerek diye düşünüyorum. Yönetimden birileri burada Yazılan yazıların 3 te 1 ini uygulasa inanın SİVASspor çok daha farklı olur. Yazık 1 hafta yine gülemicez.
|
Takım iki kişi eksik oynuyor,Mehdi ve kadir le Bu iş olmaz,Burhan ibrahim akın sakatlanmadıkça formayı unutsun,görünen o ki forvet transferi olmayacak,dua edelim de müzmin sakat utaka biran önce takıma döner geçen yıl attığı golleri bu ikinci yarıyılda da atar. Ayrıca kesinlikle oyunu iki yönlü oynayabilen bir ortasaha şart. Gelelim maça gol ben geliyorum diyordu buna rağmen Sergen Yalçın ibrahimi oyuna almakta geç kaldı. inşaallah deplasmanda antep i Yener de biraz rahatlarız.
|
Eeeeey mecnun otyakmaz...4 faydalı transfer yaptık dahada transfer yapmayabılırız diyon.. Borcumuz yok borcumuz yok demekten baska birsey bilmiyordun transfer zamanı gelincede yine cimrilik pintilik edip para harcamıyon..nerde beleş topcu varsa nerde takımında aylardır top oynamayan adam varsa nerde takımından kovulan topcu varsa al getir Sivasa.. Zaten doldurdunuz.. Takımın forveti yok orta sahada acıl alınması gereken transfer yok sen kalkıp 4 ıyı transfer yaptık diyon. Allahın Akhisarı premıer ligden Portekizce adam alıyor nasıl oluyorda bız alamıyoruz.. Aylardır top oynamayan eneramo ya kalıyoruz bizde..adam resmen şişmiş forma olmuyor ustune...
takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu yönetim.. Transferde beleş topcu politikası ve takımından kovulan topcu bekle sonra al Sivasa getır Artık sabır kalmadı bu becerıksızlıgınıze |
Toplama hurda transferlerlemi Trabzonu yenecektik veya puan alacaktık.
|
Yönetim açıkça planını programını yol haritasını ortaya koysun. Böyle saçma sapan bir transfer politikasıyla her sene direkten dönüyoruz ama bu sene işimiz zor. Borçsuz kulüpsün üstüne isim hakkını verecek kadar cazip bir miktar teklif edilmiş olmalı ki kırk yıllık Sivas'ın adı Medicana oluyor ama transferde değişen bir şey yok.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |