![]() |
Cevap: Kupada Rakibimiz Kayserispor
Insallah Avrupa maclarinida yeni stadimizda oynariz bu sayede belki tribunlerde dolabilir.
|
Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.
|
Çok güzel bir kura :) Bence rakipleri rahat avlarız. Galatasarayda bu sene bişey yok. Ama tabi takımımızın istemesi gerek.
|
O vakit desenize finalde Sivassporumuzla,Bursa-Fenerbahce galibi oynayacak:)
|
[QUOTE=citothehan58;937030]1. Sampiyonlar Ligi (Grup)
2. Sampiyonlar Ligi (Eleme) 3. Avrupa Ligi (Grup) 4. Avrupa Ligi (Eleme) Ziraat Türkiye Kupasini kazanan Avrupa Ligine gidiyor (Grup) Eger ki Kupayi kazanan ilk 4 icerisinde olursa onun yerine 5. sirada olan takim gidiyor gardas. Cezali olan takimlarin yerinde otomatik bir sira altindakiler gider..[/QUOTE] Peki finale sivasspor cikarsa ve finali kayip ederse uefaya gidermiyiz ? Gideriz dimi |
[QUOTE=Cley;937055]Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.[/QUOTE]
Yapma ya ne sacma ozaman kupayi almak zorundayiz |
[QUOTE=Cley;937055]Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.[/QUOTE]
Bu değişikler de hep bizi buluyor yarı final oynamamız bu kadar kolayken bu değişlik yüzünden avrupaya belki gidemeyeceğiz 73 puanla üçlü averajla dördüncü olduğumuz o yılı hatırlamamak elde değil. |
-Kura güzel oldu ancak şunu söyleyebilirim Kayseri izledim.Bence Balıkesir,Antep ve Rize'den daha iyi takım.Gereken ciddiyeti gösterirsek sıkıntı olmaz ama çantada keklik görmemek lazım.
Turnuva takımı olmak gibi bir kavram var futbolda.Turnuva takımı olmanın ilk şartı alan savunmasını iyi yapmaktadır.Bizde son haftalarda bunu çok iyi yapıyoruz.Eğer Kayseri'yi elediğimiz taktirde yarı finaldeki muhtemel rakibimiz Galatasaray'a karşı Nisan'da oynacağımızı düşünürsek,o dönemde şampiyonluk yarışı tam anlamıyla kızışmış olacak.Bundan faydalanarak eleyebiliriz.O döneme kadar Allah'ın izniyle yerimizide garanti altına alıp tamamen bu karşılaşmaya konsantre oluruz.İnşallah Bursa'da final karşılaşmasını görürüz. |
Cevap: Kupada Kuralar Çekiliyor
[QUOTE=beko35;936888]kim çıkarsa çıksın hayırlısıyla eleriz diyorum.
Tahminim bu şekilde: Sivas-gençlerbirliği bursa-mersin fener-manisa gs-kayseri[/QUOTE] Bundan sonra STY'de sen ne tahmin yaptıysan tersini yazacağım :) |
Kura çekimi senaryo....
Eşleşmeler piyon... Giriş-gelişme-sonuç.... Filmin başkahramanı asla ölmez.... Olay bu kadar basit... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |