![]() |
Cevap: Sivasspor - Kayserispor
sivasspor 4 kayseri 3 penaltı sonucu
|
Zirt pirt mac erteleniyor.
Bu is bizim alehimize gibi tasarlaniyor. Hayirlisi olsun. |
[QUOTE=cengo64;941669]Kayserispor liglerin en diri takımı.Spor akademi mevzunu antrenörü olmasından belki.Süper ligde olsa kafaya oynar.Kimse sakın rehavete kapılmasın.Bence bu maç için en iyi taktik, maçın başında hızlı başlangıçla golu bulmaya çalışmak.Zaman aleyhimize işler .Önceki maçta yedeklerle oynadıklarını unutmayalım.Kayseriyi gecersek kimse Galatasaray maçının daha zor olacağını düşünmesin..Bu turu gecersek ve Galatasarayla ,Fenerbahçe 1-2 bitirirse.Fenerbahçe de Geçlerbirliğini geçerse,diyelim finali de G.S-F.B oynadı.Avrupaya kupa statüsünde kim gidecek.Gençlerle 3-4 oynatacaklar herhal.Daha farkında değiller belki de.[/QUOTE]
Artık oyle degil statu kupayi kazanmayana avrupa yok finalde kaybetsen bile nafile |
Birçok kişi yazmış nedense bana da 1-1 bitecek uzatmaya gidecek gibi içime doğuyor.Penaltılara kalırsak iki kalecimizinde pek penaltı kurtarabileceğini sanmıyorum ama Ertuğrul sanki daha iyi tercih olur.Kadir de bir zahmet bu maç oynamasın.
|
Ligi kupa ile telafi edelim bir zahmet. Kimse küçümsemesin şu kupayı ligde kalmayı garantilemişiz. Asılın şu kupaya ve alalım şunu.
Musa, Mehdi ve Aydın üçlüsünü as takıma monte şekilde bu maçta izlemek istiyorum. |
takım düzelmişken bunlara bi 5 çeksek fena olmaz hani
|
bu kayseriye rahat 4 çekeriz kalede her ihtimale karşı ertuğrul oynasın ne olur ne olmaz kadir yine kırmızı filan yer maç penaltılara gider o yüzden erto daha iyi tercih:D
|
Macin favorisi Sivasspor.Kayserispor bugün Alanyaspor´la karsilasscagi icin Persembe günü bize karsi yorgun olacaktir.Gecen hafta maclarin iptal olmasi Kayseri´ye yaramiyacak gibi...
Bi isin sonunda zaten biri gülecek oda biz olacagiz,Allah´in izniyle. |
Bu maça gelmeyeni Allah affetmez lütfen abilerim gardaşlarım biraz birşeylerden fedakarlık edip 2 saatimizi Sivasspor'umuza ayıralım..Bu takım çok daha fazla şeyleri hakediyor lütfen.Aha ben vallaha billahi kalktık tokattan geldim maça yakın ama olsun.Sivastaki arkadaşlarımızda lütfen ilgi göstersinler taraftarlarımızla futbolcularımızla gömelim şu Sivasspor düşmanlarını 4 eylülün çimlerine !
|
Maci A Haber CANLI YAYINLAYACAK
[url]http://www.ahaber.com.tr/yayinakisi/2015/04/16[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42. |