![]() |
Cevap: Kasımpaşa 2-0 Sivasspor -kinci devre-
Bundan sonrası çok tehlikeli yerlere gidiyor maç hakan değişikliğine inanamadım kan değişikliği artık şart istanbul dan hiç gelmesin sergen hoca
|
Cevap: Kasımpaşa 2-0 Sivasspor -kinci devre-
Cicinho yu çıkar hakan i al. Takımının en iyi pas yapan adamını çıkarmak hangi mantık işi. Sergen artık suyun kaynadı.
|
Cevap: Kasımpaşa 1-0 Sivasspor -ilk devre-
Bu yönetim Rıza Çalımbay'ın istediği transferleri de yapmadı ve bir kısım taraftarlarında talepleri ile kendi memleketlimizi gönderdi...
Rıza'nın istediği transferler yapılınca ki (adam transfer yapmayı çok iyi biliyor, bir iki ismi sivasımıza kazandırmayı zor da olsa başarmıştı) başarılı olmaması için bir neden kalmıyor. adamı boşu boşuna harcadık şimdi bekle bizi bank asya... |
Cevap: Kasımpaşa 2-1 Sivasspor -ikinci devre-
En golcü oyuncumuz bir defans oyuncusu bu arada
John boye attığı golle ligdeki gol sayısını 3e yükseltti |
[QUOTE=35gürün58;957451]Bu yönetim Rıza Çalımbay'ın istediği transferleri de yapmadı ve bir kısım taraftarlarında talepleri ile kendi memleketlimizi gönderdi...
Rıza'nın istediği transferler yapılınca ki (adam transfer yapmayı çok iyi biliyor, bir iki ismi sivasımıza kazandırmayı zor da olsa başarmıştı) başarılı olmaması için bir neden kalmıyor. adamı boşu boşuna harcadık şimdi bekle bizi bank asya...[/QUOTE] O değilde bank asya mı kaldı hönkürerek gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
[QUOTE=eurovision;957521]O değilde bank asya mı kaldı hönkürerek gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/QUOTE]
İroni güzel kardeşim ironi.. |
Cevap: Kasımpaşa 2-1 Sivasspor -ikinci devre-
Halen aynı sözümün arkasındayım ve iki senedir bunu açık bir şekide görüyoruz.
Baş antrenörün başarılı olabilmesi için arkasında ki ekibin kuvvetli olması lazım.Arkadaki dayanağı alırsanız takım çöker Domingez gitti Carlos çöktü Tamer hoca gitti Sergen çöktü bunun başka açıklaması yok arkadaşlar.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |