![]() |
Cevap: Güzel Transferler Yapacağız
Yav hee hee ....
|
Mantıklı ve olumlu transferler yapacaklarmış!! İyi biliriz sizin mantığınızı Allah esirgesin....
|
Benim anlamadigim konu:
Transfer yapmadan elimizdeki adamlari gönderiyoruz. Takimda su anda forvet yok. Yani Eneramo takim bulursa, bizde Transfer yapamazsak, forvetsiz kalacagiz. Bu ne amatör yönetim. Aylardir takimin durumu belli. Transferin sart oldugu da belli. bugüne Kadar ne bekledi bu adamlar? Insan önceden Transfer edecegi oyuncuyu belirler, ön görüsme yapar, Transfer sezonu basladiginda ilk günde imzayi attirir. Galatasaray Donk´la anlasti, hemen imzayi basti. iki hafta sonra lig basliyor. ne Zaman Transfer yapilacak, ne Zaman kampa katilacaklar. bunun uyum Zamani var. Ama bizim zamanimiz yok. uyum saglamalari en az 3-4 hafta sürer. o zamanada is isden gecer. Kimse kusura bakmasin ama bu yönetimle hic bir sey olmaz. Adamlari birakin futbol gecmisi olmamasini, adamlarin futboldan haberi yok. bunlarmi Transfer yapacak. adamlar ne gidip Yurt disinda futbolcu izliyor, ne iyi futbolcudan anliyor. Bana yetki verseler, almanyadan bomba gibi transferler yaparim. Darmstadti iki senede 3. ligden 1. lige tasiyan oyuncu: Dominik Stroh-Engel Kendisini cocukluktan taniyorum. [url]http://www.transfermarkt.de/dominik-stroh-engel/profil/spieler/19736[/url] Yas 30, Boy: 1,97, Degeri 800.000€ 2013/2014 Almanya 3. Lig: 34 Mac, 27 gol, 8 asist 2014/2015 Almanya 2. Lig: 33 mac, 10 gol, 4 asist 2015/2016 Almanya 1. Lig: 13 mac, 0 gol, 1 asist (6 maca ilk 11 de basladi) Bu sezon fazla forma sansi bulamadi, ama bomba gibi forvet. Adam Güclü, uzun boylu. cicinho´nun ortalarini süper degerlendirir. Ama nerde bizde böyle futbolcu bulup Transfer edecek yönetici. |
[url]https://www.youtube.com/watch?v=zlsULkAQOt0[/url]
|
Bu erdal sarilar ve tasseten size yigidolardan kimsenin güvenmemesi icin ne gerekiyorsa yaptiniz kac sezondur yigidolara kabuslarar yasattiniz takimlarindan kovulmus nerde oyuncu varsa toplayip sivasspora tasidiniz bu taraftardan ne beklersiniz yani sizi alkislamasinimi:confused:
|
Fakat bu adamlarda Bu erdal sarilar ve tasseten de utanma yok yahu sizin yüzünüzden kac tane antarönör gitti o kadar sivasporun paralari gitti siz hala orda durmus aciklama yapiyorsunuz yaptiklariniz yapacaginizin talihsizligi:confused:
|
[url]https://www.youtube.com/watch?v=Zaxto8B1Wes[/url]
|
[B]Ara transferde iyi oyuncu almak zor değil çok zordur,neticede iyi oyuncuyu zaten kulübü bırakmaz,bıraksada 2 katı fazla paraya bırakır,velevki boşa çıkan iyi oyuncu varsa,onlarada dünyadaki bizim gibi takımlar talip olur fiyatı artar ,deki futbolcuyuda ikna ettik,menejerinin ayak oyunlarına ayak uyduramayız,ancak bu dönemlerde ,ahbap çavuş ilişkileriyle ,hatır gönül işleriyle,yada kendini ispat etmek için 3 30 paraya oynayacak genç isimsiz oyuncular alınabilir,haaa rıza hoca geldiğinde atıfı ,navratili,eneramoyu ,groseckiyi ,radayı getirdi,o öyle 1 şanstı ve rıza hoca farkıydı,okan hocada öyle 1 transfer tecrübesi yok,mademki bu işi yapıyorsunuz ,kafanızda fiyat &kalite açısından oluşturmuş olduğunuz 1 futbolcu portföyü olmalıydı,sivasspor şampiyonluğa oynadığında bülent uygun kafamda yüzlerce futbolcu adı var hepsini izliyorum demişti,adamın istediği futbolcuları yönetim almadı ogün bugün çile çekiyoruz,bilicayı buldu getirdi fb ye sattı ,yerine iyi stoper buldu ,yönetim onu almadı gitti yasin çakmağı aldı,aynı zihniyet aynen devam ediyor,gidin rıza hocadan transfer için bilgi alışverişinde bulunun belki 3 5 isim söyler, araştırın izleyin ,deneyin ,afrikadaki futbolcuları bilen muhsin ertuğraldan,erdal keserden filan bildiği tanıdığı izlediği oyuncu varmı ? sorun soruşturun ,şahsen benim transferde beklentim yok,iyi 1 forvetle 1 sol açık bulurlarsa öpüp başıma koyarım [/b]
|
[CENTER]Güzel transfer yapacaklarmış.
Bu Ne pilavıydı? Yoksa Temcit pilavı mıydı?[/CENTER] |
Yemezler-yemezler-yemezler...........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21. |