![]() |
Cevap: Sıra taraftarda kampanyası...
bu işi sogutmadan adres 58 bu işi üstlensin 50 kişi 50 kişidir hiç yoktan iyi söz veren arkadaşlar bu arkadaşa göndersin ücreti o siteden başka bir arkadaş daha yanına alıp bu işi halleder sivas ayagıda var bunun bende alacagım bir tane az olsun hiç yoktan iyidir.bu iş gündemde kalırsa bence hele gs maçından iyi bir sonuç alırsak katlanarak gider .site yönetimide bu işi gündemde tutarak katkı saglarsa iş olur hadi kolay gelsin.ZAMAN DESTEK ZAMANI BAŞKA SİVASSPOR YOK.buralara 40 senede gelebildik HA GAYRET BEYLER ALLAH VERMESİN Bİ DÜŞERSEK BİDAHA ÇIKMAK ÇOOOOOK ZOR.
|
[QUOTE=pover58;964418]bu işi sogutmadan adres 58 bu işi üstlensin 50 kişi 50 kişidir hiç yoktan iyi söz veren arkadaşlar bu arkadaşa göndersin ücreti o siteden başka bir arkadaş daha yanına alıp bu işi halleder sivas ayagıda var bunun bende alacagım bir tane az olsun hiç yoktan iyidir.bu iş gündemde kalırsa bence hele gs maçından iyi bir sonuç alırsak katlanarak gider .site yönetimide bu işi gündemde tutarak katkı saglarsa iş olur hadi kolay gelsin.ZAMAN DESTEK ZAMANI BAŞKA SİVASSPOR YOK.buralara 40 senede gelebildik HA GAYRET BEYLER ALLAH VERMESİN Bİ DÜŞERSEK BİDAHA ÇIKMAK ÇOOOOOK ZOR.[/QUOTE]
Sivasta olsam keşke diye düşünüyorum, koşa koşa seve seve emek harcardım. Ama bunun için istişarelere devam ediyorum. Bir kaç gün daha böyle talepleri bir değerlendirelim sonucu buradan yayınlarım inşallah... |
[QUOTE=adres58;964420]Sivasta olsam keşke diye düşünüyorum, koşa koşa seve seve emek harcardım. Ama bunun için istişarelere devam ediyorum. Bir kaç gün daha böyle talepleri bir değerlendirelim sonucu buradan yayınlarım inşallah...[/QUOTE]
Şimdi gördüm de yazayim dedim. Facebook sayfaları da bu neviden bir kampanya başlatmışlar. Bunu tek elden organize etmek mumkun degilmidir. |
1- Erenozdenn :Kale arkası 4 adet
2- yigido yakup : Kale arkası 4 adet 3- calipso: Kale arkası 5 adet 4- Has Sivas'li: Kale arkası 6 adet 5- alacakaranlik58 : Kale arkası 3 adet 6- 3mC: Kale arkası 3 adet 7- izmirliyigido: Kale arkası 4 adet (3+1, 1 tanesi GS-Sivasspor maçını bilene) 8- sirseri58: kale arkası 1 adet 9- buraks58: Kale arkası 1 adet 10- 34yigido34: Kale arkasi 1 adet 11- sivasliadem: Kale arkasi 2 adet 12- 58isML58: Kale arkasi 3 adet 13- Ferhat06 : Kale arkasi 2 adet 14- Sancaktar : kale arkası 2 adet 15- ertan_58 : Kale arkasi 2 adet 16-pover58 : Kale arkasi 1 adet 17-MeXeS58: Kale arkası 1 adet 18- anadolu5858 : Kale arkası 1 adet [B]TOPLAM :46 adet oldu...[/B] |
kale arkası 1 adet benden
|
Üniversiteli bir kardeşimiz kombine alacak maraton tribününden ama 50 lirasını kendisi verip 50 lirasınıda karşılıcak bir abimizi var mı ?
|
bunu ilk olarak ben dillendirdim. benim bir tane alacak olmam tüm kombineler kadar kıymetli. ve zaman sıkıntılı ve az ne yapılacaksa bir an önce yapılsın. Tv de kampanya yapsınlar bizde katılalım. Ama kombine alanda her maça gitsin.
[B]İstanbul takımları gelince Sivassporumuza küfredecek [U]alçaklara [/U]nasip olmasın. [/B] Ben zaten demiştim 1 tane alacağım diye benide ekleyin |
1- Erenozdenn :Kale arkası 4 adet
2- yigido yakup : Kale arkası 4 adet 3- calipso: Kale arkası 5 adet 4- Has Sivas'li: Kale arkası 6 adet 5- alacakaranlik58 : Kale arkası 3 adet 6- 3mC: Kale arkası 3 adet 7- izmirliyigido: Kale arkası 4 adet (3+1, 1 tanesi GS-Sivasspor maçını bilene) 8- sirseri58: kale arkası 1 adet 9- buraks58: Kale arkası 1 adet 10- 34yigido34: Kale arkasi 1 adet 11- sivasliadem: Kale arkasi 2 adet 12- 58isML58: Kale arkasi 3 adet 13- Ferhat06 : Kale arkasi 2 adet 14- Sancaktar : kale arkası 2 adet 15- ertan_58 : Kale arkasi 2 adet 16-pover58 : Kale arkasi 1 adet 17-MeXeS58: Kale arkası 1 adet 18- anadolu5858 : Kale arkası 1 adet 19- 58svs58 : Kale arkası 1 adet |
[QUOTE=58svs58;964555]bunu ilk olarak ben dillendirdim. benim bir tane alacak olmam tüm kombineler kadar kıymetli. ve zaman sıkıntılı ve az ne yapılacaksa bir an önce yapılsın. Tv de kampanya yapsınlar bizde katılalım. Ama kombine alanda her maça gitsin.
[B]İstanbul takımları gelince Sivassporumuza küfredecek [U]alçaklara [/U]nasip olmasın. [/B] Ben zaten demiştim 1 tane alacağım diye benide ekleyin[/QUOTE] Allah razı olsun.Muhammed kardeşimiz şahsen tanıdığımız,sevdiğimiz bir yiğido.Gereken hassasiyeti göstereceğinden emin olabilirsiniz. |
SIRA RUMUZ TRİBÜNÜ ADEDİ
1 58svs58 Kale arkası 1 adet 2 anadolu5858 Kale arkası 1 adet 3 MeXeS58 Kale arkası 1 adet 4 pover58 Kale arkası 1 adet 5 ertan_58 Kale arkası 2 adet 6 Sancaktar Kale arkası 2 adet 7 Erenozdenn Kale arkası 4 adet 8 yigido yakup Kale arkası 4 adet 9 calipso Kale arkası 5 adet 10 Has Sivas'li Kale arkası 6 adet 11 alacakaranlik58 Kale arkası 3 adet 12 3mC Kale arkası 3 adet 13 izmirliyigido Kale arkası 4 adet 14 sirseri58 Kale arkası 1 adet 15 buraks58 Kale arkası 1 adet 16 34yigido34 Kale arkası 1 adet 17 sivasliadem Kale arkası 2 adet 18 58isML58 Kale arkası 3 adet 19 Ferhat06 Kale arkası 2 adet |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |