![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
İstatistiklerde iyi olan bir Sivasspor'a ihtiyacımız yok puan durumu iyi olan bir Sivasspor istiyoruz. Top oyna rakip Cüneyt Çakır gelsin 3-1 yenil böyle bir futbol yok. Takım kotu değil yeni transferlerde kotu değil Hasan kabze hariç tutuyorum çünkü bugün hiçbirşeyi yapmadi.
Eski futbolcularımıza gelince İbrahim akın bana göre Sivasspor'da yeri yok İbrahim Öztürk'te inanılmaz hatalar yapmaya başladı, Kone hergecen gün kötüye gidiyor Burhan'a diyecek lafım yok bir taraftan sahaya girdi hareketlilik geldi ama öyle toplar harcadiki yine sac bas yoldurdu Beykan çok çalısması lazım coook Çağatay cabası güzel bence değerlendirilmeli ama bunu yazdığımız her futbolcu bir sonraki maçtaki bitikleri oynuyor. Takımda en iyi olan sectus hatasızdı Ziya hareketlenmiş biraz iyiye doğru eğilimi var Texsira umarım güzel isler yapar ilk macinda çok iyiydi bence ASİL SORUNA GELİNCE [B]YONETİMİN ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE BU HAKEM HATALARİNİN ALEYHİMİZE OLMASİNİ SORGULAMA ZAMANİ GELDİ, KESİNLİKLE BİR ÖNLEM ALİNMASİ GEREKİYOR VE ACİLEN TAKİMA ÇOK İYİ BİR SANTRAFOR TRANSFERİ YAPMASİ GEREKİYOR[/B] |
Biz daha mac dan iki gün önce hakemin cünyt oldugunu ögrendigimiz an bu mac bizim degil diye bu sayfada belirttik bu hakem bozuntusu ancak avrupada meshur olur oda korkusundan adaletinden degil eger yigitse bugünki sivasspora yaptigini avrupada yapsin daha mac bitmeden sahadan sürerler ama korkusundan adaletlilik zannediliyor biz bu hakemi Allaha havale ediyoruz insallah adilolan mevlam onun tez zamanda cezasini verecek.
|
[B]Sezon başında hoca müsfettesi sergenle, transfer acizi yönetimin kurduğu takımın ,performans düşüklüğü aynen devam ediyor,bundan daha kötü kadromuzla ,bundan daha iyi gs yi elimizden kaçırıyorduk,7 8 gol kaçırıyorduk,sergenle kötü giden takım, okan hocayla iyice dibe vurmuştur,takımda ne taktik var ,ne kondisyon var,ne kazanma azmi var,muhsin ertuğral dönemindeki gibi yumuşak takım olduk ,koca gs maçında 1 sarı kart gördük,bu kadar kötü gs yi bidaha zor buluruz,maça gelince herzeman olduğu gibi defansımız 2 golü hediye edip, gs yle 2-0mağlup başladık,hasan kabzeyle ilgili umutlarımı geri alıyorum,i akın zaten bu ligin oyuncusu değil,i.öztürkde futbolu bırakacağı zaman biz aldık ,sagolsun iyi idare ettide, artık sivasspordaki miyadı doldu,bu maçı ölçü almıyorum,çağataydan bi ışık göremedim,bukadar eksik oyuncunun olmayışı ve atıfın sakatlanması ,hem takım dizilişinde ,hemde kurgusunda olumsuzluk yarattı,özellikle cicinyoyu ve j boyeyi çok aradık,maç tahmininde uyarmıştım ,sakın ceza sahasında bu hakemin olduğu yerde dikkatli olun diye ,benim gibi futbol cahilinin gördüğünü ,okan hoca görmüyorsa ,futbolcularını uyarmıyorsa diyecek birşey yok,tek tesellim fb maçındaki gibi mg 3 le tarar gibi sarı kart, kırmızı kart göstermedi hakem müsfettesi,:mad:yeni transferlerden huseyin fena değil daha iyi olabilir,bileklerine hakim oyuncuda bukadar top kaybı yapmaması lazım,omari golde çok büyük hatası var ,ümitin yerini alacak oyuncu değil,texsera golle başladı ilk fırsatta zor pozisyonda golünü attı,neticede çok beklentim yoktu bu maçtan,acabaa diye bir ihtimal berabere kalırmıyız dedim olmadı,okan hocanın yanlış oyuncu tercihleri,oyun içindeki futbolcuların yerleriyle çok uğraşması,oyuncu değişikliğini doğru zamanda yapmaması,i.akını ,ve hasan kabzeyi 90 dak oynatıp ,mehdi,yekta,abola gibi adamları oynatmaması ,takıma pozitif hiçbir etki etmemesi zaten olmayan umutlarımı hepten bitirdi,sivassporun hocası okan olmamalıydı ,klasik olarak önümüzdeki maçlara bakacağız,j.boye ,cicinyo,tanese takıma monte olduğunda ,kendi kalemimiz olan takımları yeneriz ,üstümüzdeki takımlar kurtardı sayılır,osmanlıyıda yanımıza çekebilirsek umudumuz artar,eskişehiri mutlak suretle yenmemiz gerekiyor,taraftarlar bu maçta çok destek olmalılar,bu forvet hattıyla ligde kalamayız,transfer sezonu devam ederken hasanla anlaşıp yolları ayırmalıyız, ona vereceğimiz parayla zımba gibi bi forvet alırız,üstünede bi forvet daha lazım görünüyor,ayrıca kaleci setcusa farkı önlediği için teşekkür ediyorum [/b]
|
sevgili yönetim birazda biz taraftarin ilgisine kulak ver bu takima cok iyi bir sandrafor gerekiyor bugün oynanan macda hersey acik ve bariz sekilde kendini gösterdi gelin transfer dönemi bitmeden bunuda yapalim vallahi bu takim kendi parasini cikaracaktir hatta kasamiza bile aktaracaktir ama siz yeterki dedigimiz gibi iyi oyuncu alin gerisi gelecektir aksi takdirde sonumuz hüsran gibi .
|
Maç başlamadan önce sohbette arkadaşlara dediğim gibi, İ. Akın'ı ilk 11 de görünce umudum kalmamıştı zaten. Ama sırf o yüzden kaybetmedik bence. Okan Buruk için bu lig fazla. Oyunu okuyamadığı gibi, ilk 11 i de yanlış çıkarıyor. Bu kadar ofansif bir kadroyla Gs karşısına çıkmamız zaten başlı başına bir hataydı. Önce oyunu tutmaya çalış sonra gol düşün. Hasan Kabze ve İ. Akın en fazla son 15 dakika oyunda olması gereken adamlar. Gerçi bana kalırsa İ. Akın'ı hiç bir süper lig takımında oynatmam.
Ben David Texeira dan umutluyum. Hussain de yararlı olacak. Oumari'nin hatası çok büyüktü ama belki de olayı ciddiye alması açısından iyi oldu. Umarım Aatıf'ın sakatlığı ciddi değildir ve Tanase de bir an önce formunu yakalar ve 11 oyuncusu olur. Herkes düşmeyiz diyor ama, bu ligde Mersin ve bizden başka bu kadar nazik oynayan kırılgan bir takım daha yok. Rakibi ısırmadan biz hiçbir ekipten puan falan alamayız. Okan Burukla bu iş olmaz gibime geliyor ama umarım yanılırım. |
Levent Kalkan Milliyet
....... Okan Buruk'un cezalılar Cicinho ve Yiğit'in yokluğunda Aatıf, İbrahim Akın, Beykan ve Hasan Kabze'yi ilk 11'de sahaya sürmesi büyük bir hataydı. Anlaşılır hiçbir tarafı yoktu, saçmalıktan başka bir şey değildi. Sivasspor oyunun başında iyi pas yapmasına rağmen savunmada çok dağınık bir görüntü verdi. İbrahim Öztürk-Oumari ikilisi bir sağa, bir sola savrulunca Galatasaray daha 23. dakikada iki farkı yakaladı. Okan Buruk'un devrede yaptığı Aatıf-Texeira değişikliği Sivas hücumlarının kalitesini artırdı. Çağatay'ın yerine oyuna giren Burhan da Galatasaray'ın sol kanadı için ciddi bir tehdit oluşturdu. Yeni transferlerden Hussain'in çalışkanlığı ve isabetli pasları da Sivas'ı ayakta tuttu. İbrahim Akın'ın asisti ve yeni transfer Texeira'nın golü alkışa değerdi, Sivas'ın hem direncini hem de puan umutlarını yükseltti. ..... ..... Cüneyt Çakır'la bitirelim... Avni Aker'de Denayer'in çok net kenara açılan kolu için penaltı çalmayan bir hakemin, Sinan Gümüş-İbrahim Öztürk ve Sneijder-Kone pozisyonları için hiç tereddütsüz beyaz noktayı göstermesi tutarsızlıktır. Trabzonspor o günden bu yana toparlanamıyor, Sivasspor da belki sezon sonu küme düşecek. Çakır mı? Dünyanın en iyi hakemlerinden biri olduğu yanılgısıyla yoluna devam edecek... Levent Kalkan Milliyet |
Yönetim, Allah Muhammed aşkına taraftara kulak ver sağlam bir defans, kalite bir golcü al.
|
Sivasspor bana göre kötü bir mac cikarmadi, bunu derken daha ikinci yarinin ilk maci ve yeni gelenler ilk defa önemli bir maca cikti. Sivasspor bundan sonraki maclara bir gol farklada olsa kazanmak icin cikarsa basarili olur. Orta sahayi umut verir gördüm. Forvet´te Texeira iyi bir intibaa veriyor. Atif artik biraz daha kollektif oynamali.
Hakemleri konusmaya gerek yok. Bu bir realite ve bu kalitedeki bir lige baska hakem beklemeyelim. Sonuc olarak bence Sivasspor´un insallah küme düsme gibi bir sorunu olmaz. |
İbrahim akin ile bu takım 1kisi eksik oynuyor.saçma bir diziliş
|
cicinyo ile boye defanstaki yerini alır, tanase ve Texeira ilk 11 de olursa bize yeter.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30. |