![]() |
Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Kemerlerinizi baglayin dusuyoruz beyler...genclerbiriligi pimi çekti bombayi 3/takımın arasına atti bugun..
|
Rize maçından üç puan alınmazsa sivasspor için lig biter
|
arkadaşlar bu maçı kazanacağımıza da artık inanmıyorum. ligden eskişehir maçından sonra zaten düşmüştük. düşmeye oynayan takımların hepsi bir seri yaptı. bizde geçen sene ikinci yarı 3 maçlık seri ile ligde kalmıştık. kimse kendini kandırmasın 3 maçta kapanacak fark var demeyin. 20 maçta 2 galibiyet almışız 3 maç seri yapacağımıza inanan var mı? üstelik rakiplerimiz bu 3 haftada hiç puan almayacak.
|
Bu maçın önemi kalmadı bence, tren çoktan kalktı gitti. Hadi diyelim hala şansımız var Rize yi yenecek bir oyuncu topluluğu ben göremiyorum.
|
[B][I]Tehlikeli bölgeden kurtulmak için en yakın rakibimizden 8 puan gerisindeyiz, haklı olarak bu da taraftarları karamsarlığa sevkediyor.
Sivasspor olarak artık puan kaybetme lüksümüz yok, kendi sahamızdaki tüm maçlarımızı almamız lazım, buda yetmiyor en az 6 puanda deplasmanda almamız gerekiyor. Evet zor ama imkansızda değil. ALLAH yar ve yardımcımız olsun, İNŞALLAH bu sıkıntılı, sancılı günler de bitecek. [/I][/B] |
Arkadaşlar bakıyorum herkeste bir karamsarlık var Türkiye Euro 2016 ya direkt katalıcak dedikleri deslerdi her halde geçen sene herkes gülerdi katılmamızın imkansız olduğu bir turnuvaya bu gün direk katılacağiz o nedenle futbolda her an her şey değişebilir..
Olaki en kötü ihtimal Sivasspor küme düştü ne yapacaz? Yine takımı desteklemeye devam bak kayseriye, rizeye, başakşehire, konyaya, mersine, eskişehire bu takımların hepsi düştü sonra yeniden süper lige çıktı ama önümüzde oynanmamış 14 maç varken takımı hakkında bu kadar olumsuz yorum yapmayı ben yiğidolara yakıştıramıyorum. Bir yakınınız kanser olsa hemen yukarı tekkeden mezar yerimi ayırtırırsınız yoksa alanında uzman bir doktur mu ararsınız... Tamam bizim takım şu anda kanser ama kemoterapi tedavisi için ben yönetime ve teknik ekibe sonsuz destek olma zamanı diyorum.. Sivas ve Sivaslıyı seven biri olarak biliyorumu ki biz sivaslılar zorda olanın darda olanın her zaman yanında oluruz o zaman sonuna kadar takımımızın yanında olalım... |
DÜŞ-ME-YE-CE-ĞİZ...
Her zaman dedim ve yine diyorum..Matematiksel olarak şu an evimizde 9 maçımız var... Hadi 2 maçı çıkalım BJK ve FB maçlarını..6 maç 18 puan + 14 puanımız var : 32 puan..Dışardan 1 galibiyet ve 1 beraberlik + 4 puan : 36 puan eder...Bu bizi ligde bırakır.. AMAAAAAAAAA FUTBOLCULAR İSTEMEZSEEEE BU PUANLARI. TEPETAKLA GİDERİZ. HER ŞEY BU FUTBOLCULARDA ARKADAŞLAR...Ruhları varsa eğer çıkar alırlar bu puanı,yok biz ruhsuzuz diyorlarsa yapacak bir şey yok.. |
Ben okadar karamsar değilim ben bu rize maçını kesin alırız diyorum.1 den fazla gol atacağız 2 -3 olur
En büyük Sivasspor-kral yiğidolar |
[QUOTE=34MUAMMER58;967432][b]Mesut hoca sivas-ts maçını iyi izlesin,o kadroyu çıkartsın,acemi çaylakları ve neüdüğü bellisiz yeni transferleri 2.planda düşünsün,bu maçı kazanırız<,burhan iyide oynasa kötüde oynasa,bu takımda enaz 70 dak oynamalı,mehdii sağlamsa bu takımda enaz 60 70 dak oynamalı,yiğit sağlamsa sakatlanana kadar oynamalı,hasan kabze ve i.akın taş çatlasa 25 30 dakkalık oyuncular,mesut hocaya işini öğretecek değilim,elbetteki artık takımın kumandası onda ,şuna dikkat et,buna önlem al,diyememde,kuveike bize herzeman gol atıyor hocam be ,rizeyi yenemezek zaten ,biyandanda ptt liginde işimize yarayacak tekrar süperlige çıkartacak oyuncuları tespit etmeliyiz,sivasspor 3 final maçının 2 sini kaybetti,bu rize maçı artık gerçekten son şansımız,rize yenilirse onların bile düşme korkusu başlayacak,kolay maç olmayacak,kalite olarak rizede daha iyioyuncular var,bazen seyirci maç alırya ,bu maçıda seyircimiz aldıracak inşallah,ben umudumu koruyorum,rizeyede herzeman şansımız tutar ,mesut hocada takımı ruhsuz oynatmaz ,kazanırsak diğer rakiplerimizde yenilirse iyi bi nefes alırız [/b][/QUOTE]
Kweyke sakat ve 3 hafta oynamıyor. |
Berabere biter hiç ümitlenmeyin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26. |