![]() |
Cevap: Mersin İ.Y - Sivasspor
[B][I]Umutsuzluk biz yiğidolara yakışmıyor, ALLAH'IN izni ile bu zor günleri geride bırakacağız, çünkü takım güzel oynuyor sadece oyunumuzu gol ile taçlandıramıyoruz, takım gol de atmaya başlarsa tehlike bölgesinden çıkabiliriz. ayrıyeten fikstür bakımından da rakiplere göre avantajlıyız. geriyede biraz şans birazda gayret gerekiyor.[/I][/B]
|
Gs'in Avrupa kupalarindan men edilmesi kötü oldu.
Simdi Basaksehir, Kasimpasa, Akhisar gibi takimlar da ümitlendi. Gs ilk 4'e girer ya da kupayi alirsa ligi 5. bitiren bile Avrupa ligine gidecek. + Gs kupayi alirsa kupa finalisti bile direkt Avrupa Ligine katilacak |
Biz bu ruhsuzlarlar ordusuyla lige havlu atarız
|
***beraberliğe oynayım mersinin acık vermesini beklememiz gerekir,bu macda şeşo yu yedek bırakıp ,beykan yerinede tecrübeli ibrahim AKIN daha doğru olur.
setkus cicinho-boye -ibrahim-emre hüseyin-mehdi burhan-david-ibrahim AKIN YEDEKLER-şeşo-ziya-tanese-adem ve beykan |
inşallah kurtuluş maçımız olur
|
3 puan almamız gereken ölüm-kalım maçı.bu saaten sonra son 4 takımdan 3ünün düşeceği konusunda hemfikiriz heralde..
-cicinhonun yerine boyenin oynayacağı haberleri var. -ayrıca burhan da maça yetişirse çok iyi olur. -mersinin 4 önemli forveti bizim maçta yok(tita-pedriel-futacs-welliton) benim tahmini 11im bu: ----------setkus------------------- boye-----ibrahim--oumari-----ziya ---------mehdi---yiğit------------- burhan(hasan)----atıf------tanase ---------cesar texeira------------- |
İbrahim akin ney arkadas bir de ilk 11 oynasin yazmisiniz taraftar da teknik heyet de yönetim de bu adamdan medet umuyorya, ya ben futboldan anlamiyorum ya da bu camia gercekten küme düsmeyi hakediyor..
|
Bu maça ne yorum ne tahmin yapılır. Her geçen hafta şansları itiyoruz elimizle. Bana göre bu son şansımız, kader maçı. Zaten bu maçı alamazsak hiç birini alamayız. Ama alırsak inşallah seri galibiyetler yakalıcaz. İnşallah kazanırız..
|
SAivassporun deplasmadaki en garanti maçı olacaktır...Mesut Bakkal bu dışarıdaki 3 puanı söke söke alacak devamında içerideki maçlarıda alacak Sivassporu kümede tutacaktır...Ben inanıyorum düşecek 3 takım Kayseri olacaktır
|
Maç bizim, biz ümidimizi yitirmeyelim. Maalesef Konya ve Antalya maçında gördük Kondisyon olarak son 3 haftada çok yavaş kalan oyuncularımız var en büyük dezavantajımız basan Topu kazandıran koşan rakibe Top kaptırmayan diri bir Sivasspor lazım. Ozaman Banko Sivasspor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |