SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aatif Fenerbahçe ile anlaştı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39982)

DoomsDay58 06.06.2016 17:09

Cevap: Aatıf'ın yeni takımı belli oldu!

Böyle bir hataya düşülmez diye umuyorum aksi halde yeni bir transfer skandalına imza atılmış olur

GraveYard 06.06.2016 17:30

Öncelikle doğru bir haber olabilir. Trt sporu izlerken yorumcularından Lütfü Özel de Fenerbahçe ve Atıf konusuna değindi ''Kesinlikle öyle bir haber yok camia olarakda ve taraftar konusundada biraz çekinceleri var gibisinden pek sıcak bakılmıyor '' deyiminde bulundu. Bu haber bana daha sıcak geldi işin gerçeği.

çorluluyiğido 06.06.2016 17:34

Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı

fenerde ortasahada oynayan salih uçan geri dönüyor.ortasahada uygar,ozan,salih genç yerli olarak görülüyor.ama milli takımda banko oynayan ozan bile 11e giremiyor.oraya birde bu sene salih gelince uygarın şansı hiç kalmadı.ayrıca vitor peryra uygarı tıpkı beykan gibi yeterli bulmuyor ve aziz yıldırım vitor p. 1 sene daha takımda kalacak dedi. bunu avantaja dönüştürüp uygarı fenerin elinden takasla almalıyız.bunu yanında birde stopere yedek oyuncu olarak hakan o da olmadı osman hocanın eski oyuncusu berkay can değirmencioğlunu alırsak karlı olur.berkay kesin gidecekmiş o yüzden bedavaya bile alırız.

çorluluyiğido 06.06.2016 17:39

[QUOTE=GraveYard;977367]Öncelikle doğru bir haber olabilir. Trt sporu izlerken yorumcularından Lütfü Özel de Fenerbahçe ve Atıf konusuna değindi ''Kesinlikle öyle bir haber yok camia olarakda ve taraftar konusundada biraz çekinceleri var gibisinden pek sıcak bakılmıyor '' deyiminde bulundu. Bu haber bana daha sıcak geldi işin gerçeği.[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][I]taraftar ve camia çekinceli demiş yorumcu ama aziz yıldırım daha dün ağlıyordu.10M euro transfer bütçemiz var ağım şahım oyuncu beklemeyin dedi ve şuan atıf fenerin alabileceğiı en iyi oyunculardan birisi.[/I][/FONT]

adres58 06.06.2016 17:40

Anlaştı anlaşmadı ne olursa olsun Aatıfla ilgili haberleri diğer başlıkta paylaşalım aksi takdirde ya silinecek yada konu kilitlenecektir...

tavatir 06.06.2016 17:41

Şöyle Katar'dan falan iyi bir teklif gelse de hiç uğraşmadan iyi bir bonservis kazanılsa.

teyfikyasir 06.06.2016 18:42

[QUOTE=50sekiz;977353][B]Aatif ile ilgili farkli bir versiyon daha buldum.[/B]

Aatıf'ın yeni takımı belli oldu!
Osmanlıspor, Sivasspor'un gol kralı oyuncusu Aatıf'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Osmanlıspor, Sivasspor'un gol kralı oyuncusu Aatıf ile anlaşmaya vardı. Sivasspor'un 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği Cezayirli oyuncu 1 sezon için Osmanlıspor'da kiralık oynayacak. Sivasspor gelecek sezon Süper Lig'e geri dönerse Aatıf eski takımına da geri dönecek. Aksi taktirde Osmanlıspor, Aatıf'ın bonservisini 2 milyon Euro karşılığında alacak. Osmanlıspor kiralama bedeli olarak Sivasspor'a 700 bin Euro ödeyecek. Ayrıca Aatıf'ın bu sezondan kalan alacakları ve gelecek sezonki maaşını da Osmanlıspor ödeyecek.
Kaynak: Fotospor

Haber inandirici mi? Bence inandirici. Tamamen hayal ürünü diyemem.[/QUOTE]

İste transfer zekası budur ya. Eğer haber doğruysa osmanlisporlu yoneticilere helal olsun. Yok doğru değilse bu haberi uydurma hayal gücüne sahip gazeteci arkadaşa aldığı ücretin iki katını verip bizim takıma transferden sorumlu kişi olarak geçirelim derhal. Valla bravo. Biz de transfer demek bonservisi bitmis adamı alırız, bitene kadar oynatitiriz, satamayiz, elimizde patlar gider. Bize acilen böyle bi adam lazım İbrahim akinla Hasan kabzeyi bile satıp para kazandırır.

GraveYard 06.06.2016 20:12

Öncelikle doğru bir haber olabilir. Trt sporu izlerken yorumcularından Lütfü Özel de Fenerbahçe ve Atıf konusuna değindi ''Kesinlikle öyle bir haber yok camia olarakda ve taraftar konusundada biraz çekinceleri var gibisinden pek sıcak bakılmıyor '' deyiminde bulundu. Bu haber bana daha sıcak geldi işin gerçeği.

Çorluluyiğido diğer konu kapandığı için buradan cevap veriyorum abi onlar öyle konuşuyolar ama taraftarın tepkisinide almak istemiyolar şimdi milletin gözünde Atıf küme düşmüş takımın oyuncusu felan diye bakıyorlar ama bana kalırsa Türkiyedeki en iyi yabancılarının başında geliyor. Belkide piyasayı kızdırmak için yapılan hamleler olabilir bunlar zamana bırakmak lazım. Atıfı her kulüp havada kapar ama Fenere giderse kariyerini riske sokar bence sürekli oynucabileceği bir kulüpe gitmesini canı gönülden isterim ben.

çorluluyiğido 06.06.2016 21:14

[FONT="Arial Black"][I]son dakika gelişmesi olarak ntv spor:atıf fenerbahçeyle anlaştı.....bu kaçıncı anlaşması sayamadım[/I][/FONT]

çorluluyiğido 06.06.2016 21:33

[FONT="Arial Black"][I]aspor(volkan demir)=atıf transferi cuma günü resmi olarak açıklanacak[/I][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11.