![]() |
gardas
[QUOTE=efsanedavulcu][b]ANTİ KENELER DERNEĞİNE DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUZ...
KENELER DÜŞMANIMIZDIR!.. KENELERE ÖLÜM!.. ANTİ KENELER E GİRİŞ KURALI : EN AZ 2 KENE OLDURMUS OLMAK... HAYDİ SİVASLILAR BENDE KENE DÜŞMANIYIM DİYORSANIZ BİZE ULAŞIN.... mür: ANTİ KENELER GRUP BASKANI TUGRUL ONAR VE ANTİ KENELER İŞKANCE BASKANI ÖZGÜR YILMAZ...[/b][/QUOTE] sen ıste sen ve tuğrul nerdeysenın bende ordayım bende sevmıyorum . AnTi KeNeLeR!.... |
[QUOTE=Semos]Ben yasemin sana ulasamiyorum, cunku annem tlf ma el koydu, sesi oyle ozledim ki?
Beni sen cooooktan unutmustursun. oysa ki sen benim kalbimdesin..... Ama beni mutlaka goreceksin seneye.'sakin hattini degistirme ben seni ararim. BYEEEEEEEE... mucks.[/QUOTE] [b] BEN SENİ NASIL UNUTAYIM BEA AMA AİLENDEN DOLAYI ARAYAMIYORUM KUSURA BAKMA CANIM BENİM WE BENİM TELEFONDA PARCALANDI Bİ SÜRE KAPALI OLACAK SENİ UNUTMAM İCİN ÖLMÜS OLMAM LAZIM SENİ SEVİ........ ÖPTÜMM BYEEEE [/b] |
[b]safa aramıza hoşgeldin gardaş...gördüğünüz gibi derneğimiz gun geçtikçe buyuyor kontenjanlar kapanmadan lütfen kaydınızı yaptırın.....
Anti keneler............[/b] [color=red]KENELERE ÖLÜM!...[/color] |
aLaYıNa İsYaN öLüMüNe KeNeLeRe İşKeNCe
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]dıger muhalefet cıhaT ı aradan cıkarmak lazım manısa ve papıla ya ozel servıs yapıcaam benı destekleyen secmenlerım ve kurucumuz tugrul bey e cok tesekkur ederım...keneler dostumuz değil dusmanımız muhalefet cıhaT ı burdan sıddetle kınıyor tum halkımızı anti keneler derneğine davet ediyorum....[/b][/QUOTE]
RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... |
saolasın gardas
[QUOTE=efsanedavulcu][b]safa aramıza hoşgeldin gardaş...gördüğünüz gibi derneğimiz gun geçtikçe buyuyor kontenjanlar kapanmadan lütfen kaydınızı yaptırın.....
Anti keneler............[/b] [color=red]KENELERE ÖLÜM!...[/color][/QUOTE] ben kaydımı yaptırdım ama duydunmu : RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... RaP oLaN KuDuRDu KeNe DiE DuTTuRDU!.... |
ANTİ KENELER DERNEĞİNE DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUZ...
KENELER DÜŞMANIMIZDIR!.. KENELERE ÖLÜM!.. ANTİ KENELER E GİRİŞ KURALI : EN AZ 2 KENE OLDURMUS OLMAK... HAYDİ SİVASLILAR BENDE KENE DÜŞMANIYIM DİYORSANIZ BİZE ULAŞIN.... mür: ANTİ KENELER GRUP BASKANI TUGRUL ONAR VE ANTİ KENELER İŞKeNCE BASKANI ÖZGÜR YILMAZ... We KeNeLeRi aMuDa KaLDıRıP öLdÜrMeDeN SoRuMLu KaZaNoVa-SaFa!...... BiZe uLaŞıN: [email]kazanova_safa@hotmail.com[/email] [email]bytugrul@hotmail.com[/email] [email]ozgur_luk_58@hotmail.com[/email] |
duydunuzmu?....
RaP oLaN NiE KeNeLeRi CoK SeWiYoR?? ÇuNKu O KeNeSiZ YaPaMıYoRMuS!..KeNeLeR oLMaSSa O OlMeKtEn BeTer OlUrMus !...
aYRıCa KeNeLeRiN HaLaYıNDa BaSı O CeKıYoRMuS!.. :d |
SeFa GaRDaSıMa
[b] SeFa GaRDaS NaSıL OLuRSa OLsUn CihADa LaF YoK CiHaD Ne KaDaR Da KeNe MeSeLeSiNDe BiZi SaTSa oNa LaF YooooKKKKK....................[/b]
|
[b]slm millet ben burak ben de antikenelere üye olmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun....
kenelere işkence başkanı özgür yılmaz'ın çalışmalarını takdir ediyorum[/b] |
[QUOTE=KaZaNoVa-SaFa]RaP oLaN NiE KeNeLeRi CoK SeWiYoR?? ÇuNKu O KeNeSiZ YaPaMıYoRMuS!..KeNeLeR oLMaSSa O OlMeKtEn BeTer OlUrMus !...
aYRıCa KeNeLeRiN HaLaYıNDa BaSı O CeKıYoRMuS!.. :d[/QUOTE] BİR GÜN HERKES KENELERİ SEWECEK O GÜN ÇOK YAKINDIR KENELERE ÖZGÜRLÜKKKKK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |