SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Heykel (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   SoNsUzA dEk SüReCeK BiZiM nEşEmİz...ÖlEnE dEk HeP BeRaBeRiZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4224)

1967_DERNEK_NAİL 22.12.2005 12:29

VAY ADİLER BENSİZ HA BUMUHABBET ALACANIZ OLSUN1967LERE ÖLÜM ARTIKSİZİSEVMEYECEGİM

Sweetgirl 22.12.2005 12:36

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]EVET BU ORTAMI BEN DÜZENLEDİM HERKESİN NEŞESİ YERİNDE OLSUN DİYE...AMA ŞUDA VAR GÖNÜL İSTERKİ HEPİMİZ BİR ARADA OLUP EĞLENMEYİ İSTERDİK AMA KİMİSİ YURT DIŞINDA KİMİSİ BAŞKA MEMLEKETTE HER ŞEY SİVASLILAR İÇİN SİVASSPOR İÇİN [/B]

[color=red][b]HEDEF TEK !![/b][/color][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]
böyle demekle benden kurtulacagini saniyorsan yaniliyorsun abi.... :D
ben gelince davullu zurnali bir eglence isterim hele öyle etli ekmekle beni kandiramazsin abi, bol acilli cig köfte isterim ve yaninda tabiki cay... dikkatinizi cekerim kesinlikle yaprak cayi olmayacak.. caykurun ya rize cayi yada filiz cayi olacak ama rize cayi tercihimdir... su sari paketli olan varya ondan isterim :D
bana bu kadar yeter abi senden baska hic birsey istemem...
Aklindan suanda "Sen hele bi gel, ben seni nasil agirlarim" diye geciyordur biliyorum, iste benim gönlü zengin MUSTAFA abim...
Ve tabiki diger arkadaslarda aynen biliyorum yani sizlerinde hakkini yemiyeyim burda..... Benim icin inanin cok degerli insanlarsiniz.. Sizlere bu sicak kanliliginiz icin coooookkk tsk ederim....
Ne mutluki SIVASLIYIM...

SAYGILARIMLA VE SEVGILERIMLE GURBET KUSUNUZ SWEET :D[/FONT][/COLOR][/I][/B]

FATIMA 22.12.2005 12:51

[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]
böyle demekle benden kurtulacagini saniyorsan yaniliyorsun abi.... :D
ben gelince davullu zurnali bir eglence isterim hele öyle etli ekmekle beni kandiramazsin abi, bol acilli cig köfte isterim ve yaninda tabiki cay... dikkatinizi cekerim kesinlikle yaprak cayi olmayacak.. caykurun ya rize cayi yada filiz cayi olacak ama rize cayi tercihimdir... su sari paketli olan varya ondan isterim :D
bana bu kadar yeter abi senden baska hic birsey istemem...
Aklindan suanda "Sen hele bi gel, ben seni nasil agirlarim" diye geciyordur biliyorum, iste benim gönlü zengin MUSTAFA abim...
Ve tabiki diger arkadaslarda aynen biliyorum yani sizlerinde hakkini yemiyeyim burda..... Benim icin inanin cok degerli insanlarsiniz.. Sizlere bu sicak kanliliginiz icin coooookkk tsk ederim....
Ne mutluki SIVASLIYIM...

SAYGILARIMLA VE SEVGILERIMLE GURBET KUSUNUZ SWEET :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]beraber basıcaz derneği unutma bacım :D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:04

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]beraber basıcaz derneği unutma bacım :D[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]basmak kelimesi hoş değil misafir gelecez diyin bari..bizim derneği kimse basamaz:)[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_Dernek_Serkan 22.12.2005 13:35

[COLOR="Black"]ANTALYADAN SELAMLAR..ÇOK GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN ÖZGÜR..UŞAKLARA SELAM...[/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.12.2005 13:37

[QUOTE=1967_Dernek_Serkan][COLOR="Black"]ANTALYADAN SELAMLAR..ÇOK GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN ÖZGÜR..UŞAKLARA SELAM...[/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ALEYKUMSELAM ABİ....EVET GUZEL RSIMLER Dİ..KENDINE IYI BAK ABI EN KISA ZAMANDA GORUSMEK DILEGIYLE :D[/COLOR][/FONT]

ElbeyLi58 22.12.2005 14:21

resimler süper....;)

FATIMA 22.12.2005 14:32

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]basmak kelimesi hoş değil misafir gelecez diyin bari..bizim derneği kimse basamaz:)[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
BİZSİZ ETLİ EKMEKLERİ YEMİŞİNİZ AMA O DA HOŞ DEĞİL!!!! :D (BASMAK YANİ HABERSİZ GELMEK)[/FONT][/I][/B][/COLOR]

DJMuRaT 22.12.2005 15:01

[QUOTE=1967_Dernek_Serkan][COLOR="Black"]ANTALYADAN SELAMLAR..ÇOK GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN ÖZGÜR..UŞAKLARA SELAM...[/COLOR][/QUOTE]

[B]Abi nerelerdesin yaw...antalyada ne işn war!!!:[/B]confused:

veysel 22.12.2005 15:02

ABILERIM GÜZEL OLMUSTA BI RESIMDE DEYNEK GIBI BISEY VARDI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24.