![]() |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Tabi bulamıyor.......Adam oynamıyor 11'de bu da yeterli bi cewap oolmuştur umarım...Bazı maçlar adam primlerden bile mahrum kaldı..Gerçi GS de ne kadar para war ki daha futbolcularının paralarını veremiyolar!!![/B][/QUOTE]
hersey para demek degildir.. bazi futbolcular paralarini aldilar,, icin rahat olsun eminim bi kac futbolcu disini sikabilir.. sivassporun da bizim kadar kaliteli oyunculari olsaydi bakalim sizinde para konusunda probleminiz oluyormuydu.. |
[QUOTE=Gunay][B]17 maç geçti sadece birini örnek verebiliyorsun...
bizde olsa kullanacağımız deyim şo olurdu: bütün maçlarda güzeldi hele bir gs maçı vardıki orda kendini aştı yiğidom :D :D[/B][/QUOTE] malatya maci haric hic mi oynamadi,, dogru nerden bileceksinki Galatasaray maclarina bakmiyosun.. |
[QUOTE=Saliha]malatya maci haric hic mi oynamadi,, dogru nerden bileceksinki Galatasaray maclarina bakmiyosun..[/QUOTE]
[B]neden takip edeyimki gs maçlarını??? ama şunu çok iyi biliyorumki sizde verimli değil....!!![/B] |
[QUOTE=Saliha]malatya maci haric hic mi oynamadi,, dogru nerden bileceksinki Galatasaray maclarina bakmiyosun..[/QUOTE]
[B]ADAMI HARCIYORSUNUZ İŞTE...DAHA FUTBOLCULARINIZIN PARASINI BİLE WEREMİYORSUNUZ'!!!!!![/B] |
[QUOTE=Gunay][B]neden takip edeyimki gs maçlarını??? ama şunu çok iyi biliyorumki sizde verimli değil....!!![/B][/QUOTE]
verimli degilmi?? |
[QUOTE=Saliha]verimli degilmi??[/QUOTE]
[B]sana göre yedek kulübenizde iyi bir futbolcu olması verimli ise dogru.. ama bana göre değil!!!![/B] |
hakan şükürün futbolu bırakmaya pek niyeti yok hakan olduğu sürece hasan kabzenin forma şansı bulabileceğini sanmıyorum onun için sivasspora gitmesini destekliyorum........
hasan kabze ciddi anlamda bir golcüdür bu transfer olması durumunda gol noktalarındaki eksikliğimizi orta sahaya yapılacak bir transferle tamamen ortadan kaldıra bileceğimizi düşünüyorum..... ben GS yönetiminin yerinde olsam hasan kabzeyi sadece kiralık olarak başka klübe yollarım..... |
[B]<BELLİ GERETS BİLE REST ÇEKTİ PARAMI VERMEZSENİN 2.YARI YOKUM DİE[/B]...:D
|
GALATYASARAYDA HİÇ KİMSENİN PARASININ KALDIĞI ŞUANA KADAR GÖRÜLMEMİŞTİR BUNDAN SONRADA BÖYLE ŞEYLERİN OLMUYACAGINI HERKES BİLİYORRR..
|
[QUOTE=Gunay][B]sana göre yedek kulübenizde iyi bir futbolcu olması verimli ise dogru..
ama bana göre değil!!!![/B][/QUOTE] tamam degilde,, galiba duruma birazcikta Geretsin tarafindan bakmiyosun,, Ümit, Hakan, Hasan yoksa Necatimi.. hangisini oynatacagini sasirdi,, Hakan abi kusuyor eger full time oynamayinca.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |