SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

sarkislali 07.01.2006 01:18

Utaniyorum!

[QUOTE=RaP_BoY]Sivasspor taraftarı kesinLikLe hicbir zorLukLa karsıLasmayacak, gayet güzeL bir depLasman yaşayıp geri Sivas'a dönecekLer.. bundan şüpheniz oLmasın.. Ligin GERÇEK derbisinde görüşmek üzere..

SİVASSPOR PAŞALAR GİBİ GİRER PAŞALAR GİBİ ÇIKARRR
BELEŞÇİ TARAFTARLARDAN YANİ FENERBAHÇELİLERDEN KORKMAZ ALLAHIN İZNİYLEEE
ÖLÜMÜNE SİWASS

ESRARDA ÇEKERİZ ŞARABIDA İÇERİZ GEREKİRSE SARAÇOGLUNU BOMBALARIZ :=)))
[url]www.antifernerbahce.com[/url]

SaYGILARIMLA RaP_BoY

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............[/QUOTE]

Senin gibi bir insanin Sivas li olabilecegini zannetmiyorum. Eger gercekten Sivas liysan. Önce "W" harfini kullanma, cünkü türkcede böyle bir harf yok. Esrar, sarap icebilirsin. O senin bilecegin sey, ama bunun reklamini yapma. Bu sitede 13, 15 yasinda piril piril gencler var. Onlara kötü örnek olma, Engin ol!

Fighter 07.01.2006 14:28

[QUOTE=sarkislali]Senin gibi bir insanin Sivas li olabilecegini zannetmiyorum. Eger gercekten Sivas liysan. Önce "W" harfini kullanma, cünkü türkcede böyle bir harf yok. Esrar, sarap icebilirsin. O senin bilecegin sey, ama bunun reklamini yapma. Bu sitede 13, 15 yasinda piril piril gencler var. Onlara kötü örnek olma, Engin ol![/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]+1907, +1967.. [/FONT][/B]

1967_Dernek_Murat 07.01.2006 14:31

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"]GARDAŞ HOŞ GELDİN SİVAS VE SİVASSPOR COM AİLESİNE SİVASTA YAPILIYO SATIŞLARI 40 İLA 50 YTL ARASI FİYATLARI [/COLOR][/QUOTE]

[B][CENTER][COLOR="Red"]arkadaşım sıtemıze hoşgeldın erhankardasım fıyatlarını acıkladı[/COLOR][/CENTER][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 07.01.2006 14:39

[COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]1967 [/FONT][/FONT][/B][/COLOR] + [B]1907[/B] = [COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]1967 !!![/FONT][/FONT][/B][/COLOR]

RaP_BoY 07.01.2006 19:22

[QUOTE=GFB_Fighter][B][FONT="Comic Sans MS"]burda sadece bir yazıda ben yazayım diye boş boş konuşmuşsun.. ona da saygı duyarız..

Ben burda Sivasspor taraftarının Kadıköy'de bir sorun yaşamayacagını diLe getiriyorum, sen kaLkmıs bana bombaLarız faLan diyorsun.. sen bu düsünceLerinLe SaracogLuna adım atamazsın.. bunu da biL.. kLavyeden herşeyi yaparsın orası ayrı.. asmaya, kesmeye, bombaLamaya dewam et..:D

GERÇEK Sivasspor taraftarına misafirperverliklerinden doLayı teşekkürLer.. 24. haftada dev derbide görüsmek üzere ;)

by Fighter[/FONT][/B][/QUOTE]

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİWAS
BİZİM SEWGİMİZ LAFTA DEGİL [url]www.antifenerbahce.com[/url]

RaP_BoY 07.01.2006 19:24

[QUOTE=sarkislali]Senin gibi bir insanin Sivas li olabilecegini zannetmiyorum. Eger gercekten Sivas liysan. Önce "W" harfini kullanma, cünkü türkcede böyle bir harf yok. Esrar, sarap icebilirsin. O senin bilecegin sey, ama bunun reklamini yapma. Bu sitede 13, 15 yasinda piril piril gencler var. Onlara kötü örnek olma, Engin ol![/QUOTE]

ÇOK KONUŞMAYIN SİLERİM
NEDEN ???????
ÇÜNKÜ BEN BİR SİLGİYİM

KARDEŞŞŞŞŞŞŞ BURASI SİWASSPOR.COM

DJMuRaT 07.01.2006 19:24

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]1967 [/FONT][/FONT][/B][/COLOR] + [B]1907[/B] = [COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]1967 !!![/FONT][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]

[COLOR="Red"]1967[/COLOR]+1907=[COLOR="Red"]1967[/COLOR][/FONT][/B]

RaP_BoY 07.01.2006 19:25

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

DJMuRaT 07.01.2006 19:26

[B][FONT="Comic Sans MS"]ALAYINA ÖLÜM.....EN GÜZELİ SENSİN BE GÜLÜM...[/FONT][/B]

RaP_BoY 07.01.2006 19:27

AYIDAN POST FENERDEN DOST OLMAZZZ

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28.