![]() |
Kesinlikle hayir
Volkan hayatinda sadece bir macini iyi oynadi,oda fenerin Gs yi 6:0 yendigi macdaydi.Ozamanda fenerin antrönörü Lorantti.Belki adamda gabiliyet oldugunu biliyor ama dünyada en gicik kaptigim oyunculardan biri.Adamda birah topu Sifat bilene yoh.Allah bizi böyle bi oyuncudan uzak tutsun
|
[COLOR="black"][B]Görünen o ki kimse Volkana sıcak bakmıyor hatta bazılarımız ağır laflarda bile bulunmuş,farzedelim Volkan transferi gerçekleşti ve Volkana SİVASSPOR forması giydirildi ya sonra,şimdi hepimizin eleştri hakkı tabiki var ama hakaret hakkı yok neyse sonra bu hakaretvari yazı yazanlar şu zamana kadar "HEP DESTEK,TAM DESTEK"diyerek yönetime destek olanlar bu sefer yönetimimi topamı tutacak?yani eğri oturup doğru konuşmak lazım bende sizler gibi Hayrettinle-Volkan takasına kesinlikle karşıyım ama yönetim "bu doğru" diyorsa bizi buralara taşıyan yönetiminde kararına saygılıyım.İstemememe rağmen bu transfer gerçekleşirde Volkan SİVASSPOR futbolcusu olursa diğer futbolcular gibi onuda bağrımıza basmamız gerektiği kanaatindeyim.
[/B][/COLOR] |
[B]bizler görüşlerimizi belirtelim elbetteki karar yönetimin....[/B]
|
Arkadaslar böyle bir transfer söz konusu olurmu volkan zaten iyi olsa galatasarayda oynar ama hayrettin'in transferinden iyi bir ücret temin edersek neden olmasın
|
maksat iyi bir takım kurmaksa hayrettinde iyi bir futbolcu eger verilmesi gerekiyorsa değerini verene verilsin bizde kendi istedigimiz futbolcuyu alalım eger liğ de üst sıralarda devam etmeyi istiyorsak
BAŞKA SİVAS YOKKK |
Aynen bendede öyle gardas.Ne gicik bi insan bu volkan ya.
Gs kimi verirse versin,Volkani vermesin.Allah bize o günleri göstermesin...... |
sivas sporu mali açıdan kurtaracaksa ve kendisini ispatlaması ile daha iyi yerlere geleceği umuduyla olabilir diyorum ama volkana hayır.
|
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="black"][B]Görünen o ki kimse Volkana sıcak bakmıyor hatta bazılarımız ağır laflarda bile bulunmuş,farzedelim Volkan transferi gerçekleşti ve Volkana SİVASSPOR forması giydirildi ya sonra,şimdi hepimizin eleştri hakkı tabiki var ama hakaret hakkı yok neyse sonra bu hakaretvari yazı yazanlar şu zamana kadar "HEP DESTEK,TAM DESTEK"diyerek yönetime destek olanlar bu sefer yönetimimi topamı tutacak?yani eğri oturup doğru konuşmak lazım bende sizler gibi Hayrettinle-Volkan takasına kesinlikle karşıyım ama yönetim "bu doğru" diyorsa bizi buralara taşıyan yönetiminde kararına saygılıyım.İstemememe rağmen bu transfer gerçekleşirde Volkan SİVASSPOR futbolcusu olursa diğer futbolcular gibi onuda bağrımıza basmamız gerektiği kanaatindeyim.
[/B][/COLOR][/QUOTE] SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.. |
DEĞMEZ VOLKANA HAYRETİNİ VERMEK VERİYORLARSA KİRALİK VERSİNLER
|
gs nin verecek parasımı varki arkadaşlar sivassporun mali durumunu düzeltsin böyle bir takasa karşıyım, büyükşehirden gelen şımarık züppe futbolcuları kadroya sokmamak lazım, gs gibi bir takımda bile agresif futbol oynayan bir adam sivasspordamı çalışıp çok büyük işler yapacak, valla lorant heralde hesabını kitabını yapmıştır hocaya güvenim sonsuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48. |