![]() |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor[/COLOR][/QUOTE]
[B]aBİ GÜZEL YAZMIŞSINDA....ERTUĞRUL'U LORANT OYNATMADI YÖNETİM DEĞİL...LORANT İŞİME YARAMAZ DEDİYSE YÖNETİMİZ SUÇU NE...[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B] İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..??? Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B] |
ERTUĞRUL HOCAYA BAŞSRILAR YENİ TAKIMINDA
|
daha biz onla cok is yapacaz bir yere gidemez
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]
İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..??? Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....[/B][/QUOTE] [B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....[/B][/QUOTE]
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ OYNAYACAĞI YERE GİTMESİ ONUN İCİNDE GÜZEL OLUR KENDİSİNİ İSPATLASIN |
ÇOK GÜZRL BİR OYUNCU AMA NE YAZIKKİ GİTTİİİİ..
|
iyişallah gitmez ben ertuğrulun küçüklüğünden beri tanırım hayırlısı
|
Ertuğrul Bursaya gitmese iiydi ama neyse
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |