SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ANDERSON,Fransa yolcusu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5056)

serhankaburcuk 18.12.2005 16:35

[QUOTE=gercek58li]Iste bu görüsüne imza atiyorum ve yönetimin yeterli hassasiyeti gösterecegine de inaniyorum...[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Transfer komitesi Bülent UYGUN önderliğinde sezon başında iyi işler başardı...İnşallah sezon arasındada iyi transferlere imza atacaklar....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

erhan5834 18.12.2005 16:47

[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.cdssoccer.com/latestnewsphotos/Anderson10.JPG[/img]

Anderson, Fransa yolcusu
Sivasspor Sportif Direktörü Bülent Uygun, iki futbolcuları için çok sayıda kulüpten resmi teklif aldıklarını açıkladı. Uygun, "Hayrettin Yerlikaya'yı bir çok takım istiyor. Yabancı futbolcumuz Ricardo Anderson için de 4 Fransız Kulübü kapımızda bekliyor. Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde yönetim kurulu ve teknik heyetimizle birlikte gelen teklifleri değerlendirip son kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Sivasspor'un Okan Koç ve genç Sezer'i Beşiktaş'tan istediği vurgulandı[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"]anderson ve hayrettin sivas için büyük kayıp olur diye düşünüyorum ama bu futbolcuların alternatifleri bulunduysa kulupte bu işten kar edecekse satılsın transfer komitesi işini bilir bülent nasıl andersonu keşfedip sivasımıza getirdiyse onun gibi bir futbolcuyu tekrar kodroya katabilcek yapıda bir insan sivasspor için hayırlısı olsun..[/COLOR]

sinan58_34 18.12.2005 16:56

ANDERSON COK CANA YAKIN BI OYUNCUMUZ MAC BITISINDE TURUBUNLERDEN ANDERSON DIYE BI SES DUYUNCA KOSARAK GELIR FORMASINI CIKARIR :-) COKSEMPATIK BI OYUNCUMUZ BENIM EN COK BU YONU HOSUMA GIDIYO HAYRETTINEDE ZATEN DIYECEK YOK O BASIMIZIN TACI

cemal58yiğido 18.12.2005 17:40

ikiside gitmesin bence

MOS-BY-58 18.12.2005 18:29

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="DarkOrchid"]anderson ve hayrettin sivas için büyük kayıp olur diye düşünüyorum ama bu futbolcuların alternatifleri bulunduysa kulupte bu işten kar edecekse satılsın transfer komitesi işini bilir bülent nasıl andersonu keşfedip sivasımıza getirdiyse onun gibi bir futbolcuyu tekrar kodroya katabilcek yapıda bir insan sivasspor için hayırlısı olsun..[/COLOR][/QUOTE]

isin özü bu... daha iyisi buluyorsa herkesten vazgecilebilir ama kurulu düzeni bir anda degistirmek, degisimin olumsuz sonuclarini getirebilir. sahsi kanaatim, bu iki oyuncunun gitmek istiyorlarsa dahi sezon sonuna kadar ve kafalari rahat olacak sekilde takimda tutulmasi + bazi takviyeler de yapilmasi.

hele hele bugün büyük takimlar dahi sol kanat oyuncusu bakimindan sikinti yasarken, hayrettin'den -iyisi bulunsa dahi- bir anda vazgecmek yanlis olur, zira gelecek adamin iyi bir performans göstercegi ve takima uyum saglayacaginin garantisini kimse veremez.

anderson'u da yabana atmamak lazim bence. adam süper bir forvet degil belki ama bugünki kosullarimiz icin en uygunu. bakin okan dedik malatya'ya gitti, murat hacioglu dedik konya'ya gitti, yani bazilarini maddi olarak getirebilecek olsak bile tercihlerini farkli kullaniyorlar. kaldi ki bu adamlar gittikleri takimda kac gol attilar veya nasil bir performans gösterdiler? anderson kac bin kilometreden geldi, bu adamlar ise memlekette 2 sehir degistirdi.

bence yönetim ve genel menajerimiz bu hassas hesaplari zaten yapiyordur. maddi imkanlarimiz bu derece sinirliyken ve bunun bilincinde olarak daha sezon basinda bu kadar isabetli kararlar verdiklerine göre, 2. devreye dengeleri sarsmadan, gerekli degisimi yaparak yumusak bir gecis planlari vardir.

drummer 18.12.2005 19:03

[COLOR="Red"][B][I]kim giderse gitsin.
önmeli olan takımın kasasına girecek paradır.
yönetim akıllı olursa parayı çar çur etmeyip iyi bir transfer yapar.
hem ucuz hem kaliteli,arayan buluyor.[/I][/B][/COLOR]

SVS_5858 28.12.2005 19:20

bence anderson gönderilmemeli çünkü genç bir futbolcu ileride daha iyi olacakdır

5841 28.12.2005 19:26

[B]BENCE ANDERSON HİÇ BİYERE GİTMEYECEK .[/B]

serhankaburcuk 28.12.2005 19:28

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar Anderson sezon sonuna kadar Sivasspor forması giymeye devam edecek...İnşallah güzel gollerini 2.yarıda izleyeceğiz....[/COLOR][/FONT][/B][/I]

tugcin 08.01.2006 15:50

tüh be keşke gitseydi de kurtulsaydık bir ayakbağından...nedir bu brezilyalı futbolcu sevdası yahu! artık Avrupa'ya yönümüzü çevirmeliyiz. Hoca Alman ama gelen futbolcular brezilyalı...Ya bırakalım bu işleri....Bir an önce bu anderson denen futbolcu gönderilmeli diyorum ama ne yzaık ki hala kalıyor. inşallah sezon sonunda gider...ne cevherler var Türkiye'de haberiniz var mı bilmiyorum.ama anderson yüzünden bu cevherler ortaya çıkmıyor...siavsad amatör küme maçlarını bir izleyin, göreceksiniz..andersondan daha iyileri olduğunu....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08.