![]() |
çok zor görünüyor.
ersun yenal çok yanlış bir seçimdi.
ve yanlış başlandı dünya kupası grup elemelerine. ersun şowmen. baştan fatih hocayla başlasaydı veya ziya doğanla başlasaydı federasyon bundan çok daha iyi durumda olurdu. ve kesin giderdik almanyaya. ama şimdi çok zor görünüyor. çok zor |
Şu anda gidecek gibi ... İnşallah bu durum son maçların sonunda da böyle kalır...
|
inanmak başarmanın yarısıdır
ben gideceğine inanıyorum terim ve hakan şükür takımda olsalardı ta baştan şimdi liderdik
|
[b]İNANAN Bİ TAKIM VE BAŞARILI Bİ HOCA VAR GİDECEK İNŞALLAH FATİH HOCA ZOR İŞLERİN ADAMI[/b]
|
[QUOTE=ercan_dpinar]ben gideceğine inanıyorum terim ve hakan şükür takımda olsalardı ta baştan şimdi liderdik[/QUOTE]
Hakan Şükür mü ?? abi o adamın ahı gitmiş vahı kalmış!! bence terimin tek hataası hakan şükür ama napsın iyi sükse oldu mecbur aldı biraz da !! |
arnavutlugu guzel bir farkla yenelim ve cikalim iste ne guzel olacak var ya
|
Türkiye Zaten Almanyada insallah A millilerde gelmeyi basarirda Avrupa Gercek Taraftar görür birhasa Ingilizler
|
ins. gidecek allahtan umut kesilmez ben gideceklerine inaniyorum
<<<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>> |
HİÇ ŞÜPHEM YOK ALMANDAYIZ..................
BUNA BÜTÜN ÜLKE OLARAK İNANMALIYIZ..... ÇÜNKÜ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR..... |
[b]İnşallah bir aksilik olmaz ise gideceğiz....Fatih Terimin olduğu yerde herzaman başarı vardır...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:46. |