![]() |
[quote=ali_58]KARDEŞ BİZİ TANIMAK İSTERSEN 58 SİVASSPORLU TARAFTARLAR DERNEĞİNE GELMEN LAZIM AYRICA ÇILGINLAR AKTİV DEĞİL DİYORSUN YA DAHA NASIL OLMAMIZ LAZIM???????????????????[/quote]
Ben burda sizin hakkinizda cok az bilgi görüyorum. Sizde aktif olsaniz, burda sizdende bahsederler |
KİMSE BİZDEN BAHSETMEZ AKTİV OLAN KİMSE İSİM VER BİZ VAR KEN KİMSELER YOKTU...
|
[quote=ali_58]KİMSE BİZDEN BAHSETMEZ AKTİV OLAN KİMSE İSİM VER BİZ VAR KEN KİMSELER YOKTU...[/quote]
söylediginden hic bisey anlamadim, ben diyorum sizden hic bir sey duymuyoruz burda, sen bana ne diyorsun? |
seviyelere çekmeli... aksi takdirde taraftar desteğinden mahrum kalacaktır... üç büyükler bile bilet fiyatlarını taraftar çekmek için daha düsük tutarken...
mecnun baskan ve sevgili yönetici abilerim, taraftarı toplayıcı olmak lazım diyorum... |
[quote=hgaellisekiz]seviyelere çekmeli... aksi takdirde taraftar desteğinden mahrum kalacaktır... üç büyükler bile bilet fiyatlarını taraftar çekmek için daha düsük tutarken...
mecnun baskan ve sevgili yönetici abilerim, taraftarı toplayıcı olmak lazım diyorum...[/quote] [size=6][i]Ne anlatmak istediğini anlayamadık arkadaşım...Daha açık konuşsana...[/i][/size] |
[quote=hgaellisekiz]seviyelere çekmeli... aksi takdirde taraftar desteğinden mahrum kalacaktır... üç büyükler bile bilet fiyatlarını taraftar çekmek için daha düsük tutarken...
mecnun baskan ve sevgili yönetici abilerim, taraftarı toplayıcı olmak lazım diyorum...[/quote][b]BAŞKANIMIZ VE YÖNETİCİLERİMİZ ELLERİNDEN GELDİĞİ KADAR BİLET FİYATLARINI AYARLIYORLAR BURDAN AKIL VERİR KONUŞMA..[/b] |
Alayina Isyan En Kralina Hodrimeydan
çilginlar 58 |
[B] Her maçta görüyoruz 10 kişilik taraftar grubunu dha birşey soylemeye gerek yok 10 kişi taş çatlasın 15 kişi maça geliyorlar... sonrada grubuz diye ortaya cıkıyorlar :D [/B]
|
[QUOTE=hgaellisekiz]seviyelere çekmeli... aksi takdirde taraftar desteğinden mahrum kalacaktır... üç büyükler bile bilet fiyatlarını taraftar çekmek için daha düsük tutarken...
mecnun baskan ve sevgili yönetici abilerim, taraftarı toplayıcı olmak lazım diyorum...[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]açıkça desene bedava bilet istiyoruz..yoksa biteriz diye..[/I][/CENTER][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |