![]() |
Gecti artik!
[QUOTE=Gunay][B]Dikkat bağımlılık yapar uyarısını koymak gerek sitenin anasayfasına :)[/B][/QUOTE]
Gardas,gec kalmisiniz önceden olsaydi ona göre tedbirimizi alirdik.Biz daha dönüsü olmayan yola girdik belki yeni gelenlere faydasi olur! |
[QUOTE=gercek58li]Gardas,gec kalmisiniz önceden olsaydi ona göre tedbirimizi alirdik.Biz daha dönüsü olmayan yola girdik belki yeni gelenlere faydasi olur![/QUOTE]
[B]gardaş biz artık hastayız bu ortada :)neyseki ilacı var çok şükür :D[/B] |
güzel bi ortam ama bağımlılık yapıyor günümün büyük bir bölümünü nete harcıyorm
|
EN GÜZEL YANI DA GURBETTEKI YIGIDOLAR BURADA Bİ' NEBZE DE OLSA HASRET GİDERİYOR...
|
BEN YURTTA KALIYORUM BUNA RAĞMEN HER OKUL ÇIKIŞI UĞRAMAYA ÇALIŞIYORUM
YARIM SAAT SİTEYE GİRMEK BİLE BANA YETİP ARTIYOR |
-->: www.Sivasspor.com GÜNLÜK YASANTIMIN BIR PARCASI OLDU
Bende siteye girmeden duramiyorum,hergün siteye bir ugrayip Yigidolarla beraber oluyor,dertlerimi unutuyorum
|
memlekete hasretimizi böyle gideriyoruz.ben günümün yarisini bu sayfada geciriyorum
|
ben girmeden duramıyorum girmessem olmaz...
|
[QUOTE=skywriter]Aynen ben de gunumun en az yarim saatini sitemizi gezerek geciriyorum ve insallah Sivasspor'umuz basarili oldugu surece bu hep boyle devam edecek.[/QUOTE]
Abi illa basari olmasi gerekmez ama tabiki oda cok önemli.Sivasspor asla basi bos kalmaz herzaman yanindayizz |
Benim en az günde 2 saatim bu sayfada geciyor bikarsam 15 dakkaligina felan nba.com a giriyom sonra geri dönüp dolasip bu sayfaya geliyom:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |