SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MALATYA'DAYDIK....!!...... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5475)

koz58 26.01.2006 17:10

Güzel bir mac atmosferi olmus anlasilan

cagri_deniz 26.01.2006 17:15

helal sizlere..2 amigoyla beraber istanbulda aynı yerdeydik :)))

RaP_BoY 26.01.2006 20:10

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Purple"][CENTER][I][B]gardaş bende iste gelmek için can atıyorum kaldım sivas ta aşkım istanbullarda offf offff sorma gardaş gel biz senle değişelim bu şehirleri :([/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

İYİ OLUR ABİ ASLINDA BU ŞEHİR BENİ İÇİNE ÇEKİYOR KENDİMİ ALAMIYORUM SIKILDIM ARTIK BANA SAKİNLİK LAZIM YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ YENİ BİR HAYAT LKAZIM :=)))
-----------------------------------------------------------------------
BIKIKTIM HALDEN ANLAMAZLAR ORDUSUNA TIKIKTIM

MAVİ_BERE 26.01.2006 20:16

TEX@S_SİNCE1910 ANTİ X LEVENT

[CENTER][COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]OKULDA DEFTERi EVDE ANNEYi
TERKEDiP GELDiK SEVGiLiMiZi
UTANMADAN iSTiYOR YUZSUZLER DOLAR
BU ALEMDE KRAL YiNE TARAFTAR..[/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/FONT][/COLOR][/CENTER]

anti-elazıg 26.01.2006 20:30

Haa bu arada eğer deplasman resmi görmek isterseniz sitenize nasıl resim atacağımı söyleyin atayım.ALLAHA EMANET sivas.... EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU.....DEREBEYLERİ

qalpazan 26.01.2006 20:31

[QUOTE=anti-elazıg]bu nasıl deplasman anlamadım.Deplasmanın ana maddesi alkoldür sivaslı kardeşler.Kafalar hoş olmadan deplasmana gidilirmi..Ah ah.Biz her deplasmana uçuk gideriz.bir gün önce annelerimize pasta börek yaptırırız.maç günü 3 koli bira 2 küçük rakı..kafalar hoş olmassa bi kaç nefes ooh.tamam işte.o zaman bekle bizi kayseri bizans konya ve nereler haplıyız haklıyız misali.kafalar kıyak deplasmanlar manyak DEREBEYLERİ herYERDE[/QUOTE]

SENİN DEPLASMAN ANLAYIŞIN BUMU BİZİM GÖNLÜMÜZ GÜZEL KAFAMIZIN GÜZEL OLMASINA GEREK YOK KAFAMIZIN GÜZEL OLACAGI YERLERİ BİZ İYİ BİLİRİZ............
-------------------------------------------------------------------------
MALBORA PARLEMENT HAYATTA İÇİLMEZ ESRARKEŞ HAREKET ENGELLENEMEZ

erhan5834 26.01.2006 20:41

[QUOTE=anti-elazıg]Haa bu arada eğer deplasman resmi görmek isterseniz sitenize nasıl resim atacağımı söyleyin atayım.ALLAHA EMANET sivas.... EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU.....DEREBEYLERİ[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]gardaş bizim gönlümüzün güzelliği bize yetiyo sen kasma kendini bizler nasıl deplasmana gidildiğini iyi biliriz artı siteye resim atmak hiç sorun olmuyo sorunumuz olursa biz kendi aramızda hallederiz sana ihtiyaç duyulmayacağından eminol...[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

RaP_BoY 26.01.2006 20:43

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Purple"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]gardaş bizim gönlümüzün güzelliği bize yetiyo sen kasma kendini bizler nasıl deplasmana gidildiğini iyi biliriz artı siteye resim atmak hiç sorun olmuyo sorunumuz olursa biz kendi aramızda hallederiz sana ihtiyaç duyulmayacağından eminol...[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

AYNEN KATILIROYUM ABİ KAFAN GÜZEL OLMUŞ OLAYMI ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL GÜZELLİGİ KAFA HER ZAMAN GÜZEL OLUR
SAYGILARIMLA KARABAYIRLI :=)))

erhan5834 26.01.2006 21:12

[QUOTE=RaP_BoY]AYNEN KATILIROYUM ABİ KAFAN GÜZEL OLMUŞ OLAYMI ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL GÜZELLİGİ KAFA HER ZAMAN GÜZEL OLUR
SAYGILARIMLA KARABAYIRLI :=)))[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]eyvallah gardaş gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş değerli insan varolll[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

RaP_BoY 26.01.2006 21:15

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Purple"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]eyvallah gardaş gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş değerli insan varolll[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

NE DEMEK ABİ YA HEM KAFAMIZ GÜZEL HEM GÖNLÜMÜZ GÜZEL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48.