![]() |
Ümraniye'den
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]İstanbul Ümraniye'de oturuyorum. Adım Erdal GÜLER 24 yaşındayım Sivas/Zara doğumluyum. Üniversiteyi canım Sivas'ımda bitirdim. Şimdi ümraniye'de Jeoloji Mühendisi olarak çalışıyorum. [/B] [/FONT] [/COLOR]
|
BENDE ŞARKIŞLALIYIM
İSTANBUL GÜNGÖRENDE OTUTUYORUM 17 YAŞINDAYIM CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ LİSE 2. SINIFTAYIM |
ben kerem istanbul kadıkoyde oturuyorum.18 yaşındayım.bi şirkette çalışıyorum.
|
[QUOTE=invisible]selam arkadaslar.. nasilsiniz ..
insallah yeni bi baslik actim diye kimse kizmaz.. adim enes 22 yasindayim sivas merkez den suanda ogrenciyim. istanbul teknik universitesinde. sadece tatillerde gidebiliyorum sivasa cok istememe ragmen sivassporun istanbuldaki maclarina gidemedim derslerden dolayi.. tum sivaslilara selamlar, saygilar..[/QUOTE]gardaş adım turgut maslakta çalışıyorum senin kampüs maslakta mı?oradaysa görüşürüz... |
yeni dunya kolejinde öğrenciym hala okulum bitmedi Yenibucuk'luyum ölenedek SİVASLIYIM ....
|
arkadaş lar bende kangal_58 im sakın benle karşılaştırmayı o 15 yaşındaki arkadaşı. ok? saygılar
|
Arkadaşlar bu bölümü yeni gördüm daha malum bizde büyükşehirde oturuyoruz.
Semt mraniye buralara işiniz düşerse beklerim....Yeni amlıca Mah. Türkiş Blokları. Bu arada Kasımpaşalıyız inkar etmiyoruz. [IMG]http://www.omnisturk.com/web/webar/hareket/dunya/aniearth2%5B1%5D.gif[/IMG] Dünya Küçük belki görüşürüz.. |
BEn de İstanbul Üni. İşletme okuyorum...Varsa bizim kampüsten arkadaş bekliyorum..
[email]misogynist_21@hotmail.com[/email] |
bende istanbulluyum
ama hepinize dargınım arkadaslar istanbullu yigidolar
sivassporun bir macını hep beraber izleyelim diyoruz bir yerde bulusup ama hiç istek yok ...... |
İST KADIKÖY ADIM HAKAN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |