![]() |
selam
arkadaşlar bilemiyorum ama tek korkum lorant ve futbolcularımız eğerki lorant tüm gücü fener maçına saklamak istiyorum derse ve bunu kafasına kazıyıpta eksik oyuncun oynatırsa bana göre sivas 1 puan alır ama yok hem rize hem fener derse bende maçın sonucunu sizlere
Ç.RİZESPOR :0 SİVASSPORUMUZ : 2 Derim neden çünkü biz rizeden daha iyi bir takımız şunu unutmayınki her anadolu takımı istanbul büyüklerine karşı etkili oynarlar size bir hatırlatma örneğin diyarbakır: fener kadıköyde diyarbakırdan zar zor 1 puan alıyor skor 2-2 ve daha sonra diyarbakır inönüde beşiktaş ile oynuyor beşiktaş diyarbakırdan zorla 1 puan alıyor ve aynı diyarbakır sivasta 4 gol yiyip bu sezonun (SİVASSPORUMUZ ) açısından söylüyorum bir gol çıkışı yapmasını sağladı. lütfen yorumlarınızı ve skorlarınızı bu tür maçları göz önüne alarak yazın saygılarımla uğur kolukısaoğlu x_burnley / imranlı58 /amerikalı |
[B][/B][COLOR="DarkRed"]sivasspr:3
rıze:1[/COLOR] |
sivas yenecek yine 3-0
|
ŞAMPİYON SİVASSPOR
SİVASIN ALMASI LAZIM...
ŞAMPİYON SİVASSPOR.......::::::::::::..............:::::::..........::::::::) |
[B]Benim fikrimde
Sivasspor: 2 c.rize : 0 Ama belkide farkda olabilir hadi hayirlisi [/B] |
alırız
ALIRIZ İNASALLAH
NAZAR DEGMESİN ŞU TAKIMA ÇÜNKÜ HERKESİN GÖZÜ BİZDE GÖZE GELMEYELİM Ç.RİZE=0 YİGİDOLAR=2 |
Hep beraber elele ŞAMPİYONLAR LİGİNE.......
Bence 3-1 Yigidom Alır
|
[COLOR=BLUE]WALLA BİZ MAÇA GİDİYOZ..GİTTİĞİMİZ DEPLASMAN DA DAHA YENİLMEDİK..[/COLOR]
|
SIPARISIM VAR!
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]WALLA BİZ MAÇA GİDİYOZ..GİTTİĞİMİZ DEPLASMAN DA DAHA YENİLMEDİK..[/COLOR][/QUOTE]
Gardas gelirken 2,0 kg hakiki Rize cayi getir bana muhakkak!.. |
[QUOTE=gercek58li]Gardas gelirken 2,0 kg hakiki Rize cayi getir bana muhakkak!..[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]O NE DEMEK GARDAŞ ÇAYIN YANINDA 2,0 KİLODA BALIK GETİRELİM..:)[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:43. |