SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   MALATYASPOR MAÇI VE OLİMPİYAT STADINDA 60.000 TARAFTAR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5841)

Yildizelili58 02.08.2005 14:07

YIGIDOLER BEN ALMANYADAN MACA GELDIM ORDU VE DIYAR REZILIIKKTI BE OKADAR TARAFTAR DAHA HIC GÖRMEDIM EN FAYLA 50KISI

serhankaburcuk 02.08.2005 14:12

[size=6][i]Bu maç için güzel organizasyonlar yapılabilir...Dernekler Araçlar kaldırabilirler...LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM VE BÜYÜK BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA KULAK VERELİM...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...[/i][/size]

BOUN 02.08.2005 14:35

[size=6] [color=blue] [b] Sevgili yiğidolar aşağıdaki yazı Malatyaspor'un sitesinden alıntıdır. Dışarıda ne kadar güçlü imaj oluşturduğumuzun resmi bu yazıdır. Haydi bu yazıyı yazan Malatyalı arkadaşı yalancı çıkarmayalım ve Olimpiyat'ı dolduralım.

((((İKİ ÖRNEK VE BİZ...))))
((((Arkadaşlar taraftar olarak çok eksiyimiz var ama bu istekle bu heyecanla bununda üstesinde geliriz inşallah. Özellikle Bursaspor'un kombine
meselesini fazla abartmayalım Bursada 15 bin kombine satılmış bu biletlerin 10 binden fazlasını resmi kurumlar satın almış valilik belediye il
milli eğitimi il emniyet müdürlüğü ve daha bir çok kuruluş kendi aralarında anlaşarak bu biletleri almışlar, buda güzel bişey bizimkilere örnek olsun.
Ayrıca Sivassporlu taraftarların sessiz sedasız nasıl organize olduklarını öğrenmek istiyorsanız mahalli basınloarını ve diğer illerdeki derneklerinin yayınlarına
göz atın haberlerden çok Sivasspor'un propagandası yapılıyo, muhalefet hiç yok yönetime koşulsuz bağlılıkları var ve bu birliktelikle kendilerini ulusal medyaya
kabul ettiriyolar, bizim camiamızda bir haftadır esen güzel hava onlar için olağan bişey devamlı halleri böyle, olayları fazla didiklemiyolar neticeyi daha çok
merak ediyolar. Sivassporlu çok dostum var hepsiylede görüşüyorum olimpiyat stadındaki maç için hiçte heyecanlı gözükmüyolar aslında bu onların devamlı hali
ama maç günü bütün Sivas adeta olimpiyat stadına yığılacak nasıl ki yemek vakti geldiyinde eve yada lokantaya gidip yemek yiyoruz karnımızı doyurmak zorundayız
onlarda maç günü aynı sorumluluk hissiyle maça gidiyolar. Öğreneceyimiz daha çok şey var en önemliside Malatyaspor'a karşı sorumluluğumuzu... ve dahada önemlisi
yerel basın ve malatya bürokraisisi bu sorumluluğu ne zaman öğrenecek. Mahalli basınımız Ziya Dağan'ın istifasına sebebiyet verirken, sivas valisi Sivasspor'un süper lige
çıkmasındaki katkılarından dolayı Sivas yerel basının plaketle ödüllendiriyo))))[/b][/color][/size]

BOUN 02.08.2005 14:44

[size=6] [color=blue] [b] Sevgili Yiğidolar. Malatya taraftarının maça nasıl hazırlandığını daha iyi görebilmemiz için sizlere Malatya sitesinden bir alıntı daha yapıyorum. İnşallah onlardaki bu gayreti görüp bizde harekete geçeriz.Buyrun okuyun.

((((davulçularımızda hazır))))
((((istanbulda davulçu piyasasını bilmeyenler için yazıyorum, en kıral davulçuyu 25-30 milyona kiralarsınız. biz iki tane kiraladık, hatta halay bile çektik mahallede. herkes camlardan bize bakıyodu düğün var sandılar sonra malatyaspor bayrağını görünce olayı anladılar, bizde malatyasporun haftaya maçının olduğunu söyledik ve onlarıda maça davet ettik biri izmirli diyeri yozgatlı ikitane komşumuz-dostumuz da maça geleceklerine dair bize söz verdiler.herkes bir tane davulçu kiralasın ikitelliyi düğün yerine çevirelim olimpiyat sıtadı malatya malatya diye inlesin))))[/b][/color][/size]

BOUN 02.08.2005 14:51

[size=6] [color=blue] [b] Sevgili Yiğidolar sizin için ve Malatya taraftarının maça nasıl hazırlandığını daha iyi anlayabilmemiz için Malatyaspor sitesinden alıntı yapmaya devam ediyorum.

((((Sivas Maçında Herkes Stada))))
((((ben sakaryadayım. burdaki Malatyalılar olarak (bazı trabzonlu arkadaşlarımızda var) organize olarak olimpiyat stadına gideceğiz. sivassporun Malatya ile boy ölçüşmesi mümkün değildir. Yeterki istanbuldaki derneklerimiz Malatya ilgili her dernek o maça gitmek istesin sivaslılara 1000 kişilik yer bile bırakmayız. Biz Antalyada 10 bin taraftarla 1. lige çıktık. Antalya ise Malatya ya en uzak şehirlerden biriydi. istanbulun yarısı Malatyalı zaten. Battalgazi torunlarına şampiyonluk yakışır. Battalgaziyi simgeleyen bir pankart şöyle at üstünde kılınçlı falan güzel olurdu. Cümleten hoşçakalın. Alayına isyan inadına Malatya.))))[/b][/color][/size]

BOUN 02.08.2005 14:57

[size=6] [color=blue] [b] Ben bu forumda ve diğer forumlarda defalarca söyledim. Sivaslı vakıflarımızı ve derneklerimizi taraftarı uyandırma konusunda kullanalım diye. Ama benim bu tavsiyemi bizim yönetim değilde Malatyalılar duymuş olmalı ki onlar organize bir şekilde maça geliyorlar. Bizim yönetimimiz iyi has ama bu konularda maalesef çok pasif kalıyor. Haydi hayırlısı....[/b][/color][/size]

ElbeyLi58 03.08.2005 06:42

Malatyaspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Okan Yılmaz, hafta sonu Sivasspor maçında kazanan tarafın kendileri olacağını belirtti. Okan, "40. yılımız olduğu için herkes kenetlenmiş durumda. Maça gelenler müthiş bir mücadele izleyecek" ifadesini kullandı

Bilmiyorum 03.08.2005 08:01

[QUOTE=lezgi]GALATASARYIN ENFAZLA 20.000 KİŞİ TOPLAYA BİLDİĞİ OLİMPİYAT STADINI İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ YİĞİDONUN SESİNİ BIRAKIN ÜÇ BÜYÜĞÜ TÜM TÜRKİYE YE DUYURACAĞIZ BU İLK MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TÜM İSTANBUL DAKİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ GARDAŞLRIMA SESLENİYORUM HAYDİ GARDAŞLAR KAYSI YEMEYE[/QUOTE]

GALATASARAY-DİYARBAKIR 66.350
GALATASARAY-FENERBAHÇE 73.400
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ 56.000 (ODA GS 6.SIRADA OLDUGU İÇİN)

LÜTFEN 20.000 FALAN DİYE ABARTMAYALIM AMA TABİKİ KATILIYORUM KOSKACA İSTANBULDA OLİMPİYATA GİDECEK 60.000 TARAFTAR YOKMU YANİ BİZ İSTESEK 80.000 BİLE YAPARIZDA MİLLETTE PARADA YOK MESELA İSTANBULDAKİ SİVASLILARIN YARISI KARNINI ZOR DOYURUYO

mehmet_kurt 03.08.2005 08:02

malatyalıların agızı açık kalması lazım

abi hiç kafanızı yormayın kesin doldurcaz ve yencez işte taraftar işte şampiyon sivas herkes görsün sivasımızın nasıl oldugunu

twity_58 03.08.2005 08:07

Evet arkadaslar bu haftasonu gitmemmız gerken sivas ın heycanının doruk noktasına ulasacagı bir mac oynanacak.Daha önce zoru basardılar ve uzun yıllar sonra sonra birinci lige cıktılar. Bu macı da alacaklarına lige iyi ve zinde baslayacaklarına emınım ama bunun için atmosferde uygun ve yerınde olmalı. Yani biz yanlarında olmalı, onlara onlarla beraber oldugumuzu göstermelıyız lütfen bu maca gitmek için özel bi caba gösterelım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56.