![]() |
-->: SON TRANSFER OLIVIERA
forma giymeden inanmam
|
:confused: [B]Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. [/B]:confused: :confused: :confused:
|
[QUOTE=mustafaktk]forma giymeden inanmam[/QUOTE]
aynen. artık öyle bir hale geldi ki bu transfer söylentileri ben sivasspor forması altında görsem dahi bir süre inanamam. "denenmek için getirilmiştir" filan derim. bu hale geldik artık. |
[B]HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BU TRANSFER OLUR..[/B]
|
[QUOTE=ReDYiGiDo]:confused: [B]Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. [/B]:confused: :confused: :confused:[/QUOTE]
Haklisin arkadasim, haberdeki resim Betisli Oliviera, zaten ben de o yuzden tereddutte kalmistim. Su anda Sivas'ta olan Oliviera ise ne Betisli ne de Corinthiansli, aciyurt'un haberine gore Brezilya 2. Lig'indeki São Paulo eyaletinin takimlarindan Portuguesa takimindan gelmis. Fakat bu futbol kulubunun resmi internet sitesinde de Oliviera isimli bir oyuncu goremedim. Insallah gercekten kaliteli bir futbolcudur.. |
Anlaşılan, bizim için kapalı kutu. İnşallah umduğumuz gibi çıkar.
|
gelirse guzel olur ama beklemek lagzim cunku kenndy bakircioglu ile prensiple anlastik dediler gelmedi once gelsin sonra inanirim
|
çok iyi bir oyuncu inşalah bu oyuncuda pürüz falan çıkmaz gelir en yakın zamanda imzayı atar bize katkı sağlıyacağını düşünüyorun...
|
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[B]İŞTE SON TRANSFER OLİVEİRA..[/B] [COLOR="Red"][I](Valla Bulmak için Çok Uğraş verdim..)[/I][/COLOR]
[B]İsim:[/B] FRANCISMAR [B]Uzun İsim:[/B] Francismar Carioca de Oliveira [B]Posizyon:[/B] Forvet [B]Doğum Tarihi[/B]: 18/4/1984 [B]Milliyeti:[/B] Brezilya [B]Yetiştiği Takım:[/B] Ubá (MG) [B][B]Boy:[/B] 1,72 m Kilo:[/B] 63 kg [B]Oynadığı Takımlar:[/B] América-MG (2005); Cruzeiro (2005) |
helal sana kardeş sivasa gönül verdin belli
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55. |