SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON TRANSFER OLIVIERA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6037)

mustafaktk 03.02.2006 19:17

-->: SON TRANSFER OLIVIERA

forma giymeden inanmam

ReDYiGiDo 03.02.2006 19:37

:confused: [B]Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. [/B]:confused: :confused: :confused:

agumus_58 03.02.2006 19:47

[QUOTE=mustafaktk]forma giymeden inanmam[/QUOTE]

aynen. artık öyle bir hale geldi ki bu transfer söylentileri ben sivasspor forması altında görsem dahi bir süre inanamam. "denenmek için getirilmiştir" filan derim. bu hale geldik artık.

Kaptan-58 03.02.2006 19:53

[B]HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BU TRANSFER OLUR..[/B]

skywriter 03.02.2006 19:56

[QUOTE=ReDYiGiDo]:confused: [B]Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. [/B]:confused: :confused: :confused:[/QUOTE]
Haklisin arkadasim, haberdeki resim Betisli Oliviera, zaten ben de o yuzden tereddutte kalmistim. Su anda Sivas'ta olan Oliviera ise ne Betisli ne de Corinthiansli, aciyurt'un haberine gore Brezilya 2. Lig'indeki São Paulo eyaletinin takimlarindan Portuguesa takimindan gelmis. Fakat bu futbol kulubunun resmi internet sitesinde de Oliviera isimli bir oyuncu goremedim. Insallah gercekten kaliteli bir futbolcudur..

Arif Coşkun 03.02.2006 20:00

Anlaşılan, bizim için kapalı kutu. İnşallah umduğumuz gibi çıkar.

capkin sivasli 03.02.2006 20:03

gelirse guzel olur ama beklemek lagzim cunku kenndy bakircioglu ile prensiple anlastik dediler gelmedi once gelsin sonra inanirim

karacaören34-58 03.02.2006 20:18

çok iyi bir oyuncu inşalah bu oyuncuda pürüz falan çıkmaz gelir en yakın zamanda imzayı atar bize katkı sağlıyacağını düşünüyorun...

ReDYiGiDo 03.02.2006 20:38

Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[B]İŞTE SON TRANSFER OLİVEİRA..[/B] [COLOR="Red"][I](Valla Bulmak için Çok Uğraş verdim..)[/I][/COLOR]

[B]İsim:[/B] FRANCISMAR
[B]Uzun İsim:[/B] Francismar Carioca de Oliveira
[B]Posizyon:[/B] Forvet
[B]Doğum Tarihi[/B]: 18/4/1984
[B]Milliyeti:[/B] Brezilya
[B]Yetiştiği Takım:[/B] Ubá (MG)
[B][B]Boy:[/B] 1,72 m
Kilo:[/B] 63 kg
[B]Oynadığı Takımlar:[/B] América-MG (2005); Cruzeiro (2005)

serdarsivas 03.02.2006 20:48

helal sana kardeş sivasa gönül verdin belli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55.