![]() |
-->: SİVAS VURGUN YEDİ
ZAMANINDA MİLLET UÇUP KAÇARKEN BİZ DEDİK BU TAKIMI BU KADAR GÖKLERE ÇIKARMAYIN HAVAYA SOKMAYIN BAKIN 9 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ.
BİZİM BEĞENMEYİP SATTIĞIMIZ KAPTAN MOHAMMET DİYARBAKIERA BU HAFTA 2 GOL ATTI LORANT EDFENDİ TÜRKİYENİN BENCE EN İYİ ORTA SAHALARINDAN BİRİSİ OLACAK ERTUĞRULU BURSAYA SATTIRDI BU GİDİŞLE LİGDE ZOR ANLAR YAŞAYACAZ YAPILACAK TEK ŞEY VAR ARTIK KENDİ SAHAMIZDA SEYİRCİMİZLE ÖLÜMÜNE OYNAYIP 3-4 TANE MAÇ ALMALIYIZ BU MAÇLAR GAZİANTEP, ERCİYES, KAYSERİ, ANKARASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ, Ç.RİZE |
Artık toparlanmalıyız haftaya vestel Manisa işimiz çok zor tehlike sınırından kurtulamadık bizim rakiplerimiz çıkışa geçerken biz düşüşteyiz aman ALLAH korusun.Şahsen beni korku sardı.ALLAH yardımcımız olsun.
|
[QUOTE=hattab]bazen kaybetmekte kazanmayi ogrenmenin yolu olabiliyo tabiki gonul isterdiki samsun sporu yenelim ama sunuda kabul etmek gerekiyo samsun spor bizim takima gore tecrubeli sporcularla tecrubeli yoneticilerle vehatta ve hatta tecrubeli taraftarlariyla bu ligde yillardir futbol oynuyorlar biz daha birinci lige yeni ciktik sanki yillardir birinci ligdeyiz gibi yoneticisiyle taraftariyla futbolcusuyla havaya girdik adimlari saglam atmazsak bence bu sene ligde kaldik diye sevinmekten baska bisey kalmayacak geriye
tabiki bu benim kendi gorusum boylede olmaya bilir ama kardesim gorunen tablo oki bence lorantin takima kazandirdigi bisey yok takim sadece gidebilecegi en son noktaya gelmistir insallah daha kotusu olmadan bu sezonu kazasiz belasiz atlatiriz uefaya gitmeyi dusunen yoneticilerinde once ligde kalici olmanin yolarini bulmalarini temenni ederim avrupada yasayan bir gurbetci olarak sivassporla gururlandik ama benim kendi kanimca sivassporu pekte iyi gunler beklemiyo allahtan ilk yari topladigimiz puanlar varda onlara guvenerek daha fazla strese girmeden bir kac puan alip bu sezonu dusmeden kapatiriz GERCEKTE SUKI GORUNDUGU KADARIYLA IYI BIR ORGANIZE YOK TABI KOLAY DEGIL BUNUNDA BILINCINDEYIM LAKINPARAMPARCA BIR SIVASSPOR KAMUOYU VAR HER KAFADAN BIR SES CIKIYO TEK BIR AGIZDAN KONUSAN YOK YONETIMI BASKA TELDEN CALIYO TEKNIK KADRO BASKA TAKIM BASKA TARAFTAR BASKA TELDEN CALIYO ONCE KALICI OLMAYI HEDEFLEYIP SONRA BUYUK BASARILARIN PESINDEN KOSMAMIZ GEREKIRKEN BIRDEN EN IYI OLMA SEVDASINA DUSMUS BIR GORUNUM VAR NE ZAMANKI KOMPLEKSLERIMIZI YAPACAGIMIZ ISLERDEN ONDE TUTMAZSAK ISTE OZAMAN SIVAS OLARAK SIVASSPOR OLARAK HERZAMAN BASARILI OLURUZ HERKES KENDI ADINA DUSUNSUN HAKIKATEN COK ON YARGILI BIR TOPLUMUZ TABULARIMIZI YIKMAMIZ GEREKIYO saygilar[/QUOTE] SÖYLEDİKLERİNİZDE BANA GÖRE TAMAMEN HAKLISINIZ.... |
arkadaşlar,hemen ümitlerimizi yitirmeyelim.zaman her şeyin ilacıdır ben 30 yıldır sivassporluyum her zaman birinci takımım oldu ve olmaya devam edecek bulundugu yer neresi olursa olsun bence birde bu pencereden bakın lütfen..
|
Bir malubiyetle herşey bitmiyor, önümüzdeki maçlarda takım eski düzenine kavuşacaktır. paniğe gerek yok.
|
Herşeyin Güzeli Hayırlısı Sivas Spor İçin Olsun... Samsun Spor Deneyimli Bir Takım Superligde İlk Tecrubemiz Bu Macda Son Malubiyet Olur Hala Macı Duşunup Hem Kendimizi Hemde Siteyi Ziyaret Edenlerin Morallerini Yeniden Bozmayalım Samsun Macı Geride Kaldı Önümüze Bakalım... İlk 8 Değil ilk 3 Yerimiz ...
|
[B]Kaybetmek Sivassporumuz için kötü ama hiçbirşeyin sonu değil... Kısa sürede iyi bir performansla ligi üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum...[/B]
|
YİĞİDOLARIN YENİLMESİ BENİ ÜZDÜ.BEN İSTERDİM Kİ YİĞİDOLAR KAZANSIN AMA NASİP OLMADI.İNŞALLAH MANİSA MAÇINI KAZANIRLAR ASLINDA KAZANMASIDA MECBUR YOKSA AŞAĞIYA DOĞRU ASANSÖRLE İNECEĞİZ.AMAN ALLAH GÖSTERMESİN...........................
|
Bence bu malubiyette kalecinin çok yanlışları var. Hatta ve hatta ben anlamıyorum ligin nerdeyse en çok gol yiyen takımı diyarbakırın kalecisinin alınması yanlış. Bakın görün petkoviç kaledeyken veya kalla defansdayken yeni transferlerden ben memmun diğilim desek inanaırız. Sivassporun asıl kadrosu (PETKOVİÇSİZ, KALLA'SIZ HAKKI'SIZ OLMAMALI)
|
[QUOTE=avare]cok zorlu bi donemece girdik vestel,gs ve trabzon hic ümidim yok pespese gelen yenilgiler takimi dagitir inanin cok korkuyorum[/QUOTE]
bu haftada vestele macı verirsek beşinci sıradan onuncu sıraya ani bir düşüş gercekleşecek gibi ondan sonrada neler bekler bizi düşünmek bile istemiyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28. |