![]() |
-->: FELAKET KAPIDA
YA MEHMET YILDIZ GİBİ BİR ADAMI NEDEN GÖNDERDİK,İKİNCİ YARI HER MAÇTA ARANIYOR.NERDE YERİNE ALINAN ADAM !
İNŞALLAH KORKDUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEZ |
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Alman 2. Ligi'nde 14. sırada bulunan Sportfreunde Siegen ile anlaştı. Vestel Manisaspor yenilgisinin hemen ardından Münih'e giden Alman çalıştırıcı, Siegen yöneticilerinden Rolf Bleck ve Holger Rathke ile dün bir araya geldi. Münih'teki görüşme sonunda anlaşmaya varan Lorant'ın bugün imza atacağı ve çarşamba günü de göreve başlayacağı bildirildi. Sportfreunde Siegen dün Energie Cottbus'a 1-0 yenilirken, takımm sahaya Lorant'ın yardımcılığını yapacak olan Uwe Helmes çıkardı. Lorant, Sivasspor'dan ayrılarak Siegen ile anlaşma nedeninin parasal olmadığını belirtti, bir teknik adamın yaptığı işten zevk alması gerektiğini söyledi.
|
Moderatorlere HAYIRRRRRRRR!!!!!!
gardaşlar merak ediyorum manisa maçında oturanlar mı yazdıklarımızı engelliyo
küfür yazmıyoruz dolaylı yollardan iğneleme yapıyoruz doğruları yazıyoruz ama yinede yaranamıyoruz heralde adamlara................... |
bu gibi şeylerin bu takıma zarar vereceğini sanmıyorum takımı yükseltende bu aralar düşürende bizim futbolcularımız inşallah düzeleceğiz ama umarım geç olmazzz
KURTLUKTA KANUN DÜŞENİ YEMEKTİR |
lorant gidecek ise gitsin kalacak ise kalsın
|
Lorant.....arkadaşlar maalesef hocamız ikili oynuyo diye düşünüyorum, sezon başından beri zaten her fırsatta takımı bırakıp almanyaya gidiyordu, son zamanlarda bu iyice sıklaştı, başında hocası durmayan bir takım ne yapabilir ki? hele ki şu kar yüzünden maçların ertelendiği hafta...tüm takımlar için önemli bir fırsattı, ki diğer takımların ne kadar iyi çalıştıkları ortada, demek ki biz yeterince çalışmamışız, bu çok net görülüyor, ilk yarıda çok daha üstün olduğumuz takımlar, devre arasaı ve kar tatilinden sonra bizi ezmeye başladılar...sayın hocamız takımın başında durup doğru düzgün çalıştıracaksa, başımızın üstünde yeri var ama böyle ilk fırsatta almanyaya kaçacak gibi davranacaksa fazla gecikmeden yolları ayırmanın faydalı olacağını düşünüyorum...
|
Sivasspor’da Lorant krizi
Kırmızı-Beyazlı takımda direktör Werner Lorant’ın takımdan ayrılacağı yönündeki haberler kafaları karıştırıken, genel menacer Bülent Uygun, Siegen Kulübü’nün yaptığının saygısızlık olduğunu savundu. 13.02.2006 Almanya İkinci Ligi’nde küme düşmeme mücadelesi veren Sportfreunde Siegen’in, Vestel Manisa maçından önce yaptığı “Anlaştık” açıklaması Sivas’ı rahatsız etti. Alman teknik adam bu konuda kendisine yöneltilen sorulara, “Sadece bir görüşmem oldu. Anlaşma yapmadım. Görevimin başındayım” şeklinde karşılık verirken, iki günlüğüne gittiği Almanya’dan dönmeyebileceği ileri sürüldü. [url]http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo...HaberID=357881[/url] |
Hadi Hipap CIlar BEn Yaptım yoo yooo
[url]http://www.blogcu.com/donx/243175/[/url] |
ewet ya böyle giderse işimiz çok kötü olacak
en kısa zamanda toparlanmalıyız... |
ewet ya böyle giderse işimiz çok kötü olacak
en kısa yeni çözümler gerekiyo... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:41. |