SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6679)

1967_CLUB_ÖZGÜR 14.03.2006 22:37

-->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.

[QUOTE=UMTçarşı]kardeş değiştirsende değiştirmesende

1.suçlu taraftar ?
2.suçlu MR. LORANT

tabiki benim yorumum[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...
GETTİİN ANTEP YEDİĞİN COR COR BEKMEZİ[/FONT][/CENTER][/B]

,

UMTçarşı 14.03.2006 23:01

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...

ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA

5841 14.03.2006 23:05

[B]burda tek suçlu varsa oda lorant ve yanlış trasferlerdır. taraftar gelınce hiçmi hiç yalnız bırakmayan bir taraftara sahıp[COLOR="Red"](1967)[/COLOR] yagmur ,kar ,camur demeden yanında olan bir taraftara sahıp[/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 14.03.2006 23:05

[QUOTE=UMTçarşı][QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...

ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SENIN DESTEKLEDIGIN OYUNU VERDIGIN TUM ANKETLER TÜM SECENEKLER YANLIŞ !!... [/FONT][/CENTER][/B]

baybarok 15.03.2006 19:06

bir çok sebebi var tabiki.
ilki loranrt
ikinci yanlış transfer
üçüncü sorumsuz yönetim

1967_DERNEK_10UR 15.03.2006 19:11

[QUOTE=UMTçarşı][QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...

ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KONMUŞ BİR ŞIKA MÜDAHALE ETMEK BİR LÜKSÜMÜZ YOK.OLMAZDA..ANCAK SENİN GİBİLERE MÜDAHALE EDERİZ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

erem 16.03.2006 10:31

[QUOTE=halilozturk]ARKADASLAR bir teknik direktor mac bitmeden soyunma odasinin yolunu tutuyorsa bu sivas sporda )t.d.)degismesinin zamani gelmistir is isten gecmeden )lorantin biletinin kesilmesi gerekir diye dusunuyorum oyle tahmin ediyorumki butun sivaslida benimgibi dusunuyordur biz sivasli olarak sivasin ve sivassporun en iyi yerlerde olmasini istiyoruz insallah en kisa zaman da tum sivaslilarin istedigi olur da bizim takimda iyi oynamaga baslar giden futbolculardan iyi futbolcu alinmadigi inancindayim insallah sivasin buyuk yonetimi bu yanlisi cabuk gorurler de kotu yerlere gelmeyiz insallah. HEPINIZE SAYGILAR lorantin bazilarininda gitmesi gerekir duzelmesi icin .[/QUOTE]
İstikrar için öncelikle hocaya sahip çıkmalıyız. Malatyaspor (yanlış hatırlamıyorsam) 4. hocayı aldı. Durumu ortada... Fener de (hiç beğenilmeyen) Daum la 3.şampiyonluğa gidiyor. Lorant sezon başında başarılıydı şimdi neden başarısız?...Hoca ne zaman başarılı olur derseniz gönderilme korkusu olmadığı zaman derim.

yerliturkuaz 16.03.2006 11:05

bence lorantin sucu ve takimin bulundugu konum herkesi rahatlatmis gorunuyor sezon basinda boylemiydi bu takim?

CÜSSKB-Aynur 16.03.2006 13:41

Kadro yetersizliği bence,
Alternatif seçeneğimiz kısıtlı.

freeboy-apo 16.03.2006 15:05

ARKADASLAR-
1-WERNER LORANT-TAKI MI KESINLIKLE MOTIVE EDEMIYOR
2-YANLIS TRANSFER
3-TAKIM OTOMATIK OLARAK LIGDE KALMASI KESINLESTIKDEN SONRA HEMEN YENI HOCANIN GELMESI VE TAKIMI TANIMASI LAZIM-SEZON SONUNU BEKLEMEDEN:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26.