![]() |
ESKİ BİR GS'Lİ OLARAK GALATASARAY'I KUTLUYORUM!!!
EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSS |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]gs alır kupayı!!![/b][/color][/size][/quote]
hayırlı olsun.... gs camiasına... darısı sivassporumun basına... 8) |
galatasaray tam bi takim oyunu oynadi ben fenerbahceyi sahada göremedim ama sükrü saracoglunda ki mac böyle kolay gecmeyeceginden eminim
|
ben lig basindan beri fenerbahceyi goremiyorum ama nasil oluyorsa liderler neyse tebrikler galatasaray artik fenerde 6-0 unutsun bir agizlarinda o vardi onuda unutsunlar ayin 11 ydi gs5-1fb
|
CIMBOMA HELAL OLSUN. FENERI RESMEN SAHADAN SILDI. KOSKOCA OLYMPIYAT STADINI DAR ETTI FBYE..
DARISI SIVASIMIN BASINA |
[size=6][color=blue][b]yahu ben demistim ama gs alır diye :lol: :lol: :lol: cünki adamlar 100. yılında bos gececek deillerya :lol: :lol: ama lig fenerin bence kim ne derse desin :oops: :oops: [/b][/color][/size]
|
Kupa sizin neyinize?.. 23 yıldır Türkiye Kupası'nın özlemini çeken Fenerbahçe'ye Olimpiyat'ta tarihi hezimet!.yaaa kardeslerımm
|
evet arkadaslar cim bom kendine bir yakis halinde
FB´yi adete sahadan sildi hemide 5:1 skornan :wink: |
[size=6]cim boma hayirli olsun[/size]
|
dün fenerde bir kaleci vardı akıllara kar...
GS 10 defa daha gelse skor 10-1 olurdu..Bir kaleci gelen topların ½ 85 'ini yermı yav.. Mondragondan da kendine pay çıkarmamış..Rüştününde daumunda fenerde işi yok artık. M.United le yapılan ilk maçta da böyle olmuştu... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27. |