SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KOMBINE BILET KAMPANYASI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050)

CAGLAYAN 19.06.2006 13:43

-->: KOMBINE BILET KAMPANYASI

[I][B][CENTER]KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ
ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER[/CENTER]
HESAP SAHIBI
[COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/COLOR]
.......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]...............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR]
EURO ICIN....:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ
.......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]..............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR]
YTL ICIN......:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ [/B][/I]

serhankaburcuk 19.06.2006 15:02

[QUOTE=gokbora]dernekle bir priblemim yok gardas olacanida zannetmem.sadece bu sitede iki kisi var oyuzden bahsettim eger gercek dernek uyesi degillerse dernek nicki ile siteye girmemeleri lazim sonucta dernek nicki ile girildigi zaman bir gercek dernekli gibi davranilmasi gerekir.davranamiyolarsa bu nickide kullanma hakkina sahip degillerdir.sizlerin bu konu hakkinda duyarli davranmanizi bekliyorum[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş bizde derneğimizi kurduğumuzdan beri hiç kimse ile problem yapmadan sadece Sivasa ve Sivasspora hizmet için bulunduk ve bulunmayada devam edeceğiz..Ben dernekteki en yetkili ağızlardan birisiyim eğer dernekteki arkadaşların size veya diğer site müdavimlerinden birisine yalnışı olursa biz düzeltmeye ve onları uyarmaya her zaman hazırız..Kampanyaya vermiş olduğunuz destekten dolayıda ayrıca teşekkürü bir borç bilirim...Saygılarımla...

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Bşk.[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/I][/B]

serhankaburcuk 19.06.2006 15:06

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Buradan diğer büyüklerime abilerimede sesleniyorum...Haydi sizlerin desteğinide bekliyoruz...[COLOR="Red"]Hakkı abi,Lütfi abi,Ayhan Bayrak abi,Etem abi,Salih abi,Tevfik Çevik abi,Sivaslı Avukat kardeşim,Rıfat abi [/COLOR]ve aklıma şuanda gelmeyen tüm değerli abilerim ve kardeşlerim desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

gokbora 19.06.2006 15:57

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş bizde derneğimizi kurduğumuzdan beri hiç kimse ile problem yapmadan sadece Sivasa ve Sivasspora hizmet için bulunduk ve bulunmayada devam edeceğiz..Ben dernekteki en yetkili ağızlardan birisiyim eğer dernekteki arkadaşların size veya diğer site müdavimlerinden birisine yalnışı olursa biz düzeltmeye ve onları uyarmaya her zaman hazırız..Kampanyaya vermiş olduğunuz destekten dolayıda ayrıca teşekkürü bir borç bilirim...Saygılarımla...

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Bşk.[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
TESEKKÜRE HIC GEREK YOK.BIR SIVASLI OLARAK KATKIDA BULUNMAK

GOREVIMIZ

OZVERI ILE CALISTIGINIZI BURADA GOSTERMIS OLDUGUNUZ ILGI ILE

ZATEN KANITLIYORSUNUZ ZATEN.BASARILAR DILERIM

:::::::HER SIVASLININ KUTUGUNDE SIVAS YAZAR AMA!:::::::

:::::::HER SIVASLININ YUREGINDE,SIVAS VEDE SIVASSPOR YAZMAZ!!!:::::::

SIVASI VEDE SIVASSPORU YUREKLERINE KAZIYAN YIGIDOLARA SELAM SÜPER LIGE

DEVAM.

gokbora 19.06.2006 16:01

BU FORUMA YAZDIGIM ILK MESAJDA DERNEGI KASTEDEREK YAZMAK AMACINDA DEGILDIM BIREY OLARAK YAZMAM GEREKIRDI.SAYGI DEGER DERNEK YONETIMINDEN VEDE DERNEK UYELERINDEN ÖZUR DILIYORUM

1967_DERNEK_NAİL 19.06.2006 17:15

[QUOTE=gokbora]BU FORUMA YAZDIGIM ILK MESAJDA DERNEGI KASTEDEREK YAZMAK AMACINDA DEGILDIM BIREY OLARAK YAZMAM GEREKIRDI.SAYGI DEGER DERNEK YONETIMINDEN VEDE DERNEK UYELERINDEN ÖZUR DILIYORUM[/QUOTE]
estefurullah gardaş ben 1967dernekli olarak katkılarından dolayı teşekkür ederim

serhankaburcuk 19.06.2006 19:52

[QUOTE=gokbora]BU FORUMA YAZDIGIM ILK MESAJDA DERNEGI KASTEDEREK YAZMAK AMACINDA DEGILDIM BIREY OLARAK YAZMAM GEREKIRDI.SAYGI DEGER DERNEK YONETIMINDEN VEDE DERNEK UYELERINDEN ÖZUR DILIYORUM[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]EYVALLAH GARDAŞ ESTAFURLLAH...ÖZÜR GEREKTİRECEK BİŞEY YOK...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

CAGLAYAN 19.06.2006 22:49

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Buradan diğer büyüklerime abilerimede sesleniyorum...Haydi sizlerin desteğinide bekliyoruz...[COLOR="Red"]Hakkı abi,Lütfi abi,Ayhan Bayrak abi,Etem abi,Salih abi,Tevfik Çevik abi,Sivaslı Avukat kardeşim,Rıfat abi [/COLOR]ve aklıma şuanda gelmeyen tüm değerli abilerim ve kardeşlerim desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.

[COLOR="Navy"] BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM
FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER

[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

S.Yildiz 20.06.2006 07:46

[B][FONT="Georgia"][COLOR="DarkRed"]Arkadaslar bir kombinede benden.. [/COLOR][/FONT][/B]

CAGLAYAN 20.06.2006 08:44

[QUOTE=sevde58][B][FONT="Georgia"][COLOR="DarkRed"]Arkadaslar bir kombinede benden.. [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I]sevde58 Arkadasima KOMBINE icin TESEKKÜRLER[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38.