![]() |
--->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Yav diğer büyük takımlar oynatmadığı futbolcularını kiraya verir gelişmesini sağlarlar.ve hem gittiği takıma faydası olur sonrada geliştikten sonrada geri dönerler. Bunu sivassporda divriğispor için yapabilir. oynatnmadığı tajkıma girmeyen futbolcularını oraya verir. hem divriği spor varlığını sürdürür hemde sibvvasspor futbolcu kazanır.Bunu her takım yapıyor sdivasspor neden yapmıyorç
|
arkadaşlar sivasta bole bir takım olduktan sonra divriği sporada süperligdeki takımlara da yardım elini uzatır
|
[QUOTE=Harput0658;221722]divriği spor malesef seneye amatör kümede mücadele edecek yazık oldu[/QUOTE]
amatör e falan düşmedi işte daha sivaslı takımını bilmiyorkı onun ıcın bu hallerdeyiz çok feci 2 kaza gecirdi kulubümüz buna ragmen onurlu durusunu korudu ayrıca sıvasspor dısında bır cok KULUPDEN geçmiş olsun mesajı geldi takım 21 oyuncusu çeşitli yerlerinden sakatlandıgı ıcın lıgden cekıldı federasyonda saolsun bu yıl lıgden bır takım dusucek dedı ve konu kapandı ama ne sivas ne ulusal basın divrigi spor diye bı takım yokmus gıbı konusuluyor dusunuluyor sivasBelediyespor 3 lige bu yıl yıne cıkamadı ve sıvas basını Sivasın Sİvasspordan baska profesyonel lıglerde takımı yok dedı Yanı gereklı ılgı YOK ben yerı geldı bur da arkadaslara yazdım yıne yardım edıcek cıkmadı (sivaslı iş adamı mehmet caprazdan Almanyadaki gurbetçi yigidolardan yardım ıstemıstık) Ben kımseden de bısey beklemıyorum artık dıvrıgı spor kendı kendıne oynasın yensın yenılsın kapansın nede olsa kimsenin haberi yok Sivasda 3 lige bır turlu cıkaramadıgı sivas belediyesporu cıkarmaya Anadolu uskudara destek vermeye devam etsın sayGılar |
DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ,DİVRİĞİ SPOR BİZİM EVLADIMIZ ONA SAHİP ÇIKALIM SİVASLILIK NEYMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE VE İŞADAMLARINA SESLENİYORUM SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR HAYDİ BUNU GÖSTERELİM DİVRİĞİ SPORA SAHİP ÇIKALIM ALT YAPI TAKIMIMIZ YAPALIM BÖYLECE SİVAS VE SİVASLILAR KAZANSIN.
HAYDİ YİĞİDO KARAGÜN DOSTU OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERELİM TÜM SİVASLILARA BAŞARILA SELAMLAR VE SEVGİLER. |
-->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
BIZI KÜME DÜSÜREN TOKATA DESTEK
SIVASIMIZIN ILCESI OLAN DIVRIGE KÖTEK SIVASADA BU YAKISIRDI HELAL OLSUN SIZLERE |
-->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Divriğispora her alanda yardımlarımzı esirgemeyelim maddi manevi Sivasspor yönetimi bu olaydan haberdar olduğunu sanmıyorum divriğispor yönetimi karşılıklı oturup konuşmalı Tokataspora, Üsküdar anadoluspora bir sürü futbolcu veren Sivasspor neden kendi şehrinin takımına yardım etmesinki?bence gerekli girişimler yapılmalı Divriğisporda gereken desteği almalı
|
Acaba Divriğimizin bu halini kim farkedecek illaki birşey mi olması lazım kulube boba mı atalım yerle bir mi olsun artık yeter diyorum Sivaslıyım diyenlerin Sivasa Divriğiye ve diğer takımlarımıza sahip çıkmalarını bekliyorum Tabiki sesimizi duyan olursa
|
Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif_________ibo__________kılıç
|
[QUOTE=İ b r a h i m;223736]Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif_________ibo__________kılıç[/QUOTE]
KESİNLİKLE KATILIYORUM DİVRİGİSPOR HER YIL AYNI CILEYI CEKMEKTEN BIKTI LIGE BASLAMIYORUZ DESTEK YOK DIYOÖLALAR BUTUN OYUNCULAR KACIYO ONDAN SONRA ERDEMIRDEN YARDIM SOZU GELIYO BIDAHA BI KADRO KURULUYO FALAN FILAN YAZIK GUNAH BU TAKIMA BU INSANLARA |
Cevap: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
divrigi yıllar dır profosyeneldir sahıp çıkalım kesınlıkle sahıp çıkalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:05. |