![]() |
[quote=enesbjk][color=darkblue][b]Sevgili Sivaslilar
veya namideger Yigidolar Superlig'e hosgeldiniz! Hayirli olsun.. Sivasspor'a basarilar dileriz. 10 mayis ta yapilacak Besiktas - Sivasspor macini bende izleyecem. ilk defa Sivasspor'lu taraftarlarla karsi karsiya gelecez. Keske mac Alisamiyende olmasaydi.. Umarim dostca bir karsilasma olur.. Tekrar hosgeldiniz saygilarimla..[/b][/color][/quote] TESEKKURLER ENES KARDES.BIZIM BUTUN MACLARIMIZ DOSTLUK ICINDE GECER ZATEN,BU MACINDA DOSTLUK ICINDE GECECEGINE INANIYORUM................ |
ENES KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİZ.İNŞALLAH BERABER ÇOK GÜZEL İŞLER YAPARIZ DAHA BEŞİKTAŞLA BEN ESKİ Bİ BEŞİKTAŞLI OLARAK BUNU ÇOK İSTERİM.....SİVASSPOR/BEŞİKTAŞ ELELE ŞAMPİYONLAR LİGİNE.... 8) 8) 8) BU ARADA SİZEDE BAŞARILAR....
|
[quote=enesbjk][color=darkblue][b]Sevgili Sivaslilar
veya namideger Yigidolar Superlig'e hosgeldiniz! Hayirli olsun.. Sivasspor'a basarilar dileriz. 10 mayis ta yapilacak Besiktas - Sivasspor macini bende izleyecem. ilk defa Sivasspor'lu taraftarlarla karsi karsiya gelecez. Keske mac Alisamiyende olmasaydi.. Umarim dostca bir karsilasma olur.. Tekrar hosgeldiniz saygilarimla..[/b][/color][/quote] Tesekkürler ayni dileklerle güzel bir karsilasma olmasini diliyorum. |
sayın hemşolar super lıgde basarılar
mac cok guzel gectı yenıldık ama olsun insallah hep boyle dostça kalırız TeK kraL :evil: ÇaRŞI :twisted: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |