![]() |
--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;151425][b]arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara :) neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen[/b][/QUOTE]
[b]bu arada bu sözler bana ait mustafa abıye deıl haberınız olsun ıstedım[/b] |
mustafa abi çok doğru söledin valla klavyeden konuşmayı bırakalım birde gelip maçı seyredelim pazar günü ben maça gidecektim ama bizim bi işimiz çıktı çook önemliydi keşke gelseydim ama istteki maçlara gelirim işim çıkmazsa
valla kim söledi ise eline sağlık o kişinin .. |
-->: --->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)
[QUOTE=agumus_58;151268]artık futboldan hiçbir şekilde zevk almıyorum. 8 kişi kaldık. neden? haftaya fener maçı var. böyle şaibeli ligden kim zevk alır ki...[/QUOTE]
bunu yazmasanız şaşardım zaten, şaibeymiş ne alakası var kardeşim hiç hatayı kendinde arama hemen şaibe. sakarya-sivas maçındada sakarya 9 kişi kalınca sakaryalılarda senin gibi ''haftaya fener maçı varya onun için hakem kırmızı kartları gösterdi'' diyerek kendi kendilerine bilip bilmeden laf ediyorlardı sonuç ne oldu, hakemin sayesinde maçı aldılar... lütfen laf olsun diye yazılar yazmayın.. |
Arkadaşlar korkarımki pecze kaldıgı sürece sivasımızı düşürecek rizeyi düşürdüğü gibi !!!!!!!!!!!
|
bu işin sonu iyi degil sivas spor umuz eger böyle giderse 2 lig geri gider bir an önce degerli baskanımız ın duruma el koyup pecze denilen hocayı trenle gönderip yerine yerli bizi anlayan bilen icimizden biri olmalı mesela ismail kartal mesela hemserimiz rıza calımbay olmalı
|
yaw ben bu takımın yönetimine akıl erdiremiyorum bülent kimki kendi başına ahkam kesiyor yönetim susup kalıyor <******** adam oyuncuları babam getirmedi sen buldun mahalle köşelerinde sonrada ahkam kesiyon kimsin lan sen> başkan avrupa diyor bülent kümede kalma diyor
defedin gitsin uyumu bozan varsa o da bülent uygundur |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;151425][b]arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara :) neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen[/b][/QUOTE]
Arkadaşım maçı ben de seyrettim. Konyasporlu futbolcuya gösterilen kırmızı kart dahil bütün kırmızı kartlar doğruydu. Hakemlerin takdir haklarını istanbul takımlarından yana kullandıkları herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ama bu maçta fener için attı demek hata. Anadolu takımları bu ligde sadece figüran. |
Artık takımımız silkinip kendine gelmesi lazım.. Hakkı da bırakın kaptanlığı 1 nci ligde top koşturacak kapasitede değil, iki senedir sürekli büyük hatalar yapıyor, teknik direktör seçimimizde yanlıştı. eğer idareciler çabuk davranırlarsa teknik direktör değişikliği ile bu takım iş yapar. ancak başarıya aç ısıran bir takımla başarılı olabiliriz.. taraftarı olduğum fenerbahçe maçında memleketimin kazanması dileğiyle..
|
-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Takımda inanılmaz bi disiplinsizlik ve sorumsuzluk var. Bu da hocadan kaynaklanıyo bence ,bakın trabzon nasıl hemen Ziya Doğan'ı getirince düzeldi.İçimizden biri olan Rızayı bu takımın başında görmek istiyoruz artık,yeter şu yabancılara para yedirdiğimiz. Ayrıca futbolculara da artık bi ceza verilmesi lazım sanırım,para cezası mı olur kadro dışı bırakma mı olur bilemem ama özellikle petkoviçle andersona yazıklar olsun,sorumsuz hareketleri yüzünden takım bu halde.
|
Herkes hocaya yüklenmis bir durumda hoca oyunculara gidin konya macinda 3 kirmizi kart mi görün dedi? Bence Mecnun baskanin acil önlemler almasi lazim en azindan su an görünen bir cizgi var önlemlerin alinmasi icin zaman gecmis degil telafisi olabilecek hatalar yapildi buda Sivas icin bir avantaj kirmizi kart gören oyuncuya vereceksin cezayi bak bakalim bundan sonra kirmizi degil sari görmeyi göze alabilecek mi? Takimda bir vurdum duymazlik simariklik almis basini gidiyor süper lig takimi mi yoksa mahalle takimi mi belli degil!! Fener macindan önce bu olaylar olmus planlanmis gibi yazi yazan arkadaslari ise daha mantikli düsünmeye davet ediyor Bundan sonra radikal kararlar alinip kaldigimiz yerden en güzel sekilde devam edilmesini temenni ediyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:34. |