![]() |
-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
oh be sonunda kurtulduk şu adamdan
|
--->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
sayın yönetim. teknik adam gitti yerine lütfen yerli ve kaliteli bir teknik direktör getirin. çünkü bizim dilimizden bizden olan anlar. rıza çalımbay, ilyas tüfekçi, uğur tütüneker gibi isimler arayın bülent kaptanı lütfen bırakın görevine devam etsin saygılar.
|
GERCEKTEN COK IYI OLDU PECZENIN AYRILMASI BUNDAN SONRA INSALLAH SIVASSPORUMUZ DAHA GÜZEL BIR YERE GELIR BASARILAR YIGIDOLARIN TAKIMI GÖZBEBEGIMIZ SIVASSPORUMUZ *** SAYGILARIM ILE
|
doğru kardeşim türk ve bu işten anlayan biri gelsin
|
[B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]güle güle hocam tek derdim gelenin gdeni aratmaması :confused: :rolleyes: [/FONT][/COLOR][/B]
|
Sivassporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni teknik direktör daha başarılı olur da böyle bir sonla ayrılmaz takımdan inşallah.
|
--->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI
[QUOTE=Akademik58;163879]Çok şükür kurtulduk, Bir de Yasirden kurtulursak problem kalmaz[/QUOTE]
+1967 şu yasiri bi atamadılar takımdan.sanki adam yok başka. |
Geçte olsa sonunda doğru bir karar verildi ve Pecze gönderildi.
Şimdi sırada gönderilmesi gereken birkaç tane de futbolcu var: Yasir, İlhan ve Bülent Uygun'un ismi unutulmuş emekli futbolcular kervanı... Bazı arkadaşlarımız Samet Aybaba, Güvenç kurtar vb kişilerin isimlerini buraya yazmışlar. Ben soruyorum kendilerine: Bu güne kadar bu adamlar gittikleri takımlara ne verdiler? Samet Aybaba deyince veya Güvenç Kurtar deyince aklımıza hangi takımın ne başarısı geliyor? Bu tarz adamların işi gücü futbol sektörünün içinde yaşayıp karınlarını doyurmak ve emekli olmaktır. Emin olun hiçbirisinin büyük hedefleri de yoktur... Hiç birisini aklından şampiyonluğa veya üst sıralara oynamak geçmez. Uzun lafın kısası yönetim ince eleyip sık dokumalı ve diğer takımlarda kendisini yıpratmamış, hırslı, çalışkan ve yeni bir ismi Sivassporun başına getirmelidir. Son olarak Pecze hususunda verdiği karardan dolayı yönetimi kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sırasıyla Fener, Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray maçlarından galibiyetlerle ayrılarak kaybolan özgüvenimizi ve itibarımızı tekrr kazanırız. Ligdeki durumumuz daha da kötüleşmeden düzlüğe çıkarız... |
KAROL PECZENİN GİTMESİ İYİ OLDU
PECZENİN GİTMESİNİ ANLADIKDA MENAJER BÜLENT UYGUN UN TAM YETKİLİ TEKNİK PATRON OLMASINI HİÇ ANLAMADIK ÇÜNKÜ HİÇ TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMADI MEMLEKETTE BAŞKA TEKNİK DİREKTÖR KALMADI MI??? RIZA ÇALIMBAY TEKLİF BEKLİYOR O OLMAZSA SAMET AYBABA VEYA ERDOĞAN ARICA OLABİLİR...:rolleyes: |
vallahi cok sevindim buna. gitmesi iyi olmus ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |