![]() |
--->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?
SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ
BİZE BİR DEV GEREKLİ ODA GERCEK VE ÖZÜNDE SİVASLI OLAN RIZA CALIMBAY UMARIM YÖNETİMDE BU FİKİRDEDİR .... BİZE BİZDEN BİRİ GEREKLİ ÖZ HEMŞERMİZ BU TAKIMI UÇURUR |
bence erdoğan arıca olmalı çok iyi bir teknik adam
|
arkadaslar bence bu takimi ancak rasit cetiner cözer adam mükkemel bir futbol profosörü,ümit milli takimda yaptiyi ortada neden sivasimizi güclendirmesin.yabanci hocalara dünyanin parasi veriliyor lorant(500 bin euro) pecze (450 bin euro) bu rakamin cok altinda calisir bizim hocalar.saygilar
bülent hocaya basarilar |
selam
bence menfaatlar önce gelir kulübümüz için hangisi menfaatlar dogrultusunda gönlüm samet AYBABA olmassa yabancı olmasını isterim |
-->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?
ŞİMDİ BÜLENT UYGUN GELDİ UMARIM SADECE YENİ BİRİNİ BULNA KADARDIR O SADECE KENDİ MENFAATİ İÇİN ÇALIŞAN BİRİ BENCE RIZA ÇALIMBAY OLMALI
|
Tekniktrektörümüz kersinlikle Trk olmalı gönlüm Rıza Çalımbaydan yana.
|
Bunlarin hicbiri olmaz Dagum olmali sivasin basainda
|
bence sivasspor hocasını bulmuştur ben kendisini kocelisipor paf takımından tanırım kendisi ftbolu bilen ve cook iyi acraeden türküyenin yetişdirdigi ahlaklı ve profosyonel bir mili ftbolcusudur ve bülent uyguna bu imkanı veren yürekli başkanımı kutluyorum başarılı olacana inanıyorum ve türkiye 2 inci bir fatih terim kazanmıştır diyorum bunuda zaman bize gösterecen allah izin verirse
|
bence bülent uygun yanlış isim çünkü şu anki durumun sorumlularından biride o zaten bi çözümü olsa şimdiye kadar çözerdi iş işten geçmeden işi bilen kaliteli ligi tanıyan bir isim bulunsun bülent uygunla bu işin çözüleceğini sanmıyorum yoksa sivasa yazık olur kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara
|
-->: --->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?
[QUOTE=Bestepeli-58;164181]bence sivasspor hocasını bulmuştur ben kendisini kocelisipor paf takımından tanırım kendisi ftbolu bilen ve cook iyi acraeden türküyenin yetişdirdigi ahlaklı ve profosyonel bir mili ftbolcusudur ve bülent uyguna bu imkanı veren yürekli başkanımı kutluyorum başarılı olacana inanıyorum ve türkiye 2 inci bir fatih terim kazanmıştır diyorum bunuda zaman bize gösterecen allah izin verirse[/QUOTE]
Bülent Uygun un kendisini isbat etmek için büyük bir fırsat yakaladığını düşünüyorum. Bu maç aynı zamanda kırılma noktası olacak. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:08. |