SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GÖKHAN ÇILGINLIĞI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9509)

1967_CLUB_10UR 21.12.2006 20:39

--->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]gökhan senelerdir sivasta deli dolu bir futbolcu çok ta dikbaşlıdır bunu lorant dönemiden biliyorum.ne diyimi 2 tarafada geçmiş olsun inşallah tatlıya bağlanır ve fazla büyütülmez bu olay.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006 20:58

[B]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/B]

tunga 21.12.2006 21:00

nedemek ya bir hekime el kaldırmak.şiddet uygulamak özür mözür hikaye kardeşim ders olsun diye savcılarımız harekete geçmelive gökhan bozkayaya gereken ceza verilmeli hem adli merciler hemde yönetim gerekeni yapmalıdır derim ben.kimsenin ayrıcalığı olmamalı hastahaneye gelen her insan hasta muamelesi görmeli .dil.din.ırk renk ayırımı yapılamdan .ha unutmadan arkdaşlar sevgili dr sanrım uzak doğu sporu ile ilgili imiş bunuda göz ardı etmeyelim demek sıradan sporcu değilmiş gökhan gibi .gökhan BOZKAYA yı kınıyorum ve gereken cezanın verilmesini istiyorum tşkler

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006 21:01

--->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Bir [COLOR="Red"]Futbolumuz[/COLOR]un Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE [COLOR="Red"]COK YANLIŞ [/COLOR]!!![/FONT][/CENTER][/B]

1967_Dernek_Murat 21.12.2006 21:13

--->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=sivaslı wooter;175775][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]sen henüz baba olmamışsın herhalde baba olunca anlarsın gardaş senin cocugun acı içindeyken doktor beyler muhabbetdeler her zaman bu böyledir benim cocugum acı cekerken doktor benim cocugumla ilgilenmese onun degil elmacık kemini kırılmadık yerini bırakmam ben gökanla konuşdum bana dedigi abi cocuk acı içinde doktor cay muhabbetinde.BABA OL ANLARSINNNNNNNNNNNNNNNNNNN.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA[/COLOR][/B] [B][CENTER][COLOR="Red"]GÖKHAN BOZKAYA[/COLOR][/CENTER][/B]

Arif Coşkun 21.12.2006 21:15

Bir söz vardır,"Doğru tektir,ikitane doğru olamaz" Burada yalnış bir davranış şekli var,bunu da yapan elbetteki futbolcumuz Gökhan'dır. Tamam rahatsız olan çocuğuda olabilir, bu onun haklı olduğunu çıkarmaz ortaya, eğer bir haksızlığa uğradıysa hakkını farklı şekilde aramalıydı. Saldırarak değil. O zaman her hastası olan hastaneden şikayeti olan,kazmayı küreği alıp hastaneyemi saldırmalı,olurmu öyle şey! Bunun haklılık payı asla olamaz! Dr. Ona karşılık veremezmiydi, doğru yalnış bilemiyorum aldığım duyumlara göre Dr. karate bilen 3 danı olan biri olduğunu duydum.Skandal olsun istememiştir. İstese gerekeni yaparmış ama,medeni insanlar saldırarak,kırarak dökerek iş yapmaz! Her türlü şiddeti uygulayan benimseyen haklı görenleride buradan kınıyorum.Bu olayıda örtbas etmek gündemden kaldırmak çözüm değildir,suçlu suçlanmalıdır saklamak kimseye birşey kazandırmaz. Toplum olarak biraz daha sevgi,saygı hoşgörülü olalım.
Herkese saygılar.

1967_Dernek_Murat 21.12.2006 21:21

[QUOTE=arifcoskun;175829]Bir söz vardır,"Doğru tektir,ikitane doğru olamaz" Burada yalnış bir davranış şekli var,bunu da yapan elbetteki futbolcumuz Gökhan'dır. Tamam rahatsız olan çocuğuda olabilir, bu onun haklı olduğunu çıkarmaz ortaya, eğer bir haksızlığa uğradıysa hakkını farklı şekilde aramalıydı. Saldırarak değil. O zaman her hastası olan hastaneden şikayeti olan,kazmayı küreği alıp hastaneyemi saldırmalı,olurmu öyle şey! Bunun haklılık payı asla olamaz! Dr. Ona karşılık veremezmiydi, doğru yalnış bilemiyorum aldığım duyumlara göre Dr. karate bilen 3 danı olan biri olduğunu duydum.Skandal olsun istememiştir. İstese gerekeni yaparmış ama,medeni insanlar saldırarak,kırarak dökerek iş yapmaz! Her türlü şiddeti uygulayan benimseyen haklı görenleride buradan kınıyorum.Bu olayıda örtbas etmek gündemden kaldırmak çözüm değildir,suçlu suçlanmalıdır saklamak kimseye birşey kazandırmaz. Toplum olarak biraz daha sevgi,saygı hoşgörülü olalım.
Herkese saygılar.[/QUOTE]

ARKADAŞIM SEN NEDEDİNİ BİLMİYORSUN HERHALDE DEGİL KARETEDE 3 DAN AVRUPA ŞAMPİYONU OLSA NE OLUR BABA BABAAAAAA BABANIN ACISI DAN MAN DİNLEMEZ.

çılgın-sedat 21.12.2006 21:30

-->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

[B][COLOR="Red"]her babanın yapacağı şey budur arkadaşlar daha 6 günlük bir bebek kin olsa aynı lşeyui yapar belkide çocukla ilgenilmeyi,nce o da çılgına dönmüşdür şayet gökan az bile yapmış ben de olsam aynı şeyi yapardım [/COLOR][/B] SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ

tayfun5883 21.12.2006 22:26

ya arkadaşlar bazı yorumları okuyorumda medeniyetlikle alakası kalmamış milletin kaba kuvvetle işleri halledeceklerini sanıyorlar doktor orda tek başına 100 lerce hastaya bakıyor gece gündüz daha ne yapsın işte sivasta bu mantık olduğu sürece sivastan hiç bir gelişme beklenemez....

samankayalee 21.12.2006 22:45

-->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

futbolcumuz gokhan bozkayanin basindan gecen olayi maalesef ogrenmis bulunuyorum. maalesef diyorum; cunku sivas spor camiasinda yillarca bululan birinin biraz daha hassas ve saygili olmasi gerekir.
o doktora saldirmakla kizi sagligina kavustu mu acaba bilmak isterim...
insan bir anlik ofkeyle boyle seyler yapabilir gibi bir bahaneyi kabul etmiyorum ve boyle bir bahaneyi acizlik ifadasi sayiyorum....
YONETIM KURULUMUZUN BU DAVRANISA GEREKLI CEZAYI VERECEGINI UMIT EDIYORUM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:51.