![]() |
--->: İVAN CVETKOV
ivan gibi bir golcüye sahip olduğumuz için mutluyum
|
İVAN CHETKOV İYİ BİR FUTBOLCU.BUNU HER GEÇEN GÜN KATILIYOR.TAKIMDA DAHA FAZLA ŞANS BULDUKCA,DAHA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
|
-->: İVAN CVETKOV
6 maç 4 gol..
yani bunu 1 sezona yayarsak.. 34 maç 22 gol yapar, al sana gol kralı :) |
cvetkov iyi ben hollandadanim ve o oyuncu cok iyi merak etmeyin super o super
|
HARİKA BİR FUTBOLCU AMA PEK ŞANS BULAMADI
|
[B]işte çetkovun karnesi[/B] :)
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/7444/jasp05azd5.jpg[/IMG] |
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219622][B]işte çetkovun karnesi[/B] :)
[B] [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/7444/jasp05azd5.jpg[/IMG][/QUOTE] teşekkürler bu bilgi için.Ben önümüzdeki sezon chetkov un 20gol atacağına inanıyorum.Canlı da izledim kendisini bi kaç sefer . Beğendiğim oyuncular aarsında..[/B] |
adamı ilk aldıgımızdan beri oynatmalıydık diye düşünüyorum.son iki hafta oynadıgımız sistemle oynasaydık şimdi belki trabzonun yerinde hatta belki galatasarayın yerinde olabilirdik.benim cok begendigim oyuncular arasında bulunuyor cvetkov.aslında cokda iyi ama birazda pas vermeyi ögrenmeli.bence takımda tutulmalı.inşallah kalır.
|
beyler bence gelecek sezon gol krali cvetov olur diyorum adam 6 mac oynadi 4 gol atti super bisey hem super lig gol krali bile olabilir balili
jakobien dedigi gibi bunu bir yila yayarsak 34 macta 22 gol yapar super futbolcu sivasspora yava yavas uyum sagladi gelecek sezonun bombasi bizim takimimizda goreceksiniz bu adami valenciya lyon gibi takimlara isteyecek ama satmicaz sivassporda en sevdigim futbolcular birisi |
ASLINDA BALİLİYİ ORTA SAHANIN SOL KANADINA ÇEKSE FORVETI CETKOV MEHMET YAPSA BELKI DAHA FAYDALI OLUR HEM ORTASAHANIN OSLU BOS BIZDE ORASI HAL OLUR HEM CETKOV COSAR SON BİTİRİCİ VURUSLARI COK IYI OLAN BI OYUNCU
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:31. |