![]() |
-->: 2007/2008 TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
slm arkadaşlşar bülent hoca napıyo yav gidiyo üçüncüligden genç oyuncu getiriyor süper lig oyuncusunun suyumu çıktı ayrıca akın yasir murat mehmet yazıcı kadir harun gitmeli tecrübeli oyuncu alınmalı mesela murat erdoğan kürşat gibi.....................
|
--->: 2007/2008 TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
kayseri erciyesten:ali turan.ilhan özbay.lazarov.sakaryadan:cangele.antalyaspordan:sozua.volkan.bence işe yarayacak futbolcular..
|
[FONT="Arial Black"]martin petrov--atletico madrid
milan rapaiç-standart liege martin palermo-boca juniors murat erdogan-sakaryaspor can arat-fenerbahçe kemal arslan-fenerbahce[/FONT] |
SivasSpor Fenerbahcenin Genclerinin Pesinde
Yeni sezon öncesi genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Sivasspor gözünü F.Bahçe'nin gençlerine dikti. Transfer listesinin ilk sırasında Kerim Zengin ve Olcan Adın'ın olduğu, bu futbolcuların yanı sıra geride kalan sezonda Sivasspor formasını giyen Gürhan Gürsoy için girişimlerde bulunulduğu belirtildi. Sivasspor yönetiminin bu oyuncuların yanı sıra Can Arat, Selçuk Şahin ile geçtiğimiz yıllarda F.Bahçe'nin formasını giyen Milan Rapaiç ile Murat Hacıoğlu'nu transfer etmek istediği öğrenildi. ;) ;)
|
bence fenerbahceli kerim ve olcan kiralanırsa(çünkü fb bu genç yetenekleri satmaz) cok iyi olur tabi bunların yanında daha tecrübeli lig yarışında takımı gögüsleyecek topcuların alınması çok çok iyi olur.. rapajc bence yanlış bir transfer olur. bide bence can arat servetin yerini cok iyi doldurur zaten bizde oynamış topcu taraftarı da tanıyor taraftar da onu........ bide cok hayal gelecek size ama ben freddy adu nun alınmasını cok isterim dc united/amerika
|
Hemen hemen tüm yorumları okudum. Bazı arkadaşlar resmen gırgır geçmiş, bazı arkadaşlarda yerinde tespitler yapmış ..
Öncelikle sıcak sıcak gündemde olan futbolculardan, Murat Hacıoğlu, Milan Rapaiç vede Selçuk Şahini kesinlikle Sivassporda görmek istemiyoruuuuuum.. Bizim sokağa atacak paramız yok .... Bu 3 futbolcunun , deyim yerinde ise posası çıkmış artık bize hiçbir şekilde faydaları olmaz .... Can Arat, Kerim ve Olcan olabilirler. Bunlar futbola aç vede yetenekli futbolcular.. Eğer forvet hattına bülent hoca oyuncu alacaksa . bu oyuncu kesinlikle HASAN KABZE olmalı . İddaaa ediyorum hasan kabze bizde oynasın gol kralı olur . Nede olsa hemşehrimiz :) Bence, 5-6 tane transfer yapmak yerine, 2 tane sağlam orta saha .. biri sol açık , biride göbekte kaliteli futbolcu , 2 tanede defansa kaliteli oyuncu aldığımız zaman takımımız süper olur .. İlla bize tanınan yabancı hakkını dolduracağız diye, gereksiz taransferler yapmamalıyız .. Yabancı transferi konusunda teknik kadronun pek fazla başarılı olduğunu söylemek doğru olmaz . Az transfer olsun ama nokta transfer olsun .... Saygılarımla .. |
[QUOTE=cihanakkus;220783][FONT="Arial Black"]martin petrov--atletico madrid
milan rapaiç-standart liege martin palermo-boca juniors murat erdogan-sakaryaspor can arat-fenerbahçe kemal arslan-fenerbahce[/FONT][/QUOTE] arkadas naptin ya petrov kendi basina 10 miyon euro martin palermo 4 milyon kemal can murat erdogan rapaic hepsi 1 milyon dolar eder yani 15 milyon eder :mad: |
m.city li bartos takımda tartıştığı aiçin gelen tekliflere bakacağım dedi ona bir bakmanızı tavsiye ederim
|
Hedef, Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi. Uygun Fenerbahçe'nin aksine Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri ile ilgilendiklerini de ifade etti
[B]Uygun yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünü koruduklarını belirterek, bu kadroya takviyeler yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bu kapsamda yardımcıları ile birlikte kadroya uygun, ihtiyaç duydukları mevkilere genç ve yetenekli futbolcular aradıklarını anlatan Uygun, tespit ettikleri futbolculardan kulübün bütçesine uygun olanları kadroya dahil etmeyi planladıklarını kaydetti. -BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN GENÇLERİ TAKİPTE- Basında özellikle Fenerbahçeli bazı genç futbolcuların Sivasspor ile adının anılmasının hatırlatılması üzerine Uygun, Fenerbahçe'nin genç yetenekleri ile ilgilenmediklerini belirterek, ''Çünkü biz Fenerbahçe'nin oyuncuları ile ilgilendiğimiz zaman bazı spekülasyonlar ortaya çıkartılıyor. Fenerbahçe'nin aksine biz Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın gençleri ile ilgileniyoruz. Bu takımların kadrosunda yer bulamayan, gönderilmesi planlanan gençleri takip ediyoruz. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu. [/B] [B]Şu anda dış transferde anlaşma sağladıkları bir oyuncu olmadığını, araştırmalarının sürdüğünü ifade eden Uygun, iç transferde ise sözleşmesi sona eren oyuncularla anlaşmaların sağladığını, geçen sezonki kadronun büyük bir oranda korunduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin eski Hırvat futbolcusu Milan Rapaiç ile de ilgilenmediklerini, tecrübeli futbolcuyu yaşlı olduğu için transferde düşünmediklerini anlatan Uygun, genç,yetenekli ve uzun yıllar kırmızı-beyazlı ekibe hizmet edecek oyunculara yöneldiklerini ifade etti. Sivasspor'a transferi ile ilgili haberler çıkan Elazığsporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç ile ilgilendiklerini doğrulayan Uygun, bu oyuncu için istenen rakamın yüksek olması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini söyledi. Sivasspor'un başarısı için en iyi şekilde çaba gösterdiklerini belirten Uygun, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek olmaya çağırarak, ''Destek gelirse başarı da gelir. Ne kadar destek, o kadar büyük hedef, o kadar büyük başarı. Biz Sivasspor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz'' dedi.[/B] KAYNAK AJANSSPOR |
--->: Hedef, Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri
YAŞLI KURT HAKANDA OLABİLİR.ASİST YAPAN BİZDE ÇOK.POMPALAR KALEYE HAKAN.2 SENE DAHA OYNARIM DEMİŞTİ.
|
Kimler gelecek bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum kı 3 büyükler den önemli bi genc ismı alalım..
|
hocam ya ergün pembeyle biraz ilgilenseydin büyük ihtimal bursaya gidiyor ayrıca m.yıldız karşı bjk bize g.güleç vede yüklü para veriyor diye duydum bence bu teklif kabul edilmeli
|
Bülent hoca takım için en iyi transferleri yapacaktır kuşkusuz.Genç bir hoca olabilir ama edindiği tecrübeler Sivassporu en iyi noktalara getirecektir.Sivasspor taraftarı olarak her zaman onun arkasında olacağız.
|
bana gore mehmet yıldızı burakla takas yapalım
|
[QUOTE=CÜSSKB-Betül;221382]Bülent hoca takım için en iyi transferleri yapacaktır kuşkusuz.Genç bir hoca olabilir ama edindiği tecrübeler Sivassporu en iyi noktalara getirecektir.Sivasspor taraftarı olarak her zaman onun arkasında olacağız.[/QUOTE]
evet guzel ve sade yorum bende aynen katiliyorumm ama siz herzaman bulent hocanin arkasinda olamazsiniz cunki deplasmanlara gidemiyorsunuz.:)) |
bıdefa gs ın servet karsılıgında 1 genc oyuncuyu 2 yıllıgına kıralık verecegıne soz vermıstı ayrıca mehmet sedef bjk tan olabılır yanı bıde ısın dıger boyutuna bakmak lazım ben gs fb bjk olsam genc turk oyuncumu verecegım 3 takım var genclerbırlıgı (cavca almaz gercı 4 buyukten adam) kayserı , sivasspor bu takımlarda potansiyel var çünkü hem seyırcı karsısında oynamayı ogrenırler hem ılk 11 de forma gıyebılırler bu sebeple can arat, gurhan- olcan , kerım , selcuk , aydın , mehmet topal , ugur ucar , mehmet sedef , trabzondan ferıdun olabılır ayrıca 3 ligden lig a dan adamlar alınabılır anadolu uskudar maclarını ızleyen sıvasspor lu yonetıcıler muhakkak burdan oyuncu begenmıslerdır lıg a yı zaten bulent hoca ıyı bılıyooo 3 tane ılk 11 de oynaya bılıcek kalıtelı adam yeter bıze
|
-->: Hedef, Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri
ben şahsen imza yı görmeden inanmıyorum bu transfer haberlerine?ne zaman imza resimlerini görürüm tamam derim.bu boya noldu hani miza atmaya geliyodu??
|
Sivasspor Sakaryalı Musa'nın Peşinde
Sivasspor bu sene küme düşen Sakaryaspor'un oyuncusu Musa'yı gözüne kestirdi.
1980 Samsun doğumlu olan Musa Aydın Sakaryaspor'la olan sözleşmesi 2008 de sona eriyor. 2 sezon önce Samsunspor'da forma giyen Musa bu sene 31 maçta forma giydi. |
-->: Sivasspor Sakaryalı Musa'nın Peşinde
[B]İstikrarlı ßi Futbolcu Tanıdığım Kadarıyla Ama Sivassporda Ne Yapar Tartışılır..![/B]
|
--->: Sivasspor Sakaryalı Musa'nın Peşinde
iyi bi futbolcu dort buyuklerde bi zaman ilgileniyodu hayırlsısı olsun..
|
ben ankara sporlu jaba ve manisalı zelenka fenerli olcan diyorum
|
sizce sivasspor kimi transfer etmeli
sizce sivasspor'umuz kimi nereye transfer etmeli
[email]ali_arslan_1905_@hotmail.com[/email] |
--->: sizce sivasspor kimi transfer etmeli
bence sivas lazarov,ali zeutenı(yazılışını bilmiyorum)ve ibrahim sayit kadrosuna dahil etmeli
|
bence sivasspor lavezziyi almalı.takımı ayaga kaldırır.bizi direk uefaya götürür.musa büyük ii bi transfer olur.gürhan kalmalı.kerim ve olcan takıma takviye edilmeli.
ama kesinlikle LAVEZZİ alınmalı. |
fb li kerim zengin defansa erciyeste ali turan antalyadan ali cansun
sakaryadan cangele ortasaha da kimseyi bulamadım çünkü fenerde bulamıyor onuda siz bulunfazla atanlar cam lara dikkat edin eyüb spordan ali tunayıda size zahmet getirin |
uçuşu bırakın inişe geçin bülent hoca gereğini yapacaktır sonuna kadar inanıyoruz en büyük hoca bizim hoca allah takımın başından eksik etmesin ona sevgimiz sonsuz en büyük asker bizim asker kahrolsun pkk ve yandaşları allah allah
|
Fenerbahceden can arat ve semih Denizlispordan Yusuf Beşiktaştan gökhan gülec alınmalı takıma çok fadalı olurlar
|
abi oldu olacak yeni takim kuralim:D kalede chech; savunmada hayrettin-terry-puyol-zambrotta; Orta Sahada: Ronaldinho-Gerrard-Messi-Ribery; Forvetde ise: Mehmet Yildiz ve Eto'o ikilisi nasil olur:P
|
Mustafa ile yollar ayrıldı mı?
Beşiktaş, Mustafa Doğan’a "Güle güle" dedi. Teknik Direktörlüğe Ertuğrul Sağlam’ın gelmesiyle birlikte, genç ve teknik kapasitesi yüksek bir takım oluşturmak için kolları sıvayan yöneticiler, genç hocanın raporu doğrultusunda 3 yıldır siyah beyazlı formayı giyen Mustafa Doğan ile yolları ayırma kararı aldı. Menajer Ali Gültiken, bazı oyuncularla yeni sezonda birlikte olamayacaklarını belirterek, "Bunlardan biri de Mustafa Doğan. Profesyonel bir futbolcu ama onun oynadığı mevkide üç oyuncumuz daha var. Bu nedenle Mustafa Doğan, yeni sezonda takımda olmayacak. Ya kendisine kulüp bulacak ya da kiralık olarak başka bir takıma gidecek" dedi. Kaynak: Hürriyet Bence bu futbolcu bizde iyi isler yapar diye düsünüyorum, tabii kaynak hürriyet ise bunlar hep yalan söylerler genillikle fakat bjk'dan bir sormak lazim. |
ces-r alsak iyi olur olurmu kardaslar
|
NASIL TRANSFER YAPMALIYIZ??
ARKADAŞLAR TAKIMA KAZAMDIRACAĞIMIZ FUTBOLCULAR İLERİYE DÖNÜK OLMALI NEDEN DİYE SORACAK OLURSAK:
TÜRKİYEMİZDE YAKINLARDAN BİR ÖRNEK VERECEK OLURSAK GENÇLERBİRLİĞİ BAKIN GENÇLERBİRLİĞİNE ADAMLAR ALDIKLARI FUTBOLCULARI ÇOK İYİ FİYATLARLA BÜYÜK TAKIMLARA VE DİĞER TAKIMLARA YÜKSEK ÜCRETLERLE SATIYOELAR PEKİ YA SONUÇ NE OLUYOR ADAMLARIN BANKADAKİ HESAPLARI MİLYON DOLARLA DOLUYO BİR OYUNCU ALMAK İSTEDİKLERİNDE HERHANGİ BİR SIKINTIYA GİRMİYORLAR. VE GELELİM BİZE NEDEN BİZ BÖYLE OLMAYALIM. KURALIM BİR ARAŞTIRMA KOMİSYONU TARASINLAR HER YERİ VE SONUÇLARINI MEYVALARINI ALALIM. NEDEN BÖYLE BİRŞEY OLMASIN DİMİ. |
--->: NASIL TRANSFER YAPMALIYIZ??
GUZEL BI SEY OLUR KATILIYORUM DUSUNCELISIN
|
--->: NASIL TRANSFER YAPMALIYIZ??
[QUOTE=öner;221838]ARKADAŞLAR TAKIMA KAZAMDIRACAĞIMIZ FUTBOLCULAR İLERİYE DÖNÜK OLMALI NEDEN DİYE SORACAK OLURSAK:
TÜRKİYEMİZDE YAKINLARDAN BİR ÖRNEK VERECEK OLURSAK GENÇLERBİRLİĞİ BAKIN GENÇLERBİRLİĞİNE ADAMLAR ALDIKLARI FUTBOLCULARI ÇOK İYİ FİYATLARLA BÜYÜK TAKIMLARA VE DİĞER TAKIMLARA YÜKSEK ÜCRETLERLE SATIYOELAR PEKİ YA SONUÇ NE OLUYOR ADAMLARIN BANKADAKİ HESAPLARI MİLYON DOLARLA DOLUYO BİR OYUNCU ALMAK İSTEDİKLERİNDE HERHANGİ BİR SIKINTIYA GİRMİYORLAR. VE GELELİM BİZE NEDEN BİZ BÖYLE OLMAYALIM. KURALIM BİR ARAŞTIRMA KOMİSYONU TARASINLAR HER YERİ VE SONUÇLARINI MEYVALARINI ALALIM. NEDEN BÖYLE BİRŞEY OLMASIN DİMİ.[/QUOTE] Evet bende öyle düsünüyorum, Yetenek avcilari lazim, sagdan soldan toplayacaklar ve yetistirecekler. Fakat sorun su futbolcularin iyi olmasi için tarayacak adam iyi olmali, yani futbolcunun potansiyelini iyi tartmali ve ölçmeli. Yani aldigimiz oyuncular çok genç, degeri az ve ileride çok büyük katkilari olacak isimler. Fransizca bir site var, gelecegin yildiz oyuncularini gösteren ve içinde Promise Isaac su an gençlerbirliginde olan ve niceleri daha. [url]http://www.espoirsdufoot.com/?page=joueurs[/url] Buradan bir iki futbolcu alabiliriz mesela !! |
[QUOTE=DaRiCi58;221793]abi oldu olacak yeni takim kuralim:D kalede chech; savunmada hayrettin-terry-puyol-zambrotta; Orta Sahada: Ronaldinho-Gerrard-Messi-Ribery; Forvetde ise: Mehmet Yildiz ve Eto'o ikilisi nasil olur:P[/QUOTE]
abi ronaldınho messi eto kimmiş onlar 18 e giremez:) |
AKIN GİTMELİ
BEN SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK YEDEK KALECIMIZ AKINDAN BIKMIS DURUMDAYIM ADAMI 3 YILDIR IZLIYORUM GELIŞİR DİYE BEKLİYORUM HALA AYNI YA PETKOVICINDE HER YIL 17 MACA CIKMADIGII DUSUNURSEK (Kİ İKİ YILDIR BOYLE) SİVASSPOR A İYİ BİR YEDEK KALECI LAZIM
Kaleci Fevzi ayrıldı Vestel Manisa Menajeri Mustafa Turgat, kaleci Fevzi Tuncay ile yollarını ayırdıklarını belirtti. BENCE BONSERVISI ELINDE OLAN FEVZIYI ALALIM AKINI YOLLAYALIM |
SİVASSPORUN ARADIĞI FUTBOLCU
Timsah Ömer Aysan'dan umudu kesti!
Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, sözleşmesi sona eren Ömer Aysan Barış'ın yerine yeni arayışa girdiklerini söyledi.. Senal yaptığı açıklamada, Ömer Aysan Barış ile yaptıkları görüşmelerde bir sonuca varamadıklarını belirtti. Bu oyuncuyla şu an görüşmediklerini belirten Senal, ''Ömer Aysan Barış'ın yerine yeni arayışa girdik. 3-5 alternetif isim üzerinde duruyoruz'' dedi BU ÖMER AYSANI EN SON BURSA GS MACINDA IZLEDIM 3 GOL ATMISTI GS YE YANILMIYOSAM BENCE TAM SIVAS A GORE BIR FUTBOLCU ORTA SAHA VE FORVETDE GOREV YAPABILIYO BONSERVISI DE ELINDE BENCE BONSERVISI ELINDE OLAN OYUNCULARA YONELMELIYIZ |
--->: AKIN GİTMELİ
[QUOTE=Divriği58-;221951]BEN SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK YEDEK KALECIMIZ AKINDAN BIKMIS DURUMDAYIM ADAMI 3 YILDIR IZLIYORUM GELIŞİR DİYE BEKLİYORUM HALA AYNI YA PETKOVICINDE HER YIL 17 MACA CIKMADIGII DUSUNURSEK (Kİ İKİ YILDIR BOYLE) SİVASSPOR A İYİ BİR YEDEK KALECI LAZIM
Kaleci Fevzi ayrıldı Vestel Manisa Menajeri Mustafa Turgat, kaleci Fevzi Tuncay ile yollarını ayırdıklarını belirtti. BENCE BONSERVISI ELINDE OLAN FEVZIYI ALALIM AKINI YOLLAYALIM[/QUOTE] AYNEN KATILIYORUM. FEVZİ ALINMALI. ÇOK DA İYİ KALECİ. |
-->: AKIN GİTMELİ
eski kaleci vedat daha ii olur
|
--->: SİVASSPORUN ARADIĞI FUTBOLCU
yaw adam bursanın verdiği parayı beğenmedi sivas nasıl vesin onun istediği parayı...
ayrıca bu sezon sadece son maçta 2 gol attı... başka bi icraati de olmadı... yani adı kadar kendi ii değil... |
--->: SİVASSPORUN ARADIĞI FUTBOLCU
Gürhan kesinlikle gitmemeli. gökhan güleç alınmalı. ortasahaya yasirin yanına hem gçlü hem teknişk bir topcu daha alınmalı. can arat geri gelmeli. o zaman sivasspor kafaya oynayacaktır.Bi de abii olarak ergün pembe olursa değmeyin sivassporun keyfine.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:13. |