![]() |
-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ao19802206;235638]Ben sana suçluyuz diyen 250 tane mesaj gösterirsem burda BEN BİR YALANCIYIM DİYECEK MİSİN?[/QUOTE]
evet suçluyuz diyenler var..ama cümleleri şöyledir... suçluyuz ama....hep sivasın çirkefliği hep o bilmem ne musanın yüzünden hep o ....... başkanın hep o .........bülent uygunun......hep o .........mehmet yıldızın yüzünden.... bu mu suçluyuz demek.. |
-->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yaktinbizisivas;235645]hey dostum ne diyorsun sen .ben sadece arkadaşın yazdığın yadırgadım ..........biraz gerçekçiolun lütfen .hala daha pravakatörlük yapıyorsun .o sivaslı topçu bozuntusu musa gibi ...bırakın bu işleri[/QUOTE]
Arkadaş onu biz değil bütün Türkiye söylüyor 7 milyon Sivaslı... Maç bitti şimdi de kim daha kalabalık ona mı başladınız... TEBRİKLER...:D |
--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235633]trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..[/QUOTE]
dostum o bizim sitemiz degil üye oldugun site kendini birtşey zanneden ve sanal alemde Trabz<onspor taraftarınca da itici bulunan bir site onlar kendilerini padişah zannederler ama hiçbir maça gelmezler gelselerde sessiz bir şekilde oturur çekirdek çıtlerler. Ayrıca sana yapılanları orda gördüm üzüldüm seni kendi sitemize davet etmek isterim [url]www.kalearkasi.net[/url] |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE]trabzon spora yapılan bu haksızlığın faturasını şimdi kim ödüyecek 2. 3 tane kendini bilmez trabzon düşmanı bu insanların cezasını trabzon spor çekemez YÖNETİMİN HEMEN İSTİFA ETMESİ LAZIM OLAYLARA BÖYLE SESSİZ KALAMAZLAR.....[/QUOTE]
Buna bak. Bu sadece biri. Olayları yanlış yere çekmeyi bırak. |
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
TRABZONSPOR BASİRETSİZ BECERİKSİZ YÖNETİMLERİN VE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YÜZÜNDEN BUGÜNLERE GELMİŞTİR...KİMSYE SUÇ ARAMAYIN..
|
[QUOTE=Trabzonlu_1984;235648]dostum o bizim sitemiz degil üye oldugun site kendini birtşey zanneden ve sanal alemde Trabz<onspor taraftarınca da itici bulunan bir site onlar kendilerini padişah zannederler ama hiçbir maça gelmezler gelselerde sessiz bir şekilde oturur çekirdek çıtlerler.
Ayrıca sana yapılanları orda gördüm üzüldüm seni kendi sitemize davet etmek isterim [url]www.kalearkasi.net[/url][/QUOTE] arkadaşım biz kendimizi ne zannediyoruz. Ne bu mesaj ! |
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235644]Ya bırak arkadaşım adama bi sert girmeyle savaş başlattınız şimdi kıvırmaya başlıyosunuz. Bari başkanınızın ve teknik direktörünüzün dediğinin arkasında durun[/QUOTE]
Futboldan anladığın baya belli oluyor... Amerikan futbolu oynanmadı dün akşam haberin var değil mi?[/B] |
[QUOTE=izmirliyigido;235630]TRABZONSPOR'LU KARDEŞLERİM...
İNANIN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM. 3 PUAN ALMANIZA 30 SANİYE KALASI BÖYLE OLAYLARIN OLMASI TRABZONSPOR İÇİNDE TÜRK FUTBOLU İÇİNDE ÇOK VAHİM BİR DURUM. KEŞKE SEZONA GALİBİYETLE BAŞLASAYDINIZ, ÇÜNKÜ SİZ BİZİM 30 SENEDİR ALKIŞLADIĞIMIZ VE HALENDE DESTEKLEDİĞİMİZ GÜZİDE KULBÜMÜZSÜNÜZ. LÜTFEN HAKARETİ VE SATAŞMAYI BIRAKALIM ARTIK. OLAN OLDU, KÖTÜ ŞEYLER GERİDE KALDI. BEN HİÇ İSTEMEZDİM, BÖYLE 3 PUANI. KEŞKE FEDERASYON HÜKMEN GALİBİYETE KARAR VERMESEDE, MAÇ TEKRARI VERSE. YİNE BÖYLESİNE GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇ SEYRETTİRSE İKİ KULÜBÜMÜZDE. AMA SEYİRCİSİZ OLARAK.[/QUOTE] bence söylediklerin biraz saçma olmuş.Sanki Sivasspor taraftarı Trabzonlu futbolculara saldırmış gibi konuşuyorsun. Senin futbolcuna adam gelip sahanın ortasında şamar atıyorsa (Trabzon emniyetine hiç bişey söylemiyorum) bunda kasıt ararım. |
Beyler bakın ama bülent çok güzel bir laf etti.
Milliyetciliğin yayıldığı şehirden bahsetti.O ortamda böyle bir cümle kurulabiliyorsa sizler koltuklarınızda Trabzonspor'a karşı kullandığınız cümleleri iyi düşünün. |
[QUOTE=yigiter187;235650]TRABZONSPOR BASİRETSİZ BECERİKSİZ YÖNETİMLERİN VE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YÜZÜNDEN BUGÜNLERE GELMİŞTİR...KİMSYE SUÇ ARAMAYIN..[/QUOTE]
Lafı değiştirme. Suçu kabullediğimiz 250 mesaj gösterebilirim YALANCIYIM diyecek misin. |
Trabzonlu kardeşlerim yazdıklarınıza dikkat kaş yamayım derken göz çıkarmayın şimdi sayı muhabbetine girmeyin nedir 7 milyon sivaslı 9 milyon trabzonlu nedir harbe mi gidiyoruz o halde hep sdilahlanalım dagda savaşcılık oynayalım az biraz mantık
|
Birde benim bildiğim yiğidolar yürekli olur.Şuan forumda toplasan harbi sivaslı 3 kişi var.
|
[QUOTE=merkez-byCAN;235653]bence söylediklerin biraz saçma olmuş.Sanki Sivasspor taraftarı Trabzonlu futbolculara saldırmış gibi konuşuyorsun.
Senin futbolcuna adam gelip sahanın ortasında şamar atıyorsa (Trabzon emniyetine hiç bişey söylemiyorum) bunda kasıt ararım.[/QUOTE] Ne kastından bahsediyorsun? Sivasspor daha önceden bize yanlış mı yapmış? Bize laf mı atmış yok. Sen sahada ki futbolcunu kontrol edemzsen olacağı bu. O saha ya giren adli dengesi bozuk şahıs zaten ap ayrı bir komedi. |
-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ao19802206;235656]Lafı değiştirme. Suçu kabullediğimiz 250 mesaj gösterebilirim YALANCIYIM diyecek misin.[/QUOTE]
SUÇUNU KABULLNEYİORSAN NE DİYE HALA O KADAR LAF SAYOYONUZ BURDA VE KENDİ SİTENİZDE ..AYRICA SÖYLEDİM SUÇUNUZU KABUL EDİYORLAR BAZILARI AMA ŞÖYLE BİR KABUL..." SUÇLUYUZ AMA...." İŞTE O AMANIN GERİSİNDE HEP SİVASSPORA HAKARETLER VAR.. |
[B][QUOTE=1967ss;235654]Beyler bakın ama bülent çok güzel bir laf etti.
Milliyetciliğin yayıldığı şehirden bahsetti.O ortamda böyle bir cümle kurulabiliyorsa sizler koltuklarınızda Trabzonspor'a karşı kullandığınız cümleleri iyi düşünün.[/QUOTE] Sizlerde bize karşı cümleleriniz ölçün tartın öyle kullanın siz milliyetçisiniz de biz neyiz... [/B] |
Bizden daha çok milliyetci olamazsınız koçum.
|
[B][QUOTE=ao19802206;235659]Ne kastından bahsediyorsun? Sivasspor daha önceden bize yanlış mı yapmış? Bize laf mı atmış yok. Sen sahada ki futbolcunu kontrol edemzsen olacağı bu. O saha ya giren adli dengesi bozuk şahıs zaten ap ayrı bir komedi.[/QUOTE]
Bütün olay o akli dengesi bozuk dediğin şahsın girişiyle oldu... Eğer oolmasa bugün bular konuşulmazdı... Sizler tribünde otokontrolü sağlayamadığınız için bunlar başınıza geldi...[/B] |
Laaaaa 1967ss az durun yeter laaaa yıkmayın ya adam gibi yazın diyalog kurunnn olumm nedir paylaşamadıgımız biz büyük bir takımız sivasda bizim kardeşimiz bizim onlara büyüklük yapmamız lazım büyüklenmek degil o yüzdennn yazdıklarınıza dikket edin
|
[B][QUOTE=1967ss;235664]Bizden daha çok milliyetci olamazsınız koçum.[/QUOTE]
Doğrudur abi(!) lafla herkes öyle... Ne yaparsın kader utansın... [/B] |
Milliyetcilik sözle olan bişey değildir.
|
--->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235660]SUÇUNU KABULLNEYİORSAN NE DİYE HALA O KADAR LAF SAYOYONUZ BURDA VE KENDİ SİTENİZDE ..AYRICA SÖYLEDİM SUÇUNUZU KABUL EDİYORLAR BAZILARI AMA ŞÖYLE BİR KABUL..." SUÇLUYUZ AMA...." İŞTE O AMANIN GERİSİNDE HEP SİVASSPORA HAKARETLER VAR..[/QUOTE]
Bak nasılda kıvırıyor. Arkadaşım gir siteye bak oku mesajları sonra burda konuş. Suçunu kabul etmiyor ne demek? |
[QUOTE=Trabzonlu_1984;235636]Evet sevgili kardeşim herkes senin gibi olsa inan türk futbolu çok çok güzel olurdu yüregine ve eilne saglık[/QUOTE]
CANIM KARDEŞİM BEN BUNU YÜREKTEN SÖYLÜYORUM. KEŞKE HERKES SAĞ DUYULU VE TARAFSIZ DAVRANABİLSE. MAÇA VE FUTBOLA YAZIK OLDU. NE GÜZEL BİR MAÇ OLMUŞTU, ZEVKLİ, HEYECANLI VE TAM BİR ANADOLU DERBİSİ. ŞU ANDA BU FORUMLARDA YAZAN KENDİNİ BİLMEZ BAZI ARKADAŞLAR OLDUĞU GİBİ STADDA DA KENDİNİ BİLMEZ BİRKAÇ KİŞİ YÜZÜNDEN BU GÜZELLİKLER GÖLGELENDİ. ARANIZDA HER NE KADAR SİVAS'A, SİVASSPOR'A, SİVASLILARIN NÜFUS SAYISINA HAKARET VE KÜFÜR EDENLER OLSADA ONLARI KÜÇÜK BİR GÜRUH OLARAK GÖRÜYOR VE ARAMIZDAKİ EBEDİ VE EZELİ DOSTLUĞU VE SEVGİYİ BOZMAYACAĞINI BİLİYORUM. BİZ SİZLERİ HER ZAMAN BAŞARILARINIZLA ALKIŞLAYACAĞIZ VE HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ. . |
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235670]Bak nasılda kıvırıyor. Arkadaşım gir siteye bak oku mesajları sonra burda konuş. Suçunu kabul etmiyor ne demek?[/QUOTE]
Laflarına dikkat et edebinle yaz... Tartışacaksan düzgünce tartış... Ne demek kıvırmak olmaz bizde öyle şeyler...[/B] |
@Trabzonlu_1984
onlar laf atıyor hocam.Biz geldik düzgün bir şekilde sitelerine durum değerlendirmesi yapalım.Hatta ligin 2. yarısında güzel bir organizasyon ile düşman çatlatalım birlik beraberlik içinde olalım ama olmadı iyi karşılanmadık buralarda. |
sivaslı kardeşlerim sizle bu ortamda diyalogları düzeltelim diye gelmiştik olayları öyle bir boyuta getirdinizki........olsu sivas bizim kardeşimizdir ...........gene gelsin trabzona gene alkışkarız ....yeterki bu provakatif futbolcuları getirmesinler.....olayların bu noktaya gelmesinde hakemin etkiside büyüktür
|
Sivasta Musa Aydın sakarya 5 yemeyi hazmedemi galiba bide MOhamed ve yasin..bizim taraflara bişe demek sitemiyorum herşey ortada ve ayman derhal satılmalı..bu sivaslı 3-4 futbolcu diye geçinen kişinin yatıgı sivasa mal etmek yanlış olur umarım sizde ayman ve 3-5 çapulcunun yaptıgını bütün trabzona mal etmezsiniz
|
[B][QUOTE=1967ss;235674]@Trabzonlu_1984
onlar laf atıyor hocam.Biz geldik düzgün bir şekilde sitelerine durum değerlendirmesi yapalım.Hatta ligin 2. yarısında güzel bir organizasyon ile düşman çatlatalım birlik beraberlik içinde olalım ama olmadı iyi karşılanmadık buralarda.[/QUOTE] Hocam belki sen gelmiş olabilirsin ama diğerleri öyle değil... Devamlı bizleri suçlayıcı yazılar yazıyorlar... Organizasyon işinide abilerimizle konuşman gerek... Ama diğerleri böyle devam ederse işimiz zor...[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235673][B]
Laflarına dikkat et edebinle yaz... Tartışacaksan düzgünce tartış... Ne demek kıvırmak olmaz bizde öyle şeyler...[/B][/QUOTE] Arkadaşının yazdığı son 5 mesaja bak. O zaman siz de var mıymış yoksa yok muymuş öğren. haa bu arada yiğit bir kentin takımınında yiğido olduğunu sanırdık, çirkef değil.... |
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ao19802206;235670]Bak nasılda kıvırıyor. Arkadaşım gir siteye bak oku mesajları sonra burda konuş. Suçunu kabul etmiyor ne demek?[/QUOTE]
ya kardeşim yok demiyom ki ben sana daha anlamıyon ya... nadir olarak tek tük tek suçlu bizi diyor....diğer suçunu kabul ednler de yine suçu sivas atıyor hem de kendilerine yakışan bir üslupla...çoğu da zaten zıvanadan çıkmış...dün bir film izledim "28 hafta sonra" diye..kuduz olan insanların nasıl etrfaa saldırdığını görfüm ordai..nereye kime saldıracaklarını şaşırıyorlar filmdeki kuduzlar...büyük bir tavafuk yani aynı güne denk gelmesi filmle bu olayların...vesselam.. |
beyler diyalog zamanı az sakun durun bakayum
|
oncelıkle bır futbol ıcın kımseyı rencıde edıcek kelımeler kullanmayın sıvassporluysanız bunu durustlukle takımınıza sahıp cıkın trabzonlular mukemmel ınsanlardır gıdıp gormeden yorum yapmayınız trabzonlu bısıy yapmıssa kesın ardında bısıy kesın cıkar dunku mactada vardı sıvas oyuncuları ve hakem trabzonu katlettı en az 7 pozızyon atlanılındı sıvastan mehammet bırde azırı var ıkısı kesın kırmızı karttı ama gormedıler ıste cıleden cıkılan durum budur puana gelınce trabzon galıptır sahası kapanır puan ıcın bosa beklemeyın 30 sanıye kala hukmet yenılkı olmaz bekleyın gorursunuz en buyuk galatasaray ıtırazı olan samıyene gelır koclarım
|
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235675]sivaslı kardeşlerim sizle bu ortamda diyalogları düzeltelim diye gelmiştik olayları öyle bir boyuta getirdinizki........olsu sivas bizim kardeşimizdir ...........gene gelsin trabzona gene alkışkarız ....yeterki bu provakatif futbolcuları getirmesinler.....olayların bu noktaya gelmesinde hakemin etkiside büyüktür[/QUOTE]
Arkadaş düzeltmeye gelen adam öyle yazmaz şimdi böyle değiştirmeyin akşamdan beri biz ne adamlarla uğrasıyoruz buraya gelip en galiz küfürleri edenler bile oldu ama Trabzon' mal etmedik... Eğer suçlamalarınız bittiyse düzgünce konuşalım...[/B] |
sivaslı kardeşlerim buraya diyalogları düüzeltelim diye gelmiştik .......ama hiç iyi karşılanmadık .....sivas bizi yıllardır destekleyen bir şehirdir .........çok trabzonsporlu vardır sivasta ...ama siz gene bizi arkamızdan vuruyorsunuz...bütün suçu taraftara atıyorsunuz ....tahrikleri ve hakemi niye göz önünde bulundurmuyorsunuz ......
|
[QUOTE=GALATASARAY61;235682]oncelıkle bır futbol ıcın kımseyı rencıde edıcek kelımeler kullanmayın sıvassporluysanız bunu durustlukle takımınıza sahıp cıkın trabzonlular mukemmel ınsanlardır gıdıp gormeden yorum yapmayınız trabzonlu bısıy yapmıssa kesın ardında bısıy kesın cıkar dunku mactada vardı sıvas oyuncuları ve hakem trabzonu katlettı en az 7 pozızyon atlanılındı sıvastan mehammet bırde azırı var ıkısı kesın kırmızı karttı ama gormedıler ıste cıleden cıkılan durum budur puana gelınce trabzon galıptır sahası kapanır puan ıcın bosa beklemeyın 30 sanıye kala hukmet yenılkı olmaz bekleyın gorursunuz en buyuk galatasaray ıtırazı olan samıyene gelır koclarım[/QUOTE]
inek şaban ve cüneytin filmelri inan bu kadar komik değil..:D:D:D |
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B]BEYLER YETER ARTIK DÜZGÜNCE DİYALOG İÇİN BURADAYSANIZ EYVALLAH AMA DEĞİLSENİZ SİZ YOLUNUZA BİZ YOLUMUZA...[/B]
|
Ayman sert girmiştir
Musa Aydın dengesiz davranmıştır Gurbanoz ve mOhammed çok sert oynamıştır. Rezil hakem pasif kalmıştır. Kaptanlık pazu bandını takan Mehmet Yıldız son pozisyonda taraftarı çileden çıkarmıştır. ama ben sivassporda suç bulmuyorum.Suç bizim Trabzonspor yönetiminde beceremiyorsan bırakacaksın.85 dakika bizler sinir krizi geçirdik hasber kader gol bulduk ama bu taraftarlarımızı yetmedi.Bizim çoktan koparmamız gerekti.Haaa sivasspor golü bulsa maç sonrası stad dışında daha çok olay olurdu o ayrı.ama artık çok geç olmuştu... |
[QUOTE=yaktinbizisivas;235684]sivaslı kardeşlerim buraya diyalogları düüzeltelim diye gelmiştik .......ama hiç iyi karşılanmadık .....sivas bizi yıllardır destekleyen bir şehirdir .........çok trabzonsporlu vardır sivasta ...ama siz gene bizi arkamızdan vuruyorsunuz...bütün suçu taraftara atıyorsunuz ....tahrikleri ve hakemi niye göz önünde bulundurmuyorsunuz ......[/QUOTE]
ooh ne ala ne aala..önce o kadar hakaretyi say çirkef de bilmem ne de..sonra da vay biz diaoğa geldik.....:D |
laanhnnnnnnnnnnnnnnnn yeter az durunnn Trabzonlular dik durun az yazmayın nedir bu sinir bir durun laaaa
|
[B][QUOTE=GALATASARAY61;235682]oncelıkle bır futbol ıcın kımseyı rencıde edıcek kelımeler kullanmayın sıvassporluysanız bunu durustlukle takımınıza sahıp cıkın trabzonlular mukemmel ınsanlardır gıdıp gormeden yorum yapmayınız trabzonlu bısıy yapmıssa kesın ardında bısıy kesın cıkar dunku mactada vardı sıvas oyuncuları ve hakem trabzonu katlettı en az 7 pozızyon atlanılındı sıvastan mehammet bırde azırı var ıkısı kesın kırmızı karttı ama gormedıler ıste cıleden cıkılan durum budur puana gelınce trabzon galıptır sahası kapanır puan ıcın bosa beklemeyın 30 sanıye kala hukmet yenılkı olmaz bekleyın gorursunuz en buyuk galatasaray ıtırazı olan samıyene gelır koclarım[/QUOTE]
Arkadaş sen safını belirle sonra yorum yap İstanbullu musun? Trabzonlu mu?[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235680]ya kardeşim yok demiyom ki ben sana daha anlamıyon ya...
nadir olarak tek tük tek suçlu bizi diyor....diğer suçunu kabul ednler de yine suçu sivas atıyor hem de kendilerine yakışan bir üslupla...çoğu da zaten zıvanadan çıkmış...dün bir film izledim "28 hafta sonra" diye..kuduz olan insanların nasıl etrfaa saldırdığını görfüm ordai..nereye kime saldıracaklarını şaşırıyorlar filmdeki kuduzlar...büyük bir tavafuk yani aynı güne denk gelmesi filmle bu olayların...vesselam..[/QUOTE] Bide kuduz olduk :) Sonrada bu sitede hakaret yok. Çok güzel. Seni aslında o sonrada nsahaya inen diğer kale arkasından o kuduza verme lazımdı. Hani 3 kişinin zor tuttuğu haa işte ona... Kuduz benzetmesini bide ona yaparsın. Sonra Allah rahmet eylesin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |