SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   MOHAMMED ALİ KURTULUŞ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12511)

yeniceri_can 12.03.2008 07:34

--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=Buraq58;331001][B]Muhammed Gol Attı Nihayet VesterManisa Maçındada Görüyüm Semii.![/B][/QUOTE]

sen önce takımların adını yazmayı öğren.
ben mohamedin başarılı olmasını istemiyorum mu zannediyorsun sen.

miss enny 13.03.2008 13:22

brakin bunlari tarismaya bile gerek yok bilen biliyor anlayan anliyor muhammed agbinin sivasspor icin ne kadar faydali neler yaptigini herekes biliyor bunun otesi yok yok ben ona herzaman guveniyorum ve cani gonulden destekliyorum seni seviyoruz muhammet agbiiiiiiiiii

böcek 14.03.2008 11:52

sivas taraftarlarının artık kaybetmeye sabrı yok buraya kadar geldikten sonra işi şansa bırakamayız çok iyise gitsin fetva versin bizi sahadaki hali ilgilendiriyo ama sanırım yapılan bütün eleştirileri okdu ve kendine biraz çekidüzen vermeye başladı uamrım sivas spor için hayırlı olur

sinan-58 14.03.2008 11:57

-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

mohammed bir kez daha ankaragücüne attığı klas golle bu takımın yıldızı olduğunu kanıtladı ona her zaman ihtiyacımız olacak

böcek 15.03.2008 09:32

[B]EVET GÖRDÜK VESTEL MANİSA MAÇINDA BERBATTI HERZAMNKİ GİBİ OYUNU[/B]

yeniceri_can 15.03.2008 10:23

--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=sinan-58;332905]mohammed bir kez daha ankaragücüne attığı klas golle bu takımın yıldızı olduğunu kanıtladı ona her zaman ihtiyacımız olacak[/QUOTE]

manisa maçında sahanın tek hakimiydi.Yıldız dediğin böyle olur .sahanın neresinde frikik olursa olsun kaleye vurur.topu kaptırır yalandan 2 metre koşar sonra ayağının birini havaya kaldırarak durur.Bravo Mohamed böyle ol canımızı ye.
Bir diğeri de hayrettin sanada bravo.Aynı şekilde devam edin.

Nihat71 18.03.2008 17:33

Teknik kapasitesi büyük bir oyuncu ama canı son zamanlar oynamak istemiyor.

Sivasspor ta buralara gelmişken ayıp ediyor. Cani gönülden savaşması lazım.

Ama o sahada oyalanarak zaman doldurmayı tercih ediyor.

Artık rakip takım kalecileri huyunuda öğrendi, nasıl olsa orta yapmıyor direk kaleye çektiğini biliyorlar.

Bülent hoca bu işe bir el atmalı. MA ilk 11'de yer almamalı, ta ki aklı başına gelene kadar. Takıma hiçbir faydası yoktur. Bize dinamik ve geç oyuncular lazım. Ta buralar gelen takım arkadaşlarını yalnız bıraktığın için seni kınıyorum mohamed ali.

Profesyonelik bu değil!

cimbomlu ahmet 18.03.2008 17:35

adam 30 yasının ustunde cıkıp top oynaması bile yeter

tekdoktirin 18.03.2008 21:24

arkadaşlar duran topmaçıhenüzyok m ali iyi birkişiolabilir benceyeterlideyil

merkez_ismail 18.03.2008 21:44

[QUOTE=yeniceri_can;333642]manisa maçında sahanın tek hakimiydi.Yıldız dediğin böyle olur .sahanın neresinde frikik olursa olsun kaleye vurur.topu kaptırır yalandan 2 metre koşar sonra ayağının birini havaya kaldırarak durur.Bravo Mohamed böyle ol canımızı ye.
Bir diğeri de hayrettin sanada bravo.Aynı şekilde devam edin.[/QUOTE]

[B]CAN BOSVER BU ISLERI HER ZAMANN IYI OYUN OLACAK FUTBOLCULAR IYI OYNAYACAK DIEE BI KAIDE YOK ELBETTE ONLARDA INSAN PERFORMANS DUSUKLUGU OLUR ....![/B]

Nihat71 20.03.2008 18:29

Boşvere vere bu hale geldik zaten. Bence şu sergio ondan daha iyi oynar.

altuntas58 20.03.2008 19:28

Bu ara mohammed alide biraz düzelme var gibi gectiğimiz haftalarda bayağı formdan uzaktı

00058 EAGELS 20.03.2008 19:40

Muhammed Antreman yapmayi sevmeyen bir Futbolcu yani eger bir maca iyi konsantre olur ise verimli olur yoksa sadece takimda görevini yapar illeri planda olmaz maaaaleeesefff.:)

Bahattin 20.03.2008 20:12

cok guzel muhammet ali daha iyi calis daha iyi oyna

yeniceri_can 21.03.2008 07:39

[QUOTE=merkez_ismail;335301][B]CAN BOSVER BU ISLERI HER ZAMANN IYI OYUN OLACAK FUTBOLCULAR IYI OYNAYACAK DIEE BI KAIDE YOK ELBETTE ONLARDA INSAN PERFORMANS DUSUKLUGU OLUR ....![/B][/QUOTE]

evet ismail abi lafında a dan z ye kadar haklısın ama benim anlamadıgım nokta su.
eğer şampiyonluga oynuyorsak bu ve bunun gibi performansı düşük olan futbolcularda neden hala ısrar ediliyor.
yeni yapılan transfer kulubede otutrmak için mi alındı.. ?

wealth 21.03.2008 10:03

muhammed alinin takimla cikmasi yeter ya siz ne diyorsunuz adam lig baslarinda firtina esiyordu iyi diyordunuz ama simdi kotu niye cikin siz oynayin onun yasinda siz oyle kosamazsiniz bile duran toplarin ustasidir yolun acik olsun muhammed ali..

böcek 21.03.2008 11:00

[B]aynen biz şampiuonluga oynayan bir takımız ve bence herkes bunun farkına varmalı işe yaramıyosa oynatmıcaksın sezon başında iyi olabilr ama şimdi işimize yaramıyor bunu neden görmezden geliyorlar anlamıyorum işimizi şansa bırakamayız buraya kadar geldikten sonra [/B][QUOTE=Nihat71;336074]Boşvere vere bu hale geldik zaten. Bence şu sergio ondan daha iyi oynar.[/QUOTE]

afilli3458 21.03.2008 12:18

Arkadaşlar bazı futbolcular vardır,bunlar hiç ortalıkta gözükmez ama öyle bir anda sahneye çıkarki takımı kurtarır.Muhammed alı işte öyle bir futbolcu.bazı maçlarda bize ne kadar faydası olduğunu hepimiz gördük.bir futbolcudan her zaman aynı performaansı beklemek biraz garip galiba.yinede formunu birazdaha yükseltebilirse son haftalarda sıkıntılı dönemde iş görür.Hadi bakalım adı güzel muhammedim göster kendini,tsl yıldız görsün.

merkez_ismail 21.03.2008 12:45

[QUOTE=yeniceri_can;336246]evet ismail abi lafında a dan z ye kadar haklısın ama benim anlamadıgım nokta su.
eğer şampiyonluga oynuyorsak bu ve bunun gibi performansı düşük olan futbolcularda neden hala ısrar ediliyor.
yeni yapılan transfer kulubede otutrmak için mi alındı.. ?[/QUOTE]

[B]YENI TRANSFERLER KULUBEDE OTURUYOR BUNU GECEN HAFTA BULENT HOCAMIZA SORDULAR O NE DEDI 'YENI ALDIGIM OYUNCALARDA TAM MOTIVE OLMADILAR OYNAAYACAK HALE GELEN VE FORMAYI HAKEDENI SAHAYA CIKARIRIM DEDI ' BULENT HOCAMIZ IYISINI BILIR CAN ...![/B]

merkez_ismail 21.03.2008 12:46

[QUOTE=böcek;336284][B]aynen biz şampiuonluga oynayan bir takımız ve bence herkes bunun farkına varmalı işe yaramıyosa oynatmıcaksın sezon başında iyi olabilr ama şimdi işimize yaramıyor bunu neden görmezden geliyorlar anlamıyorum işimizi şansa bırakamayız buraya kadar geldikten sonra [/B][/QUOTE]

[B]KARDESIM HAFTA ICI YAPILAN IDMANLARDA MOHAMMED ALI DAHA IYI PERFORMANS SERGILEDIGI ICIN O FORMA YI ALIYOR KIM IYIYSE FORMA ONUNDUR BIZE SADECE BU FUTBOLCULARIN YAPTIKLARINI ELESTIRMEK KALIR TAKIMDA OYNAYIP OYNAMAYACAGINA TARAFTAR OLARAK BIZ KARAR VEREMEYIZ BU BULENT HOCAMIZIN KARARI ...![/B]

yeniceri_can 21.03.2008 14:37

[QUOTE=merkez_ismail;336336][B]YENI TRANSFERLER KULUBEDE OTURUYOR BUNU GECEN HAFTA BULENT HOCAMIZA SORDULAR O NE DEDI 'YENI ALDIGIM OYUNCALARDA TAM MOTIVE OLMADILAR OYNAAYACAK HALE GELEN VE FORMAYI HAKEDENI SAHAYA CIKARIRIM DEDI ' BULENT HOCAMIZ IYISINI BILIR CAN ...![/B][/QUOTE]

mohamedden daha yararlı olacağı kesindir.

NİHAT_EKİCİ 21.03.2008 15:30

MUHAMMED ALİ GİBİ FUTBOLCUN OLSUN. O HER ZAMAN BZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ NE YAPACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR.

Nihat71 23.03.2008 10:15

Çok önemli bir maç bugün yine. Haydi görelim klasını...

58hayati 23.03.2008 10:24

mohammet ali gerçekten sivasspor da başarılı oyuncular arasında ilk 3 tedir o bizim le doydu bizimle ölecek tir konyasporu yenmemizde büyük pay sahibi olacaktır inşallah.

alem_halil 23.03.2008 10:41

bu maçta muhammed alinin firikikten gol atacağını düşünyorum iki haftadır çok yaklaştı inş bu maçta atacaktır..

kangalli58yasin 23.03.2008 10:46

Insallah bu macta bi gol atarda 10. gölüne imza atip gol kralliginda idaa'sini sürdürsün !

böcek 26.03.2008 21:51

[QUOTE=Nihat71;336074]Boşvere vere bu hale geldik zaten. Bence şu sergio ondan daha iyi oynar.[/QUOTE][B]bencede ama bunu anlayamadılar daha[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:03

[B]Mohammed alı genelde takımımıza katkı saglayan bır oyuncu sureklı bızle kalıp ıns daha faydalı olur ama yertıne daha genc ve basarılı oyuncu alınabılır ...![/B]

nuri_58 30.03.2008 18:48

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Muhammed Ali KURTULUŞ fazla söze gerek yok...

böcek 09.04.2008 16:58

ırkçılık yaptıgına inanmıyorum ama takımla sorunlu olduğunu bilyorumm

tekdoktirin 12.04.2008 00:19

arkadaşlar sercio ugur yıldırımın oldu bir takımda m alı nin oynamasını ben anlamıyorum bülent hoca sanırım bu yanlışıdüzeltir ÖLÜMÜNE SIVAS SPOR

58_sivas_1987 12.04.2008 00:27

[QUOTE=tekdoktirin;347968]arkadaşlar sercio ugur yıldırımın oldu bir takımda m alı nin oynamasını ben anlamıyorum bülent hoca sanırım bu yanlışıdüzeltir ÖLÜMÜNE SIVAS SPOR[/QUOTE]

haklısın kardeş aynı pozisyonda daha iyi oyuncular varken mohammed alinin oynaması yanlış

rsimsek 12.04.2008 00:27

muhammed ali istikrarlı bir grafiye sahip değil umarım kayseri karşısında performansı iyi olur

alişengöze 12.04.2008 14:55

Katılıyorum bncde performansının üstünde ve özveriyle oynuyor)):

böcek 18.04.2008 21:53

[QUOTE=tekdoktirin;347968]arkadaşlar sercio ugur yıldırımın oldu bir takımda m alı nin oynamasını ben anlamıyorum bülent hoca sanırım bu yanlışıdüzeltir ÖLÜMÜNE SIVAS SPOR[/QUOTE][B]aynen kardeş katılyorum bunu söylemekten dililimde tüyyyyyyyyyyyy bittiii bu adamı hala neden oynatıyolar anlamış degilim ve sinirlerim bozuluyo [/B]

böcek 18.04.2008 21:54

[QUOTE=yeniceri_can;336362]mohamedden daha yararlı olacağı kesindir.[/QUOTE]
aynennnnnnnnnnn kimi oynatsa muhammetten iyi oynar alternatifi var sonuçta

sonkral58 18.04.2008 22:09

bence MOHAMMED ALİ den daha güzel işler yapacak çok futbolcu var hocamızın işine karışılmaz ama hem takımı yavaşlatıyo hemde pozisyonları harşıyo bi aklınıza getirin kayseri macında kaçırdıgı pozisyono iyi bi ort saha oyuncusu bunu en iyi şekilde degerlendirir ama M.ALİ
ne yaptı topun dibine bi girdi hop üstten aut bence ilk onbirde oynayacak topcu degil

böcek 21.04.2008 21:35

[QUOTE=sonkral58;351047]bence MOHAMMED ALİ den daha güzel işler yapacak çok futbolcu var hocamızın işine karışılmaz ama hem takımı yavaşlatıyo hemde pozisyonları harşıyo bi aklınıza getirin kayseri macında kaçırdıgı pozisyono iyi bi ort saha oyuncusu bunu en iyi şekilde degerlendirir ama M.ALİ
ne yaptı topun dibine bi girdi hop üstten aut bence ilk onbirde oynayacak topcu degil[/QUOTE]
[B]kardeş birak ilk 11 i o süper ligde oynuyacak bir futbolcu degil diyarbakıra gitsin yine[/B]

kaya0758 21.04.2008 22:46

[QUOTE=böcek;352562][B]kardeş birak ilk 11 i o süper ligde oynuyacak bir futbolcu degil diyarbakıra gitsin yine[/B][/QUOTE]

kardeş çok yanlış düşünüyorsun bu takımın en iyi oyuncusu kaptan muhammet alidir

kaya0758 21.04.2008 22:48

[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;336393]MUHAMMED ALİ GİBİ FUTBOLCUN OLSUN. O HER ZAMAN BZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ NE YAPACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR.[/QUOTE]

kardeş çok doğru söylüyorsun.kaptan 34 yaşında ve 20liklere taş çıkarıyo.kaptan burada bu performansla 40 yaşına kadar oynar.takımın herzamn en iyisiydi bu yıl.muhammet aliyi eleştirenler acaba maçlara gidip muhammetin saha içinde neler yaptığını görüyolarmı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:49.