![]() |
--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
ÖNDEYDİDE NE SAHAYA GİRİYO DENSİZLER. FUTBOLCU DÖVÜYO. YOKMU O STAD TA CAN GÜVENLİĞİ.
|
Ulu - Soytari
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/7897/ulusoytariyw2.jpg[/IMG] kendim yaptim alinti degildir. |
Olsun maç seyirçisiz bizde onları tenhada kıstırırız.GAFFUR
|
PROBLEMZON SPOR VE YER PATAGONYA TAKIM
PATANGOYA DİYE BİR YER VAR ORADA BİR MURKCELL JİPER LİG VARMIŞŞŞ
BİR HAFTA ÜLKENİN KUZEY TAKIMLARINDAN EZELİ EBEDİ PROBLEM TAKIM VE SEYİRLERİ 1- O ÖNDE GİDERKEN HEMDE 90+3 DE BİTİME 20 SANİYE KALA VE NEREDEYSE MAÇ BERABER BİTECEK KORKUSUNDAN SAHAYA ATLAMIŞ SAZANLARI TARAFINDAN RAKİP TAKIM ULUSAL RENKLERE SAHİP JİPER LİGİN YENİ VE GÜÇLÜ TARAFTARIYLA BİRLİKTE SÜPER BİR MÜTEVAZİ TAKIMINA SAHADA FİİLİ SALDIRILAR YAPMIŞLAR BIÇAK GÖSTERİP TEHDİT ETMİŞLER, GAZETECİ KILIĞINDAKİ FANATİK BASIN MENSUBU BİLE SAYMAYACAĞIMIZ GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLER TEKNİK HEYETE FUTBOLCULARA SALDIRMIŞLAR, AMA GEL GÖRKİ SAHADAKİ 11 YİĞİDO VE 10 YEDEK DAHİL TEKNİK EKİP HER GELENE DERSİNİ VERMİŞ EVİRE ÇEVİRE MEŞRU HAKKI OLAN SAVUNMA HAKKINI KULLANARAK DÖVMÜŞLER BU PROBLEMZONLULARI, VE GEL GÖRKÜ BU ÜLKEDE FUTBOL ADINA KONUŞAN FEJERESYON VE TAHKİM MAHKİM NE VARSA BİLCÜMLE PATAGONYA KURULLARI KONUK TAKIMA DAYAK YEDİĞİ CANINI ZOR KURTARDIĞI VE BELKİDE 1 PUANDAN OLDUĞU BU MAÇTA ÜSTELİK SUÇLU OLARAK AYRILMIŞ, 250.000 YTL CEZA VERİLİP 3 OYUNCUSUNA 1 MAÇ CEZA VERİLMİŞ, AYRICA 3 HAFTA SONRA GELEN ADALETLE NASIL ADALETSE MAÇ YOK SAYILIP OLAYLAR YOK SAYILIP MAÇI TEKRAR GÜYA ADALETLİ BİR KARARLA DÜNYADA BİR EŞİ DAHA YOK ÖRNEK BİR KARARLA TARAFSIZ SAHADA YENİDEN OYNATMAYA KARAR VERMİŞLER FEJERASYON BAŞKANI MAHLUK ULUSOYSUZ VE TAİFESİ MAİFASİ BU İŞİ ELİNE YÜZÜNE İYİCE BULAŞTIRMIŞ, DE GEL DE BİŞYE DE NE DİYECEKSİN BU İŞE, EVET YİĞİDO SEN DİYECEKSİN BU İŞE, BUYUR YAZ |
ÜLKEMİZİN TARİHİ GÜNLER YAŞADIĞI ŞU GÜNLERDE KAMUOYUNDA YARATILAN BU KAFABULMA KARARINI VE CEZASINI VERENLERİ CEZASIZ BIRAKMAYALIM , FEDERASYON İSTİFA ETMELİ HEMDE HEMEN
|
SİZİ GİDİ VİCDANSILAR,SİZİ GİDİ ADALETSİZLER,SİZİGİDİ FUTBOLBİLMEZ FEDARASYON BU ÜLKETİ BİR AN ÖNCE TERKEDİN ,ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDEKİ FUTBOLU BALTALIYORSUNUZ ,KARARI ALAN BÜTÜN FEDARASYONUN ALLAH BELASINI VERSİN,BAŞKA NE DİYEYİM??
|
[B]ZATEN BELLİYDİ ![/B]
Federasyonun yanlı tutum içinde olacağı zaten aşikardı. Yıllardır 3 büyüklerden 2'sinin ve Trabzon'un yanındaydı herzaman. Bu olaylada doğrulamış ve kanıtlamış oldu. Koltuğun artık sallanıyor HALUK, dikkat et. [B]HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL[/B] Bizim için önemli değil. Adamlar zaten denk dursalardı maçı kazanmışlardı, biz tekrar maçında kaybetsek bile değişen birşey olmayacak. Ama acı olan tarafı, hem futbolcularımız ceza aldı, hemde 250.0000 YTL gibi çok ağır bir ceza geldi. Ve tüm kamuoyunda biz suçlu muamelesi ve bakışı görüyoruz. Yazık çok yazık. Ama ilahi adalet varsa (ki inanıyorum var ve tecelli edecek) bu sefer maçı kaybetmeyeceğiz. Gerçi masa başında kazanmaktansa, sahada kaybetmeyi tercih ederim. . |
Diyelim mac Sivasda sivasin 1-0 üstünlügüyle devam ediyor Balili Aymana cok sert girdi, oyun kizisdi ve macin sonlarinda bir sivasli Taraftar sahaya indi ve Ersen Martine yumruk salladi dolayisiylada Hakem maci tatil etti.
Peki siz Trabzonlular buradan ne karar cikmasini beklerdiniz??? KARAR BELLI ZATEN, KURALLAR GEREGIYLE 3-0 TRABZONA. Fazla söze gerek yok[COLOR="Red"][B][U]ULUSOY iSTiFA[/U][/B][/COLOR] |
Bu kararla Türkiye'de hakka, hukuka ve adalete dayalı futbol anlayışı tamamen geçerliliğini yitirmiş ve yerine kayırmacı, hemşocu ve partizan futbol anlayışı yerleşmiştir. Türk futbolunun bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip olan ulusoy ve trabzon kökenli ekibini nefretle kınıyorum...
Cenab'ı Hakk, yüzde yüz haklı ve mağdur iken iyice mazlum konumuna itilen Sivassporumuza inşallah yardım edecektir ve adalet yerini bulacaktır. trabzon tarafı ise umarım beladan belaya sürüklenecektir, beterin beteri olacaklar inşallah, en büyük temennim sürüm sürüm sürünmeleri... Ayrıca işin resmi prosedürünü tam olarak bilmiyorum ama yönetimimizin bu karara bütün itirazları yapmasını ve en son çare olarak UEFA'ya kadar gitmesini istiyorum. Lütfen Sivas'ın ve Sivasspor'un sahipsiz olmadığını gösterin... Son sözüm ise taraftarımıza: iyi gün kötü gün demeden her zaman bize düşen göev Sivassporumuza sahip çıkmaktır. Bu gün yine sahip çıkacağız. Aldığımız 250 milyarlık cezanın hafiflemesi için bize düşen en azından maça gidip bilet almak, kombine almak veya lisanslı ürün satın almaktır. Bu gün takımımıza sahip çıkma günüdür!... Haydi bakalım yiğido, göster büyüklüğünü, mertliğini ve cömertliğini... |
bu hafta gaziantep sporla maç yapacağız yenilirsek sahaya inelim nasılsa maç tekrar oynanacak
|
[COLOR="Red"][B]HELAL OLSUN TOROĞLU SANA DELİKANLI ADAMISSIN VESELAM [/B][/COLOR]
BÖYLE BİR REZİLLİĞİ İLK DEFA GÖRÜYORUM. FEDERASYONUN VERDİĞİ BU KARARLA, BUNDAN SONRA TÜRKİYE’DE HANGİ HAKEM, HANGİ MAÇI, HANGİ ŞARTLARDA BIRAKABİLİR? 29.08.2007 09:29 Futbolcu dövmek serbest Federasyonun verdiği bu kararla, bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Eğer bıçakla öldürürseniz, belki o zaman karar değişebilir. Doğma büyüme futbolun içindeyim. Ben böyle bir rezilliği ilk defa görüyorum. Zaten bu kararı vermek için bu kadar beklenilmesi ve işin sulandırılması neticeyi bu noktaya getirdi. Olmaz olsun böyle özerk futbol. Olmaz olsun böyle Futbol Federasyonu ve kulüp yöneticiliği... Bu kararı verirken işi hukuken neye dayandırdılar bilmiyorum. Ama hakem raporunda maçın neden tatil edildiği açıkça yazılmıştı. Seyircinin sahaya girmesi, Sivassporlu futbolculara darp yapmaları ve özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalmaları... Bu maça illa 3-0 kararı verilmesi için birkaç tane Sivassporlu futbolcunun bıçaklanarak öldürülmesi mi gerekir? Bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Bundan sonra bütün statlarda rakip futbolcuları dövmek serbest olacaktır. Eğer bıçakla öldürürseniz belki o zaman karar değişebilir. O lisansı yırtmalı Trabzonspor-Sivasspor maçındaki görüntülerde ve şartlarda FIFA’ya bağlı bütün ülkelerin hakemleri aynen Bülent Demirlek’in yaptığı gibi içeri girer, maçı bırakırdı. Bu maçın kasedini FIFA’ya yollayın belki FIFA bizim iç işimize karışmaz ama Türkiye’de maçların nasıl olduğunu, Futbol Federasyonu’nun asıl yüzünün nasıl olduğunu, olduğu gibi görürler. Futbol Federasyonu bu kararı verdikten sonra hakem Bülent Demirlek’in lisansını yırtması gerekir. Aferin İbrahim Usta’ya... Demek ki bildiği varmış. Aferin Trabzonspor Kulübü Başkanı’na, helal olsun Futbol Federasyonu Başkanı’na... Sizlerin heykelini Türkiye’nin en yüksek tepesine dikmek lazım; "İşte Türkiye’de futbolu katledenler" diye... * ÖNEMLİ NOT: Sayın Başbakan Erdoğan, 20 yıl futbol oynadım. Milli Takım formasını giydim, 10 yıl hakemlik yaptım, FIFA kokartı taktım. Eğer bu olaya acilen el koymazsanız ve gereğini yapmazsanız, tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bundan sonraki haftalarda bazı statlardan cenazeler kaldırmak durumunda kalırsınız. O zaman bu Haluk Ulusoy’u ortalarda bulamazsınız, sorumlusu siz olursunuz. İnşallah yanılırım ama tecrübelerim, beni bu cümleleri yazmaya zorladı. Çünkü bu insanlarda ne kızaracak yüz var ne de surat... Benden söylemesi. Saygılarımla... Türker Arslan’dan açıklama bekliyorum GEÇEN sezon oynanan olaylı G.Saray-F.Bahçe maçından sonra kamuoyundan da büyük tepki gelince, Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan’ın gazetelerde beyanatını okumuştum, "Verilecek cezalardan sonra G.Saray sakın bana gelmesin" diye. Bir hukuk adamının söyleyemeyeceği bir cümleydi bu. Ama aynı Tahkim Kurulu Başkanı, Trabzonspor-Sivasspor maçından sonra aynı cümleyi telaffuz edemedi. Kendisinden eğer bir açıklama gelirse, bu sütunlarda aynen yazarız. Federasyonun uzman doktorları! SÜPER Lig maçlarının saat 21.00 ve 21.45’te başlamalarıyla ilgili geçen hafta yazdığım yazıya cevap geldi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Sağlık Kurulu ekibinden görüş almamış. Kendileri karar vermişler. Demek ki, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu içinde bu işten anlayan uzman doktorlar varmış, bilmiyormuşuz. İşte Türk hakemi! BU yazı yazıldığı sırada, yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçının skor neticesi açıklanmamıştı. Günlerce sulandırıldı. Bin tane senaryo yazıldı. Trabzon’la Haluk Ulusoy karşı karşıya geldiler. Büyük ihtimalle maçın 3-0 Sivasspor lehine tescili gerekirdi. Çünkü hakemin verdiği rapor onu gerektiriyor. Bahsetmek istediğim aslında bu konu değil. Futbol Federasyonu’nun Trabzon kanadından yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, o maçın hakemi Bülent Demirlek için söylemediğini bırakmadı. Bir tek küfür etmediği kaldı. Usta’nın açıklamasından Haluk Ulusoy’un haberi var mıydı bilmem. Futbol Federasyonu Başkanı’nın bu açıklamadan sonra sesi çıkmadığına göre demek ki vardı. Aferin onlara Demek ki, bundan sonra Haluk Ulusoy göreve devam ettiği müddetçe Demirlek’in işi zor. Demirlek’in başkan yardımcısı olduğu Faal Futbol Hakemleri Derneği’nden de bir ses çıkmadı. Bu derneğin saygı değer, çok prensipli, FIFA kokartı takan, yan bakanın canına ot tıkayan hakemleri, önüne geleni mahkemeye verirken; Usta hakkında ne eylem yaptılar, ne de mahkeme yoluna gittiler. Veya Usta, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa edene kadar maçlarda boykot yapmaya... Bu hakem derneği, İbrahim Usta’nın açıklamalarını alıp FIFA’ya gönderse, federasyonun başı büyük derde girerdi. Onlar ne yaptılar? Geçen hafta İzmir’e gittiler, hep beraber havai fişekler atarak hakemliklerini kutladılar. Herhalde o fişekleri ateşleyenlerin başında Demirlek, dernek başkanı Selçuk Dereli ve gene FIFA kokartlı hakem İzmirli İsmet Arzuman geliyorlardı. Aferin onlara. Siz veya arkadaşlarınızdan birisi hakarete uğrasın, siz de havai fişek fırlatın, kutlayın. İşte Türk hakemi. Ve Türk hakem kişiliği... Fazla anlatmaya gerek var mı? 0.7 Hamza Mısır İSMİ Hamza Mısır... Hakemlik yapar, yapmadığı zaman da TSYD’ye başvurur, üye olur. Bazen de hem hakemlik yapar, hem de TSYD’de üye olarak devam eder. Yıllar önce Tercüman Gazetesi’nde yazmaya başladığımda yavaş yavaş hakemlikte yükseliyordum. O zamanki spor yazarları, "Ya hakimlik yap, ya savcılık" dediler. Yani, "Birinden birini bırak." Ben de hakemliğe devam ettim. Hamza Mısır, hem hakemlik yapar, hem de idare ettiği maçlarda kendisine göre beğendiği futbolcuları Trabzonspor’a tavsiye edermiş. Hatta bazı isimler dahi vererek Trabzon’daki bazı yöneticileri tenkit ediyor. Yani kraldan fazla kralcı. Bu hakemin Trabzon’da Gürcistan’la oynadığımız maçta tribünlerde zamanın Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ve ekibine karşı yapılan eylemlerde adı da sıkça geçmişti. Bu arkadaş, küme düştü veya düşürüldü. Ama Haluk Ulusoy, onu unutmadı. Geçen komiteye emir verdi, "Hamza Mısır’ı bir üst klasmana çıkarın" diye. "Olmaz" dediler, ama ısrar etti: "Formül bulun." Hakemlerden ve onların komitelerinden bir şey istersiniz de onlar yapmazlar mı? Muazzam bir formül buldular. Yüzde 2 ile klasmandaki hakem sayısı çarpılır, çıkan rakama göre kaç kişiyse Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, kendi yetkisini kullanarak bir üst klasmana hakem çıkarabilir maddesi girdi. Yüzde 2’yi 35’le çarparsan, 0.7 yapar. O 0.7, haliyle 1’e tamamlanır, işte o da karşılarınızda Hamza Mısır’dır. İster haşlama yap, ister közleme. Mısır tencereden çıksın da, lezzeti önemli değil. Bu hakemleri biraz sıkıştır, çantadan, şapkadan tavşan bile çıkarırlar. Yönetici profesyonel olmalı |
-->: OLAY MAÇ YENİDEN!
dün spor yazarlarının hepsini dinledim..maalesef bu karara türk futbolunda bir kara lekedir..türkiyenin hukuk değil akraba devleti yandaş devleti olduğu ortaya bir kez daha çımıştır..ulusoyun koltuk sevdası bir kez daha üstün gelmiştir..mezara götürecek herhalde koltuğu..
|
[B][COLOR="Red"]BU HAFAT ANTEP MAÇINDA TEK BİR KOLYUK BİLE BOŞ KALIRSA YAZIKLAR OLSUN BİZİM SİVASLILIĞIMIZA![/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ceyhun58;242490]bu hafta gaziantep sporla maç yapacağız yenilirsek sahaya inelim nasılsa maç tekrar oynanacak[/QUOTE]
Güzel kardeşim yenik durumdayken yaparsan 3-0 yenilirsin. |
futbolmania sen ne ayaksın???bu siteye provoke etmek içinmi geldin..abuk sabuk yorumlar yapıp durma...
|
-->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=futbolmania;242518]Güzel kardeşim yenik durumdayken yaparsan 3-0 yenilirsin.[/QUOTE]
kardeş bak ... kim önde olursa olsun?eğer ki deplasman takımı durumunda bi takımın oyuncuları tartaklanırsa hakem maçı tatil eder ve 3-0 tartaaklanan takıma verilir. ama burda sanki maç sivasda oynandı sanki biz yaptık bu cezaları yedik. trabzon buraya gelecek bizde inip gökdenizin kafasını kıracaz,5 maçılık cazayıda göz önüne alıyoruz ama zaten maç tekrar oynanıyor???? |
[QUOTE=futbolmania;242518]Güzel kardeşim yenik durumdayken yaparsan 3-0 yenilirsin.[/QUOTE]
futbolmania sende biraz lazlık ve kazlık var galiba:mad: |
iyi günler..şimdi ismail yk dan allah belanı versini çalıyoruz..[B]bu şarkıyı bizden haluk ulusoy trabzondaki nişanlısı nuri albayrak için istiyor..biz de çalıyoruz..[/B]:D
|
[QUOTE=ceza_tolga_rep;242529]
trabzon buraya gelecek bizde inip gökdenizin kafasını kıracaz,5 maçılık cazayıda göz önüne alıyoruz ama zaten maç tekrar oynanıyor????[/QUOTE] eğer gökdeniz sana karşılık vermezse üç puanı alır Trabzon.. yok yasir gibi seni kovalarsa sahada orasını bilemem.. |
[QUOTE=jakobieen;242548]eğer gökdeniz sana karşılık vermezse üç puanı alır Trabzon.. yok yasir gibi seni kovalarsa sahada orasını bilemem..[/QUOTE]
federasyon yasir karşılık verdi diye maçı sivasa vermedi di mi..nırak bu işleri bırak..her gazatedeki her yorumcuyu oku ..ondan sonra gel yorum yap.. |
[QUOTE=yigiter187;242550]federasyon yasir karşılık verdi diye maçı sivasa vermedi di mi..[/QUOTE]
hayır hakem şe..lik ettiği için vermedi sivasa... yorumcuymuş pabucumun yorumcuları.. |
bu tarafsız maçıda trabzon alır çünkü böyle bir federasyon varken böyle bir sonuç ortaya çıkar sivasımız oyunlara geliyor sesimizi çıkarmak gerek, ulusoy görevden alınmalı federasyon başkanlığı birilerinin uşaklığı ile gitmez
|
[QUOTE=jakobieen;242554]hayır hakem şe..lik ettiği için vermedi sivasa... yorumcuymuş pabucumun yorumcuları..[/QUOTE]
sahaya inmenin hele ki tokat atmanın hiçbir geçerli sebebi yoktur..bunu yapan her kim olursa olsun hükmen mağlup sayılır ama trabzo hariç.. |
[QUOTE=yigiter187;242560]sahaya inmenin hele ki tokat atmanın hiçbir geçerli sebebi yoktur..bunu yapan her kim olursa olsun hükmen mağlup sayılır ama trabzo hariç..[/QUOTE]
sahaya taraftar indiği için Trabzon tarafı suçludur.. aldığı ceza suçlu olduğunun kanıtıdır.. inen taraftarı sahada kovalayıp tartakladığı için sivas suçludur.. aldığı ceza suçlu olduğunun kanıtıdır.. bu yüzdendir ki maç iki suçlu takımada verilemzdi, ya kaldığı yerden devam edecekti maç yada tekrardı.. sonuç ortada.. |
[QUOTE=jakobieen;242561]sahaya taraftar indiği için Trabzon tarafı suçludur.. aldığı ceza suçlu olduğunun kanıtıdır..
inen taraftarı sahada kovalayıp tartakladığı için sivas suçludur.. aldığı ceza suçlu olduğunun kanıtıdır.. bu yüzdendir ki maç iki suçlu takımada verilemzdi, ya kaldığı yerden devam edecekti maç yada tekrardı.. sonuç ortada..[/QUOTE] he jako he..tüm türkiye haklının kim olduğunu görüyor bir sen bir de trabzonlular göremiyor.. |
ben gayet iyi görüyom yigiter merak etme..
|
NE DE OLSA FEDERASYONUN İÇİNDE DE TRABZONLULAR VAR ONLARDA KENDİLERİNİ KOLLUYORLAR SAHAİÇİNDE FUTBOLCUN SİNİR ANINDA KENDİNİ KORUSUN TEPKİ ONLARI CEZA KURULUNA VER AYRICA KENDİNİ KORUDUKLARI İÇİN 250.000 LİRA CEZA VER EEEE...!!!!
NERDE ADALET TARAFTARINA SAHİP ÇIK O ZAMAN NURİ ALBAYRAK ONADAN SONRA ÇIKIP YOK BİZİ TAHRİK ETTİLER BİLMEM NE KİMİN TAHRİK EDİLDİĞİ ORTADA ÇIKIP AĞLAMAYIN FUTBOLCULARIMIZA KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEMYİN SİZ SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIK DEĞİLSİNİZ... |
mehmet yıldız ın şimdi haluk ulusoy un miili takımına alımamasını daha iyi anlıyorum .fatih terimin teknik direktörlüğünü yaptığı takım haluk ulusoy takımıdır. büyük türk ulusunu temsil etmiyor.
|
SAHAYA TARAFTAR GİRSİN ELLERİNDE BIÇAKLAR SATIRLAR ONDAN SONRADA NİYE CEZA ALDIK AZ BİLE ALDINIZ 10 MAÇ AKLINIZI BAŞINIZA GETİRİRDİ SİZİN AMA FEDERASYON SİZDEN YANA OLSUN BİZ SUÇLUYUZ SİZ HAKLISINIZ SAHAYA ADAMLARDA GİRER FUTBOLCUYA DA SALDIRIRILAR
DEVAM EDİN BAKALIM SONU NEREYE VARACAK ..... ÖZELLİKLE NURİ ALBAYRAK SEN VE SENİN GİBİ SİNSİ ADAMLAR HER ALANDA HİLEYE ALIŞIKTIR SENİN NE İŞİN VAR FUTBOLDA BURAYIDA KİRLETTİN TAYYİP AMCANIZ AZ MI PARA VERDİ DE ŞİMDİ DE FUTBOLA ZIPLADINIZ AMA BU YAPTIKLARININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKSİN......... ***REİS 58*** |
dün yorumcular bas bas bağıra bağıra şunu söylediler.eğer bir takımın sahasında seyirci sahaya iniyorsa maçın gidişatı ne olursa olsun maç kaçıncı dakikada iptal edilirse edilsin o takım dünyanın her yerinde hükmen 3-0 malup sayılır.ve dedilerki artık herkes sahaya inebilir ortalık karışabilir.nasıl olsa trabzon'nu8n aldığnıdan fazla ceza artık federasyon kimseye veremez hakikaten böyle.
|
NURİ ALBAYRAK SEN NASIL BİR ADAMSIN. BU CAMİA NASIL Bİ CAMİA. ADAM UTANMADAN KARARDAN HALA MEMNUN DEĞİL. DÜŞÜN BE TÜRK FUTBOLUNUN YAKASINDAN PİS SAFRALAR. ANADOLUNUN GURURUYUZ DİYOSUNUZ UTANMADAN. HADİ BE ÇOCUKLAR. ŞU MAÇTA DAĞITIN TRABZONU. HADİ BÜTÜN ANADOLU, PROTESTO EDİN BUNLARI. YARIN BİGÜN BU İĞRENÇ MAFYA SİZE DE ZARAR VERECEK. BELKİ MAĞLUP GİDEN MAÇTA FUTBOLCUNUZU ÖLDÜRECEKLER VE SONRA ÖDÜLLENDİRİLECEKLER...
|
jakobieen gardaşım demekki sana biri saldırsa dayağını yiyip oturacaksın, yoksa sen de eşit oranda suçlu olursun öyle değil mi?
|
UEFA YA FİFA YA HATTA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BAŞVURMALIYIZ..YETER ARTIK NEDİR BU ÜLKENİN ULUSOY OLACAK ADİ KÖPEĞİN ELİNDEN ÇEKTİĞİ BE...ALLAH BELASINI VERSİN BU İT SÜRÜSÜNÜN..ALBAYRAK OLACAK ÇİRKEF ŞEREFSİZİNDE,ULUSOY OLACAK KÖPEĞİNDE,TEHDİTLERE BOYUN EĞEN TRABZON FUTBOL FEDERASYONUNUN DA KARŞISINDAYIZ ARTIK..HER MAÇ 4 EYLÜL DEN ULUSOY İSTİFA SESLERİNİN YÜKSELME ZAMANIDIR..BU KONUDA FENERBAHCE TARAFTARIYLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLALIM..ARTIK YETER!!!
|
JAKOBİEN SEN SİVASLIMISIN???????????????????????
|
[QUOTE=ilkergur;242586]jakobieen gardaşım demekki sana biri saldırsa dayağını yiyip oturacaksın, yoksa sen de eşit oranda suçlu olursun öyle değil mi?[/QUOTE]
dikkat ettiysen m.yıldız ceza almadı.. çünkü kendini korumak için saldırdı ş....siz turuncuya ama yasir,murat gibi oyuncularımız sahada taraftar kovaladı, kendilerine saldırı olmadan.. burada bence suçlu değiliz, kurallara göre suçluyuz.. |
[QUOTE=emresengul58;242593]JAKOBİEN SEN SİVASLIMISIN???????????????????????[/QUOTE]
Rabbime şükürler olsun ki sivaslıyım ... |
senın gıbı sıvaslı olmaz olsun.
sen git trabzon forumlarına TRABZONSPOR unu sıvasspora karsı savun! |
O ZAMAN SİVASLI GİBİ DAVRAN KARDEŞ...HAKKIMIZIN YENDİĞİNİ HERKES GÖRDÜ Bİ SANA GÖSTEREMEDİK
|
[QUOTE=jakobieen;242607]dikkat ettiysen m.yıldız ceza almadı.. çünkü kendini korumak için saldırdı ş....siz turuncuya ama yasir,murat gibi oyuncularımız sahada taraftar kovaladı, kendilerine saldırı olmadan.. burada bence suçlu değiliz, kurallara göre suçluyuz..[/QUOTE]
yahu önemli olan sahay birini inmesi ve tokat atması..bu kadar basit..daha önce defalarca olmuş bir şey...verilen karara hep hükmen mağlubiyet...yazıklar olsun böyle fedrasyona..ey trabzonlu uşaklar asıl kaos şimdi başlıyor ..görecek tüm türkiye nasıl olayların olacvağını her şehirde.. |
sivaslı gibi davranmaya çalışıyom zaten gardaşım, o yüzden tek taraflı bakmıyorum olaya.. ben -karşımdaki rakip kim olursa olsun- sahada kazanamadığım puanı istemem.. sırf sivaslı olduğum için...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |