![]() |
Sivas gol gol gol Sivas gol gol gol Hadi yen su antalyayi sivas gol gol gol
|
arkadaşlar yeiçeri'deki arkadaşların yeni bir bestesi var...
daha doğrusu ben ilk kez manisa maçında duydum, sivas'a gitmiştim o maç için.. baya hoş ama küfürlü bir tezahürat... : Sİyah Beyaz Bayragını Son birKez Salla Veda Et bu ALeme ipne Manisa Duyduk ki MersinLe kardes olmussun ŞANLI sivasımıza Kafama tutmussun ALemi kökünden Seni G.. den s2ecegiz manisa göreceksin sen |
DAGLAR DUVAR OLSA ÖNÜMDE
YOLLAR KÖRDÜGÜM DÜGÜMLENSE DÖNEMEM GÖZÜMÜ BAGLASALAR İPE GÖTÜRSELER SİVASSPOR CAGIR YETER o0o0o0o0o0o00o0o0o0o0o0 SALDIR SİVASSPOR o0o0o0o0o0o00o0o0o0o0o0 |
KAC YIL OLDU SAYMADIK
BİZ KUPA ALMADIK MEVSİMLER GELDİ GECTİ ŞAMPİYON OLAMADIK FUTBOLCULAR TARAFTAR ELELE VERSİN ŞAMPİYON KUPASI SİVASSPOR'A GELSİN MELODİ : BARIŞ MANCO = ARKADASIM EŞŞEK :) |
şampiyonluk isteriz kupalara hasretiz
haydi gel SivAs'ım arkadayız Deplasman Gidelim Biraz Kavga edelim Görsün ben istAnbul en büyük kim ? melodi : yıldız tilbe : cat kapı |
[i][b]Haydi bastır Sivasım Koy bugün Yine!
Şampiyonluk hasreti bitsin bu SeNe! S2Tiğimin kupasını getrin Bize ! İnleteLim HerYeri şAmpiYon diYe![/i][/b] |
[quote=puar]SİVAS ŞAMPİYON FENER KUPAYI...CİMBOM ALDI YİNE BABAYIIIII LAY LAY LAY LOM LOMMM
ultra gardas kızmadın dimi??[/quote] Benim anlamadigim :D Fenevbahçe'ye :D sivasspor olarak bi sempati mi duyuyoruz ?? insallah öyle degildir :evil: |
[quote=alper58]NASIL UZATTIN O MÜBAREK SAKALI
NASIL S..TİN AMERİKAYI USAME BİN LADEN BİZE KIYAK YAPSANA MANİSAYI BOMBALASANA.... :roll:[/quote] bittim valla bunaa :lol: :lol: :lol: |
dai gerçekten güsel bir tezahürat.beğendine sevindim..İNSALLAH DAHA GÜZEL ŞEYLER DE OLACAK... :lol:
|
SAMPIYON SIVAS
|
[i][b]+1967[/i][/b]
|
[quote=puar]SİVAS ŞAMPİYON FENER KUPAYI...CİMBOM ALDI YİNE BABAYIIIII LAY LAY LAY LOM LOMMM
ultra gardas kızmadın dimi??[/quote]YOK GARDAŞIM KIZMADIM.İSTEDİĞİNİ YAZ.BENDE SANA BİR ŞEYLER YAZIYIM :lol: HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ KİM OYNATTI 6 İBNEYİ AZİZ YILDIRIM KAPAT ŞU KERHANEYİ S1KERİM BÖYLE EFSANEYİ.... :lol: KIZDINMI GARDAŞ :lol: |
Nasıl bombaladın ama amerikayı
Nasıl ..... Amerikayı Usame Abi bize kıyak yapsana Bursayı bombalasana :D |
[b]sivasspor hayat sensin
herşey sensin dünyam sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek ALLAH BELAMIZI VERSİN... alayına isyan ölümüne ÇILGINLAR 58[/b] |
BURALARIN KRALIYIZ
ANADOLU RÜZGARIYIZ YİĞİTLERİN BAŞINDAYIZ ÇÜNKÜ BİZLER SİVASLIYIZ |
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ
BİRAZ DELİ SERSERİYİZ UÇUK KAÇIK DİVANEYİZ ÇILGINLAR 58 İZ BU ALEMİN KRALI HER ZAMAN BİZİZ SİVASSPOR SEVGİLİMİZ KADER BİZİ AYIRSADA ÖLENE DEK SENİNLEYİZ.... |
KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ...... |
[quote=ali_58]KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ......[/quote]OLUM SİZİN HER YERİNİZ ÇILGIN OLSA NE YAZAR....ZURNALAR.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote=ali_58]KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ......[/quote]OLUM MUSTAFA ABININ BİLET PARALARINI VERİN ÖNCE... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
???????????
|
[quote=ultraSivas_58][quote=ali_58]KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ......[/quote]OLUM SİZİN HER YERİNİZ ÇILGIN OLSA NE YAZAR....ZURNALAR.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] sen kımsın lan zırzop |
ne yağmur ne dolu kar
her zaman her yere koşar adama ........nden koyar bu alemde grup ÇILGINLAR.... |
bir şey verildiğinde ŞÜKRET,
gücün yettiğinde AFFET, öfkelendiğinde SABRET.... [b]ÇILGINLAR 58[/b] |
la geyik burda fb gs bjk ts muhabbeti yapma EN BÜYÜK SİVASSPOR
|
Abiler bir kaç sayfa okudumda burda ezik kokusu geliyor ..
ARKADASLAR BURDA BASKA TAKIMLARIN GEYIGINI YAPMAYIN ..!!! Burda Sivassporu tutuyorsak baska takimlari desteklemeye ne gerek var ?!! Eger destekliyorsanda Tahrik edici TEZAHURAT yazmayin lütfen !;) Admin abiler'e de dikkat etmelerini öneriyorum buraya gençlisiyle yaslisina kadar herkez giriyor o yüzden dikkat lütfen !!! :evil: :evil: :evil: |
[quote=asil58][quote=ultraSivas_58][quote=ali_58]KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ......[/quote]OLUM SİZİN HER YERİNİZ ÇILGIN OLSA NE YAZAR....ZURNALAR.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] sen kımsın lan zırzop[/quote]HEPİNİZ BENİ ÇOK İYİ TANIYORSUNUZ.AKILLI ŞEYLER YAZIN YOKSA.BEN YAZDIRIRIM... |
[quote=ali_58]HERKES HADDİNİ BİLSİNKİ BÜYÜDÜĞÜNÜZDE SAYGI GÖRESİNİZ...[/quote]ALİ AFERİN GÖÜZME GİRDİN..
|
ALEM BİLİR İSMİNİ SİVAS, ADI ÇIKMIŞ HERKESİ YENER,RAKİPLERİ ETTİN BİN BETER CANIMIZ KANIMIZSIN SİVAS.....
|
HERSEY SENİN UGRUNA KATLANMAK BOYUN BORCUM,HERSEY SENİN UGRUNA KATLANMAK BOYUN BORCUM,VESTELE KOYACAKSIN BASKA YOLU YOK BUNUN,SAMPIYON OLACAKSIN BASKA YOLU YOK BUNUN..
|
[quote="asil58"][quote=ultraSivas_58][quote=asil58][quote=ultraSivas_58][quote=ali_58]KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ POLİSİN JOPLARI BİZİ KORKUTMAZ ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ......[/quote]OLUM SİZİN HER YERİNİZ ÇILGIN OLSA NE YAZAR....ZURNALAR.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] sen kımsın lan zırzop[/quote]HEPİNİZ BENİ ÇOK İYİ TANIYORSUNUZ.AKILLI ŞEYLER YAZIN YOKSA.BEN YAZDIRIRIM...[/quot [b]asıl sen akıllı ol onur bi sorunun varsa siteye yazma gel konuşalım.herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor bu konuyuda burda kapatıyorum.[/b][/quote]OLUM BURASI YERİ DEĞİL HARBİ SÖYLÜYOM AKILLI OLUN BAK...BEYNSİZLİK YAPMAYIN..BEKİR AĞA... |
KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! SiVaS`ın uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! SiVaS`Lı DoğDuK Biz.. SiVaS`Lı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ.!!!SiVaSpoR.!
|
[size=3][/size] Seninle Ağladık,Senle Güldük Biz Sevdamız Uğruna Canlar Verdik Biz..Herkeze Nasip olmaz SİVAS` :arrow: LILIK.!!![/b][/i][/u]
|
süperrrrrrrrr
|
:arrow: !!!ŞANLI VE ŞEREFLİYİZ!!! ÇÜNKÜ Yiğidolarız.!!
|
:o SiVaS DiYEREK SANA YÜZ BULDUK
Beyazın YANINA kırmızı KOYDUK YILLARDAN BERiDiR HEP SENiNLE OLDUK SiVaSım SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN!!! |
:arrow: Günül verdik renklere kafa tuttuk herkese
mezar taşıma bile yazılcak ŞanLı SiVas diyE.!! |
:arrow: Şampiyon olunca 40 gün 40 gece
Şampiyon olunca 40 gün 40 gece İnleyecek heryer SiVaS diye.! |
süper devam gardas :lol:
|
:o Yagmurlarda çamurlarda
SiVaS`Ta deplasmanda SiVaS`IM sen çok yasa Canim feda olsun sana.!! *Taraftarla el ele geldik biz bu günlere Acisiyla tatlisiyla bir sezon geçti böyle şimdi sırageldi SüperLigde Şampiyon olmaya.... |
1967'de dogdu bu renkler
Taparçasina sevdi bu kalpler Seni sevmekle çok hakliyiz Sonuna kadar SiVaS`Lıyız.!!!!DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ SiVaS`ımızı.! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |